Izgleda da nema, jedino ce biti prijenos utakmice BiH-Austrijabadel62 je napisao/la:Ima li gdje link??
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
http://www.uefa.com/under17/index.html# ... ch/2023615
po tekstualnom klinci su poćeli igrati kada su primili gol
po tekstualnom klinci su poćeli igrati kada su primili gol
Francuska 2-0
Gotovo
Gotovo
-
- Kontakt:
da nisu zamjenili memisevica sa sarcevicem.
Jesu, a ne znam zasto.edinjo-bih je napisao/la:da nisu zamjenili memisevica sa sarcevicem.
Francuska 3-0;
Nista od prvenstva ove godine
Nista od prvenstva ove godine
-
- Kontakt:
znaci memisevic je nastupio?Vucevich je napisao/la:Jesu, a ne znam zasto.edinjo-bih je napisao/la:da nisu zamjenili memisevica sa sarcevicem.
Nije, vjerovatno je odbio poziv, Sarcevic je nastupio.edinjo-bih je napisao/la:znaci memisevic je nastupio?Vucevich je napisao/la:Jesu, a ne znam zasto.edinjo-bih je napisao/la:da nisu zamjenili memisevica sa sarcevicem.
Steta za 3-0. ali je sve je jos ok. ali sada treba 6p za drugo mjesto.
Zar ne prolazi samo prvi?Zukanovic je napisao/la:Steta za 3-0. ali je sve je jos ok. ali sada treba 6p za drugo mjesto.
U U19 da, ali ovo je U17 i ovdje prolaze prvi i drugi, tako smo se plasirali u 2016 i 2017.Tristan10 je napisao/la:Zar ne prolazi samo prvi?Zukanovic je napisao/la:Steta za 3-0. ali je sve je jos ok. ali sada treba 6p za drugo mjesto.
Ocekivan poraz. Sta reci, djeca nisu sebi smjela dopustiti luksuz da u grupi sa Moldavijom, Slovackom i Makedonijom prodjes navrat na nanos sa pet bodova. Sami su sebi potpleli odma u startu jer smo se nalazili u cetvrtoj jakosnoj grupi. I sta se desi, desi se da dobijes yebenu grupu u elitnom krugu. Ocito da smo vrlo tanki u napadu. Steta za Memisevica. Neznam jel papirologija u pitanju, sumnjam nesto da bi odbio tek tako jer je valjda svjestan da u Njemackoj reprezentaciji nece zaigrati. Hajd ga znaj. Napad je rak rana nazalost. Nista, idemo dalje. Barem je sad matematika vrlo lahka. Moras dobiti obadvije utakmice da ides dalje. Sto vrlo sumnjam da ce uspjeti. Nadam se da grijesim.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ok, super onda nisam znao. Ali svakako ovaj Erbez mi totalno liminitiran izgleda. To smo svi pisali i kad je vodio one prijateljske utakmice.Vucevich je napisao/la:U U19 da, ali ovo je U17 i ovdje prolaze prvi i drugi, tako smo se plasirali u 2016 i 2017.Tristan10 je napisao/la:Zar ne prolazi samo prvi?Zukanovic je napisao/la:Steta za 3-0. ali je sve je jos ok. ali sada treba 6p za drugo mjesto.
Kad pogledas formu nasih igraca iz pocetnih XI, slika postane prilicno jasna.sajo10 je napisao/la:Ocekivan poraz. Sta reci, djeca nisu sebi smjela dopustiti luksuz da u grupi sa Moldavijom, Slovackom i Makedonijom prodjes navrat na nanos sa pet bodova. Sami su sebi potpleli odma u startu jer smo se nalazili u cetvrtoj jakosnoj grupi. I sta se desi, desi se da dobijes yebenu grupu u elitnom krugu. Ocito da smo vrlo tanki u napadu. Steta za Memisevica. Neznam jel papirologija u pitanju, sumnjam nesto da bi odbio tek tako jer je valjda svjestan da u Njemackoj reprezentaciji nece zaigrati. Hajd ga znaj. Napad je rak rana nazalost. Nista, idemo dalje. Barem je sad matematika vrlo lahka. Moras dobiti obadvije utakmice da ides dalje. Sto vrlo sumnjam da ce uspjeti. Nadam se da grijesim.
Badzak i Mehic su ove sezone skoro svake utakmice bili na klupi (zapravo Badzak ove sezone nije odigrao ni jedne MINUTE), dok je Bacevac polu-standardan u kadetima Kelna. Izgleda da nam je najbolji igrac vjerovatno Ajdin Hasic ali ne moze on sve sam uraditi. Ocekivao sam da ce Mujic i Stanic igrati ali danas nisu usli.
Steta sto nije bio stream jer je ovako jako tesko nesto vise reci ali ce biti izuzetno tesko ove godine ici na prvenstvo, a to je kazna sto su promasili 10 zicera protiv Makedonije u prvom krugu.
Da, i ja sam malo iznenadjen (da ne kazem dosta) da Mujic ili Stanic nisu upisali nastup. Takodjer ni da Muminovic nije igrao koji je do sada bio nezamjenjljiv na desnom beku.
* * *
Inace interesantan podatak. Samo dva (!) igraca koja su danas nastupala dolaze iz domace lige, obadvojica iz redova Sarajeva (Saric i Imamovic). Ostali koji su usli sa klupe su Baltic (Troyes) i Sarcevic (Wolfsburg). Neznam da li to nesto govori.

