FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

djedovic01
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la djedovic01 » 05 avg 2015, 18:11

Peterski je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:
TM OLOVO je napisao/la:Iz Olovo dolazi preko 100 Manijaka :opaopa:
Braco mozel ikako da pjesma Grbavica bude 3 min.prije pocetka tekme a NE 15min ko sto bude slucaj...dosta bi bolje i mocnije zvucala tad :clap: :clap:
Zezaš se?
Odakle da vas dođe 100.
Meni bi bilo drago, ali nešto mi to puno.

Sjebo bi se kad bi se pobrojali ljudi iz Breze, Olova, Ilijaša, Visokog i Konjica.

Pripremite keš ili još bolje pripremite dijasporu da pripremi keš fan shop će biti otvoren na koševu na dan utakmice!
Iz Varesa Manijaci dolaze takodjer ,nemoj da njih zaboravimo ! :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 05 avg 2015, 18:14

frootloops je napisao/la:Upravo stigla nova tura dresova u kucicu kod BBI-a. Imaju sve velicine pa pozurite.
Ma daj bježi, hodam danas ko debil po gradu cijeli dan, odem nema dresova, dođem kući - stigli dresovi..
Yebo te taj posao, organizacija na nivou :thumbdown:
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 05 avg 2015, 18:14

Neandertalac je napisao/la:Nebitna stvar u ovom trnutku, i zavrseno je vec, da ne nagadjate.

A bitno je;
Ja volim Zelju
Za njega sve
O naprijed Zeljo
Do pobijede
U boj kad krenemo
Sve pred sobom rusimo
Zeljo mi te volimo
Kako god zavrsilo

:)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koja je cifra u pitanju i jel iz dva dijela?

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 05 avg 2015, 18:15

Baja ako ode ispod 800 000€ ja cu se razocarati bas, pa daj, necemo najbolje igrace pustati za sicu i to u lijeve klubove. Konya nit je veci klub od Zelje nit ista, primanja jesu veca, ali opet... ispod 800 ja ne bi dao, nema sanse.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 avg 2015, 18:15

vidim vec su ga stavili kod sebe u ekipu...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 05 avg 2015, 18:16

fedeltafrotta je napisao/la:vidim vec su ga stavili kod sebe u ekipu...
I mi godinama stavljamo Kajkuta u ekipu pa opet.. :lol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 05 avg 2015, 18:17

asunsao je napisao/la:Baja ako ode ispod 800 000€ ja cu se razocarati bas, pa daj, necemo najbolje igrace pustati za sicu i to u lijeve klubove. Konya nit je veci klub od Zelje nit ista, primanja jesu veca, ali opet... ispod 800 ja ne bi dao, nema sanse.
:clap: :clap: :clap: Slazem se ,samo ne znam eto zasto da ga prodajemo tamo ? Mogao je ostati pa bi otisao i u bolji klub ,sto je dobro za njega ,a i za vecu cifru !?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 avg 2015, 18:18

Grozim se sto nasi momci idu u Tursku gdje su im karijere pod ogromnim upitnikom, ali eto utjeha ce mi biti kad vidim za koju cifru. Ako je ispod 500.000 €, onda neka uprava dobro razmisli sta radi i kako misli da se tim bori kroz ligu, a pogotovo da opet doguramo daleko u europi.

Kako je moguce da se pise po medijima da ima puno ponuda, a na kraju ode u Tursku, pa to je zalosno od svih europskih liga i klubova odes u Tursku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 05 avg 2015, 18:18

zeka_tm87 je napisao/la:hoce li doci zamjena za Baju???
dosla je davno
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 05 avg 2015, 18:19

Hoće li se moći sutra kupiti karte na Grbavici ili samo pred stadionom ? Ako može od koliko sati počinje prodaja ?

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 avg 2015, 18:19

Ma prije bi ga pustio za manje pare u neki klub iz zapadne Evrope ili gore Češka,Poljska,Austrija i bio bi siguran da bi kasnije ako dogoorimo dobar postotak bolje profitirali nego ga usranim Turcima prodavao za neku smijesnu cifru..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 avg 2015, 18:22

@Elegant i ostali.

Sta vam je tu cudno? Kada imas proizvod trazis najbolju cijenu a klubovi iz Turske lige su izuzetno finansijski mocni. Ta liga sigurno da nema potrebni rejting ali se dize jako brzo, pa pogledajte samo imena koja tamo igraju, klubovi im biljeze dobre rezultate u Evropi, stadioni su krcati, klubovi su dobro bogati i Turska liga se, pod ruku s drzavom, dize velikom brzinom. Druga je stvar sto nije atraktivna i sto se, bar meni, gadi zbog namjestanja ali realnost je da Turski klubovi imaju cime da plate i mogu platiti bez problema, a i liga je dobra odskocna daska. Mozda nije dovoljno atraktivno iz trenutne perspektive ali je kvalitetom, a finansijama da ne pricam, iznad Austrijske ili Belgijske ako mene pitate.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 05 avg 2015, 18:23

Ja se nadao Cvajti, Belgiji, Austriji... Yebena Turska! :puke:

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 avg 2015, 18:24

Rooney88 je napisao/la:@Elegant i ostali.

Sta vam je tu cudno? Kada imas proizvod trazis najbolju cijenu a klubovi iz Turske lige su izuzetno finansijski mocni. Ta liga sigurno da nema potrebni rejting ali se dize jako brzo, pa pogledajte samo imena koja tamo igraju, klubovi im biljeze dobre rezultate u Evropi, stadioni su krcati, klubovi su dobro bogati i Turska liga se, pod ruku s drzavom, dize velikom brzinom. Druga je stvar sto nije atraktivna i sto se, bar meni, gadi zbog namjestanja ali realnost je da Turski klubovi imaju cime da plate i mogu platiti bez problema, a i liga je dobra odskocna daska. Mozda nije dovoljno atraktivno iz trenutne perspektive ali je kvalitetom, a finansijama da ne pricam, iznad Austrijske ili Belgijske ako mene pitate.
Ne mogu da se sjetim nijednog igraca koji je iz Turske lige u posljdnje vrijeme napravio dobar transfer..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 05 avg 2015, 18:25

E moj Bajicu, ko je ikad vidio hajra od Turske...

Zna se da u Turskoj imas par klubova koji valjaju, ostalo sve ****.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 avg 2015, 18:26

koji vam je, za Zelju je najbitnije da uzme što više para i da one budu isplaćene. Bajiću sve najbolje
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

EdisMulalic
Kontakt:

Post Postao/la EdisMulalic » 05 avg 2015, 18:27

Ako je otisao za manje od 600.000-700.000€, loše.. Ostaje nam da se nadamo da ce Joco proigrat onako kako zna. Sretno Baja :plac: :tokralju:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 avg 2015, 18:29

Samo da se ne ponovi novi Šehic kad su u pitanju Turci !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 05 avg 2015, 18:29

Hajmo realno,Bajic ce nam namanje falit od trojice najtalentovanijih,tu je Stokic ,pravi igrac a Beganovic moze u napad po potrebi. Momku sve najbolje iako nije neki bum ali sta je tu je.
Zeljeznicar! 1921 !

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 avg 2015, 18:31

Prodali smo Džeku za buraniju u Češku pa evo sad zaradimo za njega dobre pare od transfera..Prodali smo Višću i Šehića u Tursku za bolje pare od Džeke pa smo muku mucili za pare s njima..Ja se nadam da do ovoga nece doci osi ako ne bude bolja cifra..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.