Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Valencia je napisao/la:Je l' moguce da Teo sve do sada nije imao poziv iz NBA!??L-Train je napisao/la:Srbi jos jednom pokazuju i dokazuju kakva su kosarkaska super sila,za nagradu ce dobiti jos jednu utakmicu protiv Amera,vidjecemo mogu li jos jednom ponoviti onakvu partiju kao iz grupne faze,ovo veceras je fantazija.
Teo mora u NBA!,vrijeme je druze...![]()
![]()
![]()
![]()
Srbija u napadu nista posebno. U odbrani kidaju.
kobe24 je napisao/la:@kobe24akisarajevo92 je napisao/la:A možda i najboljeg ne ubaciš - Satoransky, top3 igrača u Europi uopćeLillard je napisao/la:Ma Teodosic je sigurno imao sta pokazati u NBA i ranije, a sad posebno. Svestran igrac, u nekim segmentima nevjerovatan i nedodirljiv, ima par nekih sitnih nedostataka, ali bi sigurno imao sta za reci u Americi. Godinama je u top3 PGa u Evropi, konacno je uzeo i EL, mislim da je vrijeme da se oproba preko bare i tako krunise sjajnu karijeru. Po meni su sad trenutno tri najbolja plejmejkera Evrope Teo, Chacho i Kalnietis.
Cestitke Srbiji na finalu, svaka cast!
pratis kosarku samo na ovom turniru ili?
Inace bi znao kakve igre (ne)pruza Kalnietis u klubovima, za repku je potpuno drugi igrac
DANTES je napisao/la:a andrijafilip13 je napisao/la:zanimljivo da kod Australijanaca nema hrvata/srba kao u fudbalu,samo bogut
a tek sam sad skontao. jbg spavao sam samo 4 sata..filip13 je napisao/la:DANTES je napisao/la:a andrijafilip13 je napisao/la:zanimljivo da kod Australijanaca nema hrvata/srba kao u fudbalu,samo bogut
pa napisao sam,samo bogut
a tek sam sad skontao. jbg spavao sam samo 4 sata..DANTES je napisao/la:filip13 je napisao/la:a andrijaDANTES je napisao/la:zanimljivo da kod Australijanaca nema hrvata/srba kao u fudbalu,samo bogut
pa napisao sam,samo bogut
Hvala, ispostovao si obecanje...lumani je napisao/la:Cestitke komsijama top izdanjesada hrabro protiv Amerikanaca.
Btw,svaki vas uspijeh je uspijeh i susjednih drzava djeca sve prate a nada raste:!:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.