* * *
Inace interesantan podatak. Samo dva (!) igraca koja su danas nastupala dolaze iz domace lige, obadvojica iz redova Sarajeva (Saric i Imamovic). Ostali koji su usli sa klupe su Baltic (Troyes) i Sarcevic (Wolfsburg). Neznam da li to nesto govori.

Dijaspora, kao u A-reprezentaciji
Ne znam da li Malkocevic jos 'vodi' taktiku ili je sve dopustio Erbezu, ako Erbez sve kontrolise onda je poraz od 3-0 i dobar rezultat

Ne znam da li Malkocevic jos 'vodi' taktiku ili je sve dopustio Erbezu, ako Erbez sve kontrolise onda je poraz od 3-0 i dobar rezultat

Pa evo redaju rezultate ko i seniorske kolege
Ma sumnjam da Sakib ima ikakav kontakt. Ovo je Erbezova "reprezentacija" u ovim mecevima.

Tesko mi je komentarisati kad dosta igraca neznam, i tako neznam nivo. Ali ono sto znam jeste da je Mujic velik potencijal i neznam sto nije dobio priliku. Mislim da ce napraviti odlicnu karijeru. Ovo baziram na utakmicama prosle godine kad je bio turnir u Stanisicima i ovaj zadnji derbi protiv Sarajeva gdje je postigao dva gola.
Ja od kadeta ocekujem maksimalno 2-3 boda, mada se ne bih iznenadio i da upisu sva tri poraza.
Sto se tice juniora, od njih ocekujem malo vise, mada je tu problem sto samo prvoplasirani ide dalje. Steta zbog Sadikua i Danilovica, jer bi obojica vjerovatno bili u prvih 11. Btw, ima li informacija o eventualnom streamu za danasnji mec?
Sto se tice juniora, od njih ocekujem malo vise, mada je tu problem sto samo prvoplasirani ide dalje. Steta zbog Sadikua i Danilovica, jer bi obojica vjerovatno bili u prvih 11. Btw, ima li informacija o eventualnom streamu za danasnji mec?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Mucili su se tesko sa Andorom prijatelju, vidjecemo sta ce biti. Sto se tice streama nisam siguran, otisao na kanal Danskog savez i nema nista za danaskobe24 je napisao/la:Ja od kadeta ocekujem maksimalno 2-3 boda, mada se ne bih iznenadio i da upisu sva tri poraza.

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot], FerdinandF, forgempp, Google Adsense [Bot] i 38 gostiju.