FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Jaozinho22
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Meni je njegov otac rekao da je imao ponudu od Kaiserslauterna, 10.000 eura mjesečno platu....isto tako zanimao se i Darmstadt ali izgleda da nisu poslali ponudu....Iskreno u ovo ne vjerujem da ide u Konyaspor ! 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Takvim razmisljanjem Zeljo ti nikada nece napredovati, jer to je filozofija manjih klubova i nikom nije donijela nista dobrofedeltafrotta je napisao/la:koji vam je, za Zelju je najbitnije da uzme što više para i da one budu isplaćene. Bajiću sve najbolje
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Ako ode Bajić treba nam onda još jedan napadač, ostajemo onda samo na Joci i Beganovicu, tu je i Kokot kojeg Oda koristi kao lijevo krilo, kao i Turkovic koji nije kalibar za Želju, a sezona je duga. Nadam se da ce ljudi zaduženi za transfere uraditi pravu stvar ovaj put, da se necemo morati krpiti kao prošle sezone, još najmanje 3 pojacanja moraju doci al' moraju ako želimo da osvojimo nešto ove sezone. Ako nikoga ne dovedu nek odmah daju otkaz..
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 05 avg 2015, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Arda Turancorleone87 je napisao/la:Ne mogu da se sjetim nijednog igraca koji je iz Turske lige u posljdnje vrijeme napravio dobar transfer..Rooney88 je napisao/la:@Elegant i ostali.
Sta vam je tu cudno? Kada imas proizvod trazis najbolju cijenu a klubovi iz Turske lige su izuzetno finansijski mocni. Ta liga sigurno da nema potrebni rejting ali se dize jako brzo, pa pogledajte samo imena koja tamo igraju, klubovi im biljeze dobre rezultate u Evropi, stadioni su krcati, klubovi su dobro bogati i Turska liga se, pod ruku s drzavom, dize velikom brzinom. Druga je stvar sto nije atraktivna i sto se, bar meni, gadi zbog namjestanja ali realnost je da Turski klubovi imaju cime da plate i mogu platiti bez problema, a i liga je dobra odskocna daska. Mozda nije dovoljno atraktivno iz trenutne perspektive ali je kvalitetom, a finansijama da ne pricam, iznad Austrijske ili Belgijske ako mene pitate.

Amrabat u Malagu, Enes Ünal u City, Salih Uçan je otisao u Romu, Gülselam u Hannover, hajrovic je nakon katastrofe u Galati svejedno dobacio do Werdera... Ne mogu sada da mozgam, ovo je onako iz glave ali nije uopste poenta o odlascima, tu sam se ja pogresno izrazio. Turski klubovi kupuju dobre igrace, kvalitetne igrace i dizu rejting lige rapidnom brzinom. Ovi top klubovi su prebogati, sredina tabele je SF finansijski za dobar dio Evrope, to je finansijska moc kakvu tesko da ces naci u mnogo atraktivnijim ligama.
Ponavljam, ne volim ih ni ja nesto specijalno zbog gore navedenog razloga ali da su jaki - jaki su. Da su ozbiljna liga, jesu svakako. Odskocna daska nisu jer je tesko dovesti igraca iz njihovih klubova, dosta transfera propadne jer klubovi iz lige petice jednostavno nisu spremni platiti toliko novca za igraca koji jos nije dokazan na najvecem nivou a Turski klubovi i nemaju bas pretjeranu potrebu prodavati da bi opstali.
EDIT:
I naravno, ali tesko je domacim laicima prepoznati ensto sto napreduje u fudbalu. Oni znaju samo za Fener i Galatu.

Last updated 17 August 2014[11]
01 Spain La Liga
02 England Premier League
03 Germany Bundesliga
04 Portugal Primeira Liga
05 Italy Serie A
06 France Ligue 1
07 Turkey Süper Lig
08 Netherlands Eredivisie
09 Ukraine Ukrainian Premier League
12 Russia Russian Football Premier League
Yebo to Baja, idi ti u cvajtu.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 05 avg 2015, 18:46, ukupno mijenjano 2 puta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ma malo je ako je tako 450000 nije valjda ja ga ne bi za te pare dao pa nek ne ode nigdje i završi na klupi
- corleone87
- Kontakt:
Da oni nude 400000-500000 za njega pustio bi ga bez razmisljanja sa dobrim postotkom od narednog transfera jer znam da bi imao daleko vece sanse za napredak nego u u nekom prosjecnom klubu kao sto je Konyaspor..Jaozinho22 je napisao/la:Meni je njegov otac rekao da je imao ponudu od Kaiserslauterna, 10.000 eura mjesečno platu....isto tako zanimao se i Darmstadt ali izgleda da nisu poslali ponudu....Iskreno u ovo ne vjerujem da ide u Konyaspor !
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:

a dijelice svlacionicu sa Rangelovom, Maricom, Abdul Razakom..
pokazite malo vise postovanja

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ako sutra prodjemo Belgijance Baja ne ide nigdje
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Hoće li iko otić u Championship , samo Turska, daj vise.I smijesna cifra.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ako ode ispod 700 000 milja ojra ne valja nista.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
mene zanima jel on vec otisao, ili ce ostati ovu tekmu protiv Std.liega ?
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- corleone87
- Kontakt:
Normalno da igra sutra..dejavu je napisao/la:mene zanima jel on vec otisao, ili ce ostati ovu tekmu protiv Std.liega ?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ako je ovo tačno za Bajića onda je glup potez kluba a i samog Bajića.Prvo cijena je mizerna za ovako talentovanog momka a drugo ne shvatam ni njega.Zar mu nije cilj otići u neki stabilan klub od liga petice a ne ići u yebenu tursku ligu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Jaozinho22
- Kontakt:
Halo ba šta vam je ! Nema ništa zvanično ! Taman je atmosfera na nivou i prije svake velike utakmice neko mora ubacit neku ''transfer patku'' da ovde unese nered
Mislite na Standard,na pun lavor ! 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Bajic ako ostane bice Svraka 2.
Vec se vidi da se u ligi zasitio i ne trudi ko prije.
Nek ide ako mora i za koliko god mora.
Stokic ga moze zamijeniti a tu je i Beganovic i to je to.
Vec se vidi da se u ligi zasitio i ne trudi ko prije.
Nek ide ako mora i za koliko god mora.
Stokic ga moze zamijeniti a tu je i Beganovic i to je to.
ima zvanicnoJaozinho22 je napisao/la:Halo ba šta vam je ! Nema ništa zvanično ! Taman je atmosfera na nivou i prije svake velike utakmice neko mora ubacit neku ''transfer patku'' da ovde unese neredMislite na Standard,na pun lavor !
http://www.konyaspor.org.tr/haberdetay.asp?HaberID=3119
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ja opet kažem, nije završeno i nije cifra koja se pomnije...
Završavaće se poslije Standarda i ako prihvate ono što se traži...
Al hajmo se vratiti Standardu...
- zeljeznicar1
- Kontakt:
To je dobro, zna li se priblizna cifra koju traze iz kluba?FKZ1921 je napisao/la:Ja opet kažem, nije završeno i nije cifra koja se pomnije...
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!