red devil88 je napisao/la:Jbo Nasria nevidim u cemu je to on bolji od Clewerlya . Btw: glupog nam termina utakmice ko ce cekati do ponedeljka !
Sutra nam protivnik igra u Škotskoj protiv Heartsa. Mislim da je dobro što nas Spursi sada zapadaju, između 2 ključna dvoboja za njih jer za njih bi bilo pogubno kad bi ispali iz Europe već u kolovozu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
tevezito je napisao/la:
Pa covjek kulturan zna gdje treba doci.Jao kad vidim tribine Old traforda.Pa pogledam te face bas mi svi nekako izgledaju engleski.,:D.Samo mi nije jasno kako su neki pocrnili po takvom vremenu u Manchesteru.....
To je samo + Unitedu . Iz cijelog svijeta dolaze ljudi da gledaju United , odriču se mnogo toga da bi si priuštili dolazak na jedan takav stadion gledati jedan takav klub . Ekipa iz Hrvatske na Unitedovom forumu ide svake godine kao udruga a to vi niste a niti ćete kad biti odnosno imati . Ono , porediš najveći klub na svijetu sa nekom nakupinom robota . Imaš 18 + godina a za sentimentalniji humor nisi sposoban . Ili barem zatrolaj temu na način da to ne izgleda k'o da pričamo sa osnovcem jhebo ti morskom konjicu mater .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Sir Matt je napisao/la:To je samo + Unitedu . Iz cijelog svijeta dolaze ljudi da gledaju United , odriču se mnogo toga da bi si priuštili dolazak na jedan takav stadion gledati jedan takav klub . Ekipa iz Hrvatske na Unitedovom forumu ide svake godine kao udruga a to vi niste a niti ćete kad biti odnosno imati . Ono , porediš najveći klub na svijetu sa nekom nakupinom robota . Imaš 18 + godina a za sentimentalniji humor nisi sposoban . Ili barem zatrolaj temu na način da to ne izgleda k'o da pričamo sa osnovcem jhebo ti morskom konjicu mater .
Btw Gibson bi mozda mogao na posudbu u Blackburn.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
tevezito je napisao/la:
Pa covjek kulturan zna gdje treba doci.Jao kad vidim tribine Old traforda.Pa pogledam te face bas mi svi nekako izgledaju engleski.,:D.Samo mi nije jasno kako su neki pocrnili po takvom vremenu u Manchesteru.....
To je samo + Unitedu . Iz cijelog svijeta dolaze ljudi da gledaju United , odriču se mnogo toga da bi si priuštili dolazak na jedan takav stadion gledati jedan takav klub . Ekipa iz Hrvatske na Unitedovom forumu ide svake godine kao udruga a to vi niste a niti ćete kad biti odnosno imati . Ono , porediš najveći klub na svijetu sa nekom nakupinom robota . Imaš 18 + godina a za sentimentalniji humor nisi sposoban . Ili barem zatrolaj temu na način da to ne izgleda k'o da pričamo sa osnovcem jhebo ti morskom konjicu mater .
Sam odabir rijeci dovoljno govori o tebi.Inace ja nisam navikao pisati sa osobama takvog vokabulara.Pa ti se vise necu obracati.
haxonja je napisao/la:MUFC have spent 409m from '92 till '11 & won 12 League Titles, 5 FA Cups, 3 League Cups & 2 European Cups. #MCFC have spent 600m since '07
Ma daj molim te odakle ti taj podatak 409 miliona cega italijanskih lira.Daj nam izvor ako ti nije tesko.
haxonja je napisao/la:MUFC have spent 409m from '92 till '11 & won 12 League Titles, 5 FA Cups, 3 League Cups & 2 European Cups. #MCFC have spent 600m since '07
Ma daj molim te odakle ti taj podatak 409 miliona cega italijanskih lira.Daj nam izvor ako ti nije tesko.
to je skoro 20 godina? a vi za 4god 600m za onaj fa cup
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ima tu zanimljivih stvari pa recimo 90-ih godina transferi nisu bili veliki to su bili cifre od 100k pa do 4-5 mil.. Onda United je imao valo vece transfere prvi put kada je dosao Veron, Berba, Rooney, Ferdinand i ostalo su transferi od 10 do 20 milki.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.