http://www.kanal1.****/ahmic je napisao/la:Zalijepite neki link,nije na odmet decki..
fino ga Ibro zavucelikma23 je napisao/la:[youtube][/youtube]
daj ba dijasporac, smiri se sviju tiMrAmani96 je napisao/la:Ibričić je najpodcijenjeniji igrač u BiH.... On mora imati mjesta u prvi 11, nije zbog ovog gola, nego zbog toga što je kvalitetan igrač, i ja sam uvijek demantirao vaše mišljenje oko Ibričića.
Evo sad što je dao gol protiv Galatasaraya pišete pozitivno o njemu.... A uvijek se ovdje pisalo negativno o Ibričiću
Znaci Kvesic, Visca i Ibricic u prvih 11. Uh majko mila sto bi se proslavili.MrAmani96 je napisao/la:Ibričić je najpodcijenjeniji igrač u BiH.... On mora imati mjesta u prvi 11, nije zbog ovog gola, nego zbog toga što je kvalitetan igrač, i ja sam uvijek demantirao vaše mišljenje oko Ibričića.
Evo sad što je dao gol protiv Galatasaraya pišete pozitivno o njemu.... A uvijek se ovdje pisalo negativno o Ibričiću
Kvesić je potencijal za reprezentaciju. On još nije na nivou A reprezentacije... Ibričić i Višća jesu.Cartman je napisao/la:Znaci Kvesic, Visca i Ibricic u prvih 11. Uh majko mila sto bi se proslavili.MrAmani96 je napisao/la:Ibričić je najpodcijenjeniji igrač u BiH.... On mora imati mjesta u prvi 11, nije zbog ovog gola, nego zbog toga što je kvalitetan igrač, i ja sam uvijek demantirao vaše mišljenje oko Ibričića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.