kakav je ovo pede.rluk na treningudjedovic01 je napisao/la:http://media.fkzeljeznicar.ba/2015/08/IMG_8806.jpg
http://media.fkzeljeznicar.ba/2015/08/IMG_8792.jpg
Sretno Baja ! VAljda je tako trebalo da se desi !? Ko zna za sto je ovo dobro ?!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kakav je ovo pede.rluk na treningudjedovic01 je napisao/la:http://media.fkzeljeznicar.ba/2015/08/IMG_8806.jpg
http://media.fkzeljeznicar.ba/2015/08/IMG_8792.jpg
Sretno Baja ! VAljda je tako trebalo da se desi !? Ko zna za sto je ovo dobro ?!
Ma ne dodovodi nikoga, vec ulozi u infrastrukturu.bistrikboy je napisao/la:Kvesa je primjer da nismo vise naivni,nismo ni onomad bili ali Kurdi lopovi.Ekonome imas sad 4 miliona,uradi nesto,dovedi nekoga!DzoleZeljo je napisao/la:Opusteno ljudi samo...
Baji je problem sto je dosegao maksimum igranja u ovoj ligi. Ostanak samo moze dovesti do stagnacije.
Zato, ova cifra je super. Meni se licno ne svida Turska radi loseg iskustva u poslovanju sa njima, ali jbg, valjda su nasi sada pamenti pa pazljivo gledaju sta potpisuju i kakve klauze stavljaju u ugovor.
Gdje je @super? Javi se na pp, molim te..
sergejevic je napisao/la:Vidjeli smo Jocu i Uzelca protiv Borca i koliko su dobre zamjene trenutno. **** ovo, prodjes Standard, u petak izvuces Trnavu, nema ti ko igrati. I bez odlaska Kvesica i Bajica nam je trebalo dva ili tri dobra igraca, a sada nam treba pola ekipe.
Mozda je ciste od pisake i povracotine koja se nalazi u njoj.BlueFamily je napisao/la:Pitanje,sta ono rade sa lokomotivom na Grbavici?
Mozda se nazire neki pocetak gradnje istoka?Neko upuceniji?
Da ga nece odraditBlueFamily je napisao/la:Pitanje,sta ono rade sa lokomotivom na Grbavici?
Mozda se nazire neki pocetak gradnje istoka?Neko upuceniji?
Ja se upravo bojim da oni već nisu otpisali Evropu. Što nisu probali igrati bez Bajića u ove dvije prvenstvene ako su već imali na umu da ga prodaju. Da vidimo na čemu smo. Koja je poenta bilo igrati sa njim, još se vidjelo da je upravo on bio najumorniji, iscrpljen.asunsao je napisao/la:sergejevic je napisao/la:Vidjeli smo Jocu i Uzelca protiv Borca i koliko su dobre zamjene trenutno. **** ovo, prodjes Standard, u petak izvuces Trnavu, nema ti ko igrati. I bez odlaska Kvesica i Bajica nam je trebalo dva ili tri dobra igraca, a sada nam treba pola ekipe.![]()
![]()
Koga god sad i da dovedes ne moze se uigrat za Evropu, sto znaci da su je otpisali vec, sta li ? Umjesto da imamo sve bolje i bolje igrace, mi ove dobre prodajemo i dovodimo losije zamijene koje samo krpe ekipu.
Ma pretjeruje raja bas.Yani je bez ugovora a nasima je preporuceno lijevo krilo.Baja je zaista super ugovor dobio i nadam se da nece "podivljati" vec da ce ovo vidjeti kao sansu da zaigra uskoro u Istanbulu u nekom klubu.dimitrijevic je napisao/la:Jeste vi dobri s glavama? U kakve se visine dizete? Evo covjek je napisao pola miliona eura i procenat od iduceg transfera, pa to je nas najveci transfer i ja sam presretan. Da se razumijemo da su u pitanju Amir i Memija bilo bi mi krivo, ali tako i u klubu razmisljaju i mislim da ce oni kada dodje vrijeme oboriti rekorde ovih transfera. Izgubili smo Svraku, Stanu, Colu, dobili malo za Kvesu tako da je ovo odlicno. Shvatite da smo stota liga u svijetu i ne mozemo prodavati igrace za 2,3 miliona eura kako mnogi ocekuju. Biti najbolji strijelac nase lige je uspjeh, ali ko je sta napravio kao najbolji strijelac. Emir Hadzic je bio, pa gdje sad, Adilovic je bio, Vagner je bio onaj Lendric iz Zrinjskog je bio itd itd...Baji sve najbolje i sutra da nam donese jos jedan milion akoBogda.
Baja mi je najdrazi Zeljin igrac i znam ga licno, ali mi je drago sto ide, nestabilan je, cudan nekakav. Daleko od toga da nije potencijal i talenat, ali ja iskreno nisam neki optimista kada je u pitanju neka vrhunska karijera ako nista rijesio je egzistenciju, pa nek se probija, a mi smo uzeli masnu cifru. Puno vise ocekujem od Beganovica. Kad njemu prikljucis Amira i Memiju mislim da je tu nasa najveca snaga i mladji su 2 odnosno 3 godine od Baje i vise obecavaju. Dzenis je guran na pozicije koje su mu strane, on je klasicni napadac i neka se s Jocom tuce za mjesto u ekipi.
Lijevi bek i jedno krilo, e kako bi to onda dobro izgledalo, ali naravno samo kvalitetni igraci. Gdje igra Urdinov? Vidimo po fejsu da nas proziva, cirkuza, Jani je za nase uslove pristojan igrac definitvno.
Samo jednu zelju sutra imam ja....
Ljudi dragi, probudite se! Dobra cifra, transfer na vrijeme, imamo zamjenu. Manite se filozofiranja.ZaZelju je napisao/la:Ja se upravo bojim da oni već nisu otpisali Evropu. Što nisu probali igrati bez Bajića u ove dvije prvenstvene ako su već imali na umu da ga prodaju. Da vidimo na čemu smo. Koja je poenta bilo igrati sa njim, još se vidjelo da je upravo on bio najumorniji, iscrpljen.asunsao je napisao/la:sergejevic je napisao/la:Vidjeli smo Jocu i Uzelca protiv Borca i koliko su dobre zamjene trenutno. **** ovo, prodjes Standard, u petak izvuces Trnavu, nema ti ko igrati. I bez odlaska Kvesica i Bajica nam je trebalo dva ili tri dobra igraca, a sada nam treba pola ekipe.![]()
![]()
Koga god sad i da dovedes ne moze se uigrat za Evropu, sto znaci da su je otpisali vec, sta li ? Umjesto da imamo sve bolje i bolje igrace, mi ove dobre prodajemo i dovodimo losije zamijene koje samo krpe ekipu.
Ma nabijali cijenu jer se gleda i gleda izmedu ostalog broj odigranih tekmi, itd..ZaZelju je napisao/la:Ja se upravo bojim da oni već nisu otpisali Evropu. Što nisu probali igrati bez Bajića u ove dvije prvenstvene ako su već imali na umu da ga prodaju. Da vidimo na čemu smo. Koja je poenta bilo igrati sa njim, još se vidjelo da je upravo on bio najumorniji, iscrpljen.asunsao je napisao/la:sergejevic je napisao/la:Vidjeli smo Jocu i Uzelca protiv Borca i koliko su dobre zamjene trenutno. **** ovo, prodjes Standard, u petak izvuces Trnavu, nema ti ko igrati. I bez odlaska Kvesica i Bajica nam je trebalo dva ili tri dobra igraca, a sada nam treba pola ekipe.![]()
![]()
bistrikboy je napisao/la:Najveci nas transfer poslije rata,milion maraka,placanje ide u dvije rate i imamo postotak od slijedece prodajeCestitke Bajicu.Strucnom stabu je dozvoljeno da dovede dvojicu.Bacite se na posao.
Neki naši navijaci žive u nekom ubjeđenju da smo mi ranije prodavali igrace za milionske cifre pa im cifra malo viša od milion KM izgleda malo..Senad1921 je napisao/la:E cuj prodati igraca za vise para iz lige od koje je zadnja rupa na sviralu...
I to igraca kojeg jedni smatraju ogranicenim jer je izraziti ljevak, drugi nevjerovatno sporim, treci da je totalno nezainteresovan, cetvrti da je sidras, itd itd... Sada odjednom kada klub takvog igraca proda za milion, pocne se pljuvati sa svih strana... Tobe jarabi...
nakon sto se malo emocije slegle ,msm da je ovo sve uredu i da imas pravo ! Najveci transfer u historiji Premier lige i nije toliko lose ! moramo pogledati zadnje tekme Bajica u nasoj ligi ,bio je i nezainteresovan malo ,al eto dobili smo tu ponudu ,on dobio vjerovatno dobar ugovor i sad je na Bajicu nek se dokazuje i nek nam jos donese koju paru u klubŽeljooooo je napisao/la:Neki naši navijaci žive u nekom ubjeđenju da smo mi ranije prodavali igrace za milionske cifre pa im cifra malo viša od milion KM izgleda malo..Senad1921 je napisao/la:E cuj prodati igraca za vise para iz lige od koje je zadnja rupa na sviralu...
I to igraca kojeg jedni smatraju ogranicenim jer je izraziti ljevak, drugi nevjerovatno sporim, treci da je totalno nezainteresovan, cetvrti da je sidras, itd itd... Sada odjednom kada klub takvog igraca proda za milion, pocne se pljuvati sa svih strana... Tobe jarabi...
Bajić je dostigao maksimum u Želji, ako se sad ne proda velike bi bile šanse da doživi sudbinu Svrake..
E sad odlaskom Bajića mi moramo dovesti nekoliko igrača ali pojacanja a ne igraca kao što su Hodžurda, Livaja. Ako hoćemo da osvojimo nešto ove sezone moramo malo riskirati i dati nekim pojacanjima ako treba i vece plate ali staviti neku klauzulu u ugovor ako ne budu igrali dobro da im se oduzima dio plate ili tako nešto. Evo ja znam dvojcu igraca koji su slobodni a bili bi top pojacanja za našu ligu Krstanovic-napadač, vjerovatno su svi culi za njega, a drugi je Sanel Jahić- može pokriti gotovo sve pozicije na terenu, pored njih dovesti lijevo krilo i lijevog beka i onda imamo ultra jaku prvu postavu a imamo u tom slucaju jaku i klupu..
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Maestro^^ i 27 gostiju.