KOJI CAR !!!!!!!! kako je ovo bilo lijepo gledati, digao je cijeli stadion na noge, a Rafa nemoze igrace da digneInterista di cuore je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
KOJI CAR !!!!!!!! kako je ovo bilo lijepo gledati, digao je cijeli stadion na noge, a Rafa nemoze igrace da digneInterista di cuore je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
s obzirom da nas dvojica bar sto se tice Intera dijelimo apsolutno isto misljenje, samo mogu reci da se apsolutno slazem sa svim recenim !Interista di cuore je napisao/la:samo cu kopirat svoj post sa naseg forum...
do veceras sam bio rezervisan sto se tice Rafe,nisam znao sta da mislim...par odlicnih utakmica me natjeralo da sumnjam u misljenje koje sam imo dok je bio u Liverpoolu ( da je kloc obicni ) al od veceras sam siguran da on nije nikakav trener i da nismo mogli dovest goreg na klupu...
sramota da se evropski prvak ovako naguzi nekakvom Tottenhamu,sramota je da nam je uptino prvo mjesto u ovakvoj grupi,sramota je da je odbrana koja je bila najbolja na svijetu do prije 5 mjeseci primi 8 ( slovima osam ) golova u 4 utakmice u LP.
Sramota je da Maicon ima ovakav pristup igri,sramota je da se Chivu bruka od pocetka sezone na poziciji lijevog beka,a da i dalje igra.
Sramota je da Sneijder nikom osim Eto'oa ne da loptu,sramota je da Pandev igra prije Coutinha...
sve u svemu sramota,bruka,katastrofa,jad,tuga itd itd...
ocekivo sam poraz,al nisam ocekivo ovakvu bruku
nevjernik je napisao/la:s obzirom da nas dvojica bar sto se tice Intera dijelimo apsolutno isto misljenje, samo mogu reci da se apsolutno slazem sa svim recenim !Interista di cuore je napisao/la:samo cu kopirat svoj post sa naseg forum...
do veceras sam bio rezervisan sto se tice Rafe,nisam znao sta da mislim...par odlicnih utakmica me natjeralo da sumnjam u misljenje koje sam imo dok je bio u Liverpoolu ( da je kloc obicni ) al od veceras sam siguran da on nije nikakav trener i da nismo mogli dovest goreg na klupu...
sramota da se evropski prvak ovako naguzi nekakvom Tottenhamu,sramota je da nam je uptino prvo mjesto u ovakvoj grupi,sramota je da je odbrana koja je bila najbolja na svijetu do prije 5 mjeseci primi 8 ( slovima osam ) golova u 4 utakmice u LP.
Sramota je da Maicon ima ovakav pristup igri,sramota je da se Chivu bruka od pocetka sezone na poziciji lijevog beka,a da i dalje igra.
Sramota je da Sneijder nikom osim Eto'oa ne da loptu,sramota je da Pandev igra prije Coutinha...
sve u svemu sramota,bruka,katastrofa,jad,tuga itd itd...
ocekivo sam poraz,al nisam ocekivo ovakvu bruku
Chivu ide gratisnevjernik je napisao/la: ja bi za Balea dao Chivua i 30 miliona
ma vrijedio je nekad, otkad se udari u glavu ne moze medaHuska je napisao/la:Chivu ide gratisnevjernik je napisao/la: ja bi za Balea dao Chivua i 30 milionataj ni funte ne vrijedi
hahahah,kraljuuuuuuuuu...nevjernik je napisao/la:pa nista onda nek sjedi kuci do februara, nek uzme odmor, a do tad nek asistent Baresi vodi ekipu
ni najmanje se ja ne brinem za LP, jer to nikada nisam smatrao nekim super vaznim takmicenjem...Scudetto je za mene 16453443 puta vazaniji trofej...LP je dobra samo za sakupljanje para nista vise,...Rafa neka se u prvenstvu pokaze bolje mu je...sta ja imamo od toga ako sam ispred ili iza barcelone, tottenhama, rubina....ali zato je itekako bitno da li si ispred ili iza juventusa ili milanaRizah je napisao/la:Ljudi moji ja sam već rekao da on neće u Interu doživjeti januar
Ali hoću da vam kažem ovo, Rafa Benitez je najjači trener na dvije utakmice, zato se nemojte sikirati. Ide vam na ruku rezultat iz Bremena. Lakše vam je na kraj izaći sa Twenteom jer on godtuje kod vas, nego da bodove tražite u Werderu
Svejedno prvi bili ili drugi, Rafu na dvije utakmice je teško izbaciti
Imao je u prethodnih 9 godina čak 3 finala, dva lige prvaka i jedan lige UEFA
sa svim se slazem , potpis BRAVORizah je napisao/la:E moji ljudi, da ste vi neki kladioničari i da pratite toliko Italiju, onda biste trebali znati da u proljetnom dijelu sezone Lacio neće osvojiti 10 bodova, zato se ne sikirajte
Nemate vi konkurenta da se takmičite sa njim u Italiji
Italija je postala kao Škotska liga, s tim što u Škotskoj ima Glasgow i Celtic, a u Italiji ima samo InterTu je samo bitno u kojem kolu će osvojiti titulu
treba ovo kopirati onima na temi milana i juventusaRizah je napisao/la:E moji ljudi, da ste vi neki kladioničari i da pratite toliko Italiju, onda biste trebali znati da u proljetnom dijelu sezone Lacio neće osvojiti 10 bodova, zato se ne sikirajte
Nemate vi konkurenta da se takmičite sa njim u Italiji
Italija je postala kao Škotska liga, s tim što u Škotskoj ima Glasgow i Celtic, a u Italiji ima samo InterTu je samo bitno u kojem kolu će osvojiti titulu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.