Pa vidi se da bi sa tobom ekipa otisla u propast druze. Uz svo duzno postovanje momak prosjecan igrac i kad igra , i kad bi za njega dobili 50.000 KM iscupaj ruku nekome. Sta imas od igraca koji je cesce povrijedjen nego sto igra!? Pa lave za 250.000 eura znas kakvog igraca mozes kupiti!? Vi tacno precjenjujete svoje igrace ne samo Zvijezda nego mnogi , U BIH ligi nema igraca koji vrijedi te pare , mozda Jajalo al u onoj staroj formi da vrijedi preko 250.000 eura. Meni se cini da ti puno citas o svjetskom fudbalu i milionima nekim u nas kad ti sponzor dadne 10.000 KM za sezonu znaci dizes ga u nebesa do boga. To je problem naseg fudbala nerealni smo skroz po pitanju cifri , uzivaj i nadajs se da ce ti neko dati i dobru zahvalnicu ako im ga dadnesbatigol777 je napisao/la:Po meni momak ima problem s povredom a mislim bez imalo pretjerivanja da je jedan od najboljih veznjaka PL. Ja da se pitam odbio bi svaku ponudu za Ordagu koja je manja od 500.000 KM. a znam da će se pokazati nekad da sam bio u pravu.