FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Jaozinho22
 - Kontakt:

Re: FK Željezničar
Zajebite ta sranja ba od Turaka,informacija iz prve ruke ! Baja još nigdje nije otišao,Švabe se spominju,spominju se i Turci al NIJE JOŠ NIGDJE OTIŠAO !

Više titula nego pojedini klubovi lopti !  FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
						Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Normalno da je završeno ali pisaj ga sad. Nego sutra svi na kosevo u do zadnje minute veliku podršku datiphily je napisao/la:ima zvanicnoJaozinho22 je napisao/la:Halo ba šta vam je ! Nema ništa zvanično ! Taman je atmosfera na nivou i prije svake velike utakmice neko mora ubacit neku ''transfer patku'' da ovde unese neredMislite na Standard,na pun lavor !
http://www.konyaspor.org.tr/haberdetay.asp?HaberID=3119
- 
				BlueFamily
 - Kontakt:

Bajicu rastuzi ti mene..Fajica za Bajica!

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Na ovoj stranici Konye kazu postignut formalni sporazum a u narednim danima ce potpisat ugovor. Nastavise oni po starom, rasprodat ce sve do kraja prelaznog roka.  

- corleone87
 - Kontakt:

Smijesno.Ako ne bude vrijednost preko 700000 eura uz dobar postotak ovo ce biti najgori potez uprave u posljednje vrijeme pa vi pojedinci ovde pricajte sta hocete.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Fajić bi sigurno tražio veliku platu, a bio bi treći napadač.BlueFamily je napisao/la:Bajicu rastuzi ti mene..Fajica za Bajica!
Trebaju nam i bekovi, i lijevi i desni, kao i jedan igrac sredine terena..Format je napisao/la:Imamo napadace,treba nam krilo lijevo
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
						- themaniaks
 - Kontakt:

Nama jedino ne treba stoper a na bilo kojoj drugoj poziciji da dodje neko valjao bi

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
						- 
				sergejevic
 - Kontakt:

Totalno glup potez. Posebno jer se o ovome naprdjuje sada uoci veoma vazne utakmice. Samo totalni amateri dozvole da jedna ovakva stvar procuri u ovakvom trenutku. Sutra igras veliku utakmicu, vlada euforija, priliv novca s raznih strana, i onda se po medijima pocne povlaciti spekulacija o odlasku najboljeg strijelca ekipe i ponajboljeg igraca. Zaradili smo dosta od Evrope, evo i ovaj novac od Dzeke, stvarno je nepotrebno prodati igraca za kojeg cemo tesko naci zamjenu za smijesne pare. Neozbiljno s nase strane.

- corleone87
 - Kontakt:

Slazem sesergejevic je napisao/la:Totalno glup potez. Posebno jer se o ovome naprdjuje sada uoci veoma vazne utakmice. Samo totalni amateri dozvole da jedna ovakva stvar procuri u ovakvom trenutku. Sutra igras veliku utakmicu, vlada euforija, priliv novca s raznih strana, i onda se po medijima pocne povlaciti spekulacija o odlasku najboljeg strijelca ekipe i ponajboljeg igraca. Zaradili smo dosta od Evrope, evo i ovaj novac od Dzeke, stvarno je nepotrebno prodati igraca za kojeg cemo tesko naci zamjenu za smijesne pare. Neozbiljno s nase strane.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Mislim da je Bajiću vrijeme da ide, nadam se da neće za manje od 600-700 hiljada eura. Slažem se da je nedopustivo da ovo procuri u javnost pred ovako važnu utakmicu i da naruši atmosferu.

Al fakat kako nadju uvijek da prodaju igrace pred evropsku utakmicu. Kfvesica prodase pred Ferenc na Kosevu, sad Bajica pred Standard. 
Sve ce rasprodat majke mi, samo cekam dan kad ce prodat Hadziahmetovica i Memiju. Prihvatit ce izgleda svaku ponudu, zinula im guzica.

Sve ce rasprodat majke mi, samo cekam dan kad ce prodat Hadziahmetovica i Memiju. Prihvatit ce izgleda svaku ponudu, zinula im guzica.
- 
				mukitmovac
 - Kontakt:

Ccc bas pred tako bitnu tekmu oni objave odlazi Bajic, prvo Kvesa, sad i on, bas smo ozbiljan klub, sad kad bas imamo para mi rasprodajemo ekipu, nimalo pametan potez

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
						Liverpool !
Imaju sigurno u plani zamjene i neke igrace pripremljene,sjmo im vjerovat,mozda je Bajic zelio ici,zaradit ce a mozda otic i dalje.

Zeljeznicar! 1921 !
						- 
				sergejevic
 - Kontakt:

Mozda sutra u ovo vrijeme, sat ili dva prije utakmice, neki khurcevi azerbejdjanci ili kazahstanci objave da dovode Memiju ili Amira. Sta ima veze sto mi igramo utakmicu? Kvesic dodje da igra s Ferencom vaznu utakmicu, a cijeli svijet zna da on vise nije igrac Zelje. To samo mi mozemo uraditi, i fakat je zanimljivo kako uvijek nadju nacin da sjebu stvari glupim potezima.EmirTM87 je napisao/la:Al fakat kako nadju uvijek da prodaju igrace pred evropsku utakmicu. Kfvesica prodase pred Ferenc na Kosevu, sad Bajica pred Standard.
- 
				BlueFamily
 - Kontakt:

Upravo to htjedoh napisat,hebem im femeliju novinarskuKLIS je napisao/la:Mislim da je Bajiću vrijeme da ide, nadam se da neće za manje od 600-700 hiljada eura. Slažem se da je nedopustivo da ovo procuri u javnost pred ovako važnu utakmicu i da naruši atmosferu.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
						- corleone87
 - Kontakt:

Ja se samo nadam da nece otici za neki smijesan iznos,jer ako je se sa nekim trebalo pocet nesto mijenjati oko transfer politike kluba i iznosa za koje bi igraci odlazili onda je to Bajić..Ako ne iskoriste priliku da za neku finu svotu njega nekome prodaju, ne vidim kako ce u buducnosti prodati nekoga drugog za bolje pare,ma kakvo mi misljenje imali o njima..

Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 05 avg 2015, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.

Kako cemo mi kroz ovu ligu kad ovako radimo sa igracima, a onda u europi nesto vise ?

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Paromlinac i 19 gostiju.