Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
mozda i bude nesto od tog maletica, eredivisie je svakako liga za napadace takoreci.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Consigliere
- Kontakt:
Za razvoj fenomenalna... i za bildanje samopouzdanja visokim omjerima utakmica/goloviSTEVIE je napisao/la:mozda i bude nesto od tog maletica, eredivisie je svakako liga za napadace takoreci.
Fit Tony: I keep my friends close...
Vrancic def zasluzuje poziv samim time sto uopste igra u bundesligi ...
Zasto ga onda Damir nije dobijao?grgr je napisao/la:Vrancic def zasluzuje poziv samim time sto uopste igra u bundesligi ...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo ja cu ti odgovoriti da je i Damir dobio sansu ali se nije pokazao.Sabinho je napisao/la: Zasto ga onda Damir nije dobijao?
Uostalom, mladji Vrancic je puno kvalitetniji kao i puno veci potencijal.
25 godina ima, taman za repku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gdje se nije pokazao? U dvije tekme u kojima je dobijao po 20 minuta?Omerbavarac je napisao/la:Evo ja cu ti odgovoriti da je i Damir dobio sansu ali se nije pokazao.Sabinho je napisao/la: Zasto ga onda Damir nije dobijao?
25 godina za razliku od brata koji je debitovao sa 29 ili 30 ako se ne varam.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Damir nije bio standardan u svojoj ekipi tek je nakon povreda gotovo citavog veznog reda dobijao priliku cisto sumanjam da je skupio vise od 10 nastupa prosle sezone... Svejedno ja da sam selektor svi igraci iz bundeslige bi bili na mom spisku a posto nisam mogu ovde tarlahat po tastaturi , svejedno samo slijep covjek ne moze vidit potencijal vrancica tako da po meni ukoliko bude standardan u klubu a hoce ne postoji to opravdanje na svijetu zbog kojeg bi on mogo bit izostavljen sa spiska... Dzabe sto imamo jaku konkurenciju na njegovoj poziciji jednostavno mora dobit poziv.Sabinho je napisao/la:Gdje se nije pokazao? U dvije tekme u kojima je dobijao po 20 minuta?Omerbavarac je napisao/la:Evo ja cu ti odgovoriti da je i Damir dobio sansu ali se nije pokazao.Sabinho je napisao/la: Zasto ga onda Damir nije dobijao?
25 godina za razliku od brata koji je debitovao sa 29 ili 30 ako se ne varam.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad se u Braunschweigu nije mogao nametnuti pored nekoliko anonimusa koji pokrivaju njegovu poziciju da se nametne u reprezentaciji pored Pjanica, Besica i ostalih igraca koji su vjerovatno za klasu bolji od njega.Sabinho je napisao/la: Gdje se nije pokazao? U dvije tekme u kojima je dobijao po 20 minuta?
Mario je puno prespektivniji igrac i za razliku od brata pokriva vise pozicija, stoga bi bilo pozeljno njega isprobati, pa makar tih 20-ak minuta koliko je i stariji Vrancic igrao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Prcic... sta je sa njim ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Postavio sam pitanje dali momak moze odigrati zadnjeg veznog ( kao Medunjanin ili bolje ) i nije bilo odgovora ?? Za Vrancica je receno da je tek sad dosao u Bundesligu a prije je igrao u losoj Cvajti za jedan od boljih klubova. I da se mu brat nije najbolje snasao prije u reprezentaciji.Elegant je napisao/la:Prcic... sta je sa njim ?
na utakmici protiv Marseja je igrao zadnjeg veznog, i po meni je sasvim dobro odigrao. jesu u toj utakmici izgubili, ali sudija je debelo navlacio Marseju.Ajax je napisao/la:Postavio sam pitanje dali momak moze odigrati zadnjeg veznog ( kao Medunjanin ili bolje ) i nije bilo odgovora ?? Za Vrancica je receno da je tek sad dosao u Bundesligu a prije je igrao u losoj Cvajti za jedan od boljih klubova. I da se mu brat nije najbolje snasao prije u reprezentaciji.Elegant je napisao/la:Prcic... sta je sa njim ?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Prcic u paru uz Besica i sa Pjanicem ispred, daje trkacku dimenziju nasoj repki.
U uzoj konkurenciji je i Vrancic a imamo i Medunjanina i ovo zlato amidjino.
U uzoj konkurenciji je i Vrancic a imamo i Medunjanina i ovo zlato amidjino.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Prcić je suho zlato, kao centralni vezni ili kao ofanzivni vezni, igrao je obje pozicije ove sezone
tako da će on zamjenit' Misketa
naravno, prvo da konjina ode s klupe, pa da se Prcić vrati u repku
Kakav je na zadnjem veznom to mene zanima. Evo citao sam par mjeseci unazad da je i protiv PSG-a poceo kao zadnji vezni a i ovdje su se ljepile neke formacije. Mada koliko vidim vecinu utakmica je ipak odigrao kao ofanzivni vezni ?? Znaci kakav je u defanzivnim zadacima ?? Uklizavanje, presjecanje napada, trka ( dali je dizelas ) ??TMovac je napisao/la:
na utakmici protiv Marseja je igrao zadnjeg veznog, i po meni je sasvim dobro odigrao. jesu u toj utakmici izgubili, ali sudija je debelo navlacio Marseju.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
Nije Prcic za defanzivnih zadataka. Preslikani Medunjanin, koji stoji ispred odbrane, organizira napade i dijeli lopte. Samo sto je trkacki sigurno dosta bolji od Hareta, spremniji, dosta pretrci u utakmici, i ne ogranici se na jedan prostor kao Medo, te mozda za par nijansi bolji u defanzivi, ali vise ne. S tim da moze igrati i odlicno na poziciji "10ke". Samo sto nisam siguran da li je u momentu bolji igrac od Mede, treba dobiti tek sansu u A-repci.
Daleko je Prcic od dizelasa ali nije ni igrac tipa Besica, ali da moze dobro odigrati uz Besica to je sigurno. Gledao sam ga nekoliko utakmica i u vecini me je odusevio. Ima nevjerovatno dobru dugu loptu. Vrlo je miran u iznosenju. Uvjek na svom mjestu, dobro cita igru ali da nije tip koji ce uklizavati i orati teren to je tako ocito. Mislim da bi mogao odigrati slicno kao sto je i Pjanic igrao one prijateljske prije SP. Mi u timu nemamo boljeg veznjaka osim Pjanica. Vrancica sam nazalost puno manje gledao.