FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cuj sitnis milion. Vi izgleda svi milijarderi pa vam milion sitnis. Pola godisnjeg budzeta kluba. Boze sacuvaj.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- Jaozinho22
- Kontakt:
Dosta raje se ugleda na pitare,oni sve svoje napušu.Za Stojčeva traže 600.000 i za onog kvazireprezentativca milion evra i ljudi misle ako ovi levati vrijede toliko onda i Baja vrijedi milion....
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Za Subica je problem to sto @vrbanjusa rece zato su i komsije odustale.. Za Baju cemo poslije Standarda vidjeti.. A do tad ...
Naprijed Plavi pjesma se orii bodri vas cijelii stadiooooooon
Naprijed Plavi pjesma se orii bodri vas cijelii stadiooooooon
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u 05 avg 2015, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
U svijetu fudbala gdje se igraci placaju svotama koje nasi strucnjaci ne znaju ni napisati itekako jeste sitnis. I mi ocekujemo napredak i u buducnosti neki milionski transfer, pusti snovi kao i grbavica u novom ruhu.vrbanjusa je napisao/la:Cuj sitnis milion. Vi izgleda svi milijarderi pa vam milion sitnis. Pola godisnjeg budzeta kluba. Boze sacuvaj.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ako je istina da je obestecenje oko milion km ja sam zadovoljan,fine su te pare za nase uslove definitivno,plus taj procenat,posebno sto smo promasili sa Svrakom i Stanicem..Eh,kamo srece da je Baja mogao ostati jos koju godinu,pomoci i Zelji a i sebi nabiti vecu cijenu,ali jbg,to je realnost PL nazalost i jos dugo ce ostati..
Sto se licno Bajica tice,ja tu tursku ligu nesto ne gotivim,ne znam zasto,al nesto mi nisu dragi.Nadam se da je izabrao dobar klub koji ce mu biti odskocna daska za dalje a ne vrhunac karijere,to mu od srca zelim..Sretno Bajicu !!
Sutra Standard aBd,ocekujem spektakl,uzbudjenje na vrhuncu
Nek se ostavi srce na terenu pa nek bude sta biti mora 
Sto se licno Bajica tice,ja tu tursku ligu nesto ne gotivim,ne znam zasto,al nesto mi nisu dragi.Nadam se da je izabrao dobar klub koji ce mu biti odskocna daska za dalje a ne vrhunac karijere,to mu od srca zelim..Sretno Bajicu !!
Sutra Standard aBd,ocekujem spektakl,uzbudjenje na vrhuncu

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
Slazem se ja s tobom ali mi kao navijaci to trebamo ostaviti za kasnije. Nitimo prosli Standarda, niti smo Bajica prodali. Sve je pod pretpostavkom i trebao bi ici. Politika se ni meni ne svida, ali ako je Bajic zadovoljan i misli da moze napredovati iz tog kluba a nama milion neka ide. Neka mu je sretno.sergejevic je napisao/la:Nije to vazno, svaka cast Bajicu neka ide u Tursku, ali **** ti nas. Ima li ikakvog plana, u toku Evropskih utakmica, jos nismo odavno imali bolje rezultate, ti idu dva od tri najbolja igraca. Umjesto da se pojaca ekipa da se napadne taj plej of jer se vidi da moze, mi rasprodajemo sve. Nije vazna ni cijena, neka ide i za 100 km, ali reci ljudima igra Bajic protiv Standarda kada se to zavrsi onda objavi i onda cemo pricati o transferu. Znaci da daju sad 10 miliona ja im ne bi dao Bajica, mater im klosarsku jebm, sad su nasli da objavljuju. Mene je i prosla odjednom sva euforija, **** ga i da prodjemo Standard prije plej ofa ce otic Memija i Amir, mozda i Dado, treba im dati i Odovica nek i on ide.frootloops je napisao/la:Kako padate na provokacije pred jako bitan mec. Zar ne vidite da mediji zele unijeti nemir pred utakmicu i stvarate tenzije bez razloga. Nije jos prodat ako bude cijena nece biti ispod 550.000 eura. Budite ljudi pametni ...
Re: RE: Re: FK Željezničar
U Njemackoj je prosjecna plata 2500 € a BIH 400 €. Sto prije shvatite da smo na dnu bice vam lakse. Daleko smo mi od svijeta fudbala. Finansijski.propuh je napisao/la:U svijetu fudbala gdje se igraci placaju svotama koje nasi strucnjaci ne znaju ni napisati itekako jeste sitnis. I mi ocekujemo napredak i u buducnosti neki milionski transfer, pusti snovi kao i grbavica u novom ruhu.vrbanjusa je napisao/la:Cuj sitnis milion. Vi izgleda svi milijarderi pa vam milion sitnis. Pola godisnjeg budzeta kluba. Boze sacuvaj.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Kakva atmosfera na stadionu Partizana, to je ono sto nam treba.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
jos je rano za visemilionske iznose obestecenja. taj cemo film gledati nakon skracenja lige i u vremenu koje dolazi.
milion maraka i procenat od iduceg transfera je dobar posao u ovom trenutku.
milion maraka i procenat od iduceg transfera je dobar posao u ovom trenutku.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Kolika je plata u Juznoj Americi pa koliki su transferi ili u susjedstvu da ne pominjemo Mamica hajmo na istok kao Srbijanci bi pustili takvog igraca bez par milioncica uz to standard im je sila bozija, ne mozes tako gledati i najjaci klubovi trebaju stati toj prodaji u kraj prije svega Zeljo i komsije.vrbanjusa je napisao/la:U Njemackoj je prosjecna plata 2500 € a BIH 400 €. Sto prije shvatite da smo na dnu bice vam lakse. Daleko smo mi od svijeta fudbala. Finansijskipropuh je napisao/la:U svijetu fudbala gdje se igraci placaju svotama koje nasi strucnjaci ne znaju ni napisati itekako jeste sitnis. I mi ocekujemo napredak i u buducnosti neki milionski transfer, pusti snovi kao i grbavica u novom ruhu.vrbanjusa je napisao/la:Cuj sitnis milion. Vi izgleda svi milijarderi pa vam milion sitnis. Pola godisnjeg budzeta kluba. Boze sacuvaj.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Jaozinho22
- Kontakt:

Aleksandar Subić,NEKA HVALA !

Jaozinho22 je napisao/la:
Aleksandar Subić,NEKA HVALA !![]()
![]()
...fakat nam ovakvi igraci ne trebaju, znam, sad ce neko reci kakve to veze ima sa sportom, ali ne ide...svasta smo prozivjeli zbog ovih "tri prsta"!
-
- Kontakt:
Tako ste lijepili slike Kokota pa je sad jedan od drazih igraca svih nas. Ostavite se vise te seljacke price i slika molim vas.
- bistrikboy
- Kontakt:
A trebalo bi nam i ovo desno krilo SteaueVirtu4l je napisao/la:Kakva atmosfera na stadionu Partizana, to je ono sto nam treba.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ja iskreno nisam vidio slike od Zokija.
Nisu problem tri prsta nego njegova tetovaza.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Jaozinho22 je napisao/la:Ja iskreno nisam vidio slike od Zokija.
...ni ja

- Jaozinho22
- Kontakt:
a kakvu ima tetovažu ?
Ako vec takve stvari ne mozes sportski podnijeti onda ih i nemoj gledati.Jaozinho22 je napisao/la:Ja iskreno nisam vidio slike od Zokija.

Bezze tema skroz doduse, mi ionako nemamo sanse u toj trci oko Subica, tu ionako vode Belgijanci za sada, mi cak nismo ni u ozbiljnim kombinacijama.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Pa realno ništa posebno, gledam utakmicu. Ništa što se ne može ponovit sutra aBdVirtu4l je napisao/la:Kakva atmosfera na stadionu Partizana, to je ono sto nam treba.

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.