Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jel ono Jones igrao desnog beka kad smo razbili City prosle godine
ima opcija u svakom slucaju, on Gomez, Szobo. Bradley bi se trebao brzo vratiti u trening.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma samo Gomez, sve ostalo je neozbiljno za utakmicu takvog karaktera. Pakao nas tamo ceka
Srce, čast i ponos!
Gomez nije trenirao 3 dana nakon tekme, Bradley danas prvi put nakon skoro mjesec.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Gamad poput joelingtona ce nekom nogu otkinut
Wirtza ostavit na klupi da mu ne polome noge odmah na početku sezone

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- SoloControTutti
- Kontakt:
Mislim da bi Florian mogao ovu tekmu s klupe poceti i da je pametnije da ga se iskoristi nekad kasnije od 60e pa na dalje, zavisno od situacije na tekmi i trenutka. Svakako mu treba vremena da se navikne na tempo i ostrinu u ligi, a ovo je tekma najgora po njega mozda. Treba fizikalija u sredini, Graven, Sobo i Macca vjerovatno startaju. Nazad standard samo umjesto Frimponga ide Gomez ili Bradley, zavisi ko je spremniji. Steta jer Frimpong bi bio odlican match up protiv Gordona zbog brzine. Naprijed Salah, Gakpo, Hugo.
- JayCatwright
- Kontakt:
Naprijed Flo-Eki-Mo
Gak s klupe
Gak s klupe
Gordon im trenutno igra 9kuSoloControTutti je napisao/la: ↑21 avg 2025, 18:36Mislim da bi Florian mogao ovu tekmu s klupe poceti i da je pametnije da ga se iskoristi nekad kasnije od 60e pa na dalje, zavisno od situacije na tekmi i trenutka. Svakako mu treba vremena da se navikne na tempo i ostrinu u ligi, a ovo je tekma najgora po njega mozda. Treba fizikalija u sredini, Graven, Sobo i Macca vjerovatno startaju. Nazad standard samo umjesto Frimponga ide Gomez ili Bradley, zavisi ko je spremniji. Steta jer Frimpong bi bio odlican match up protiv Gordona zbog brzine. Naprijed Salah, Gakpo, Hugo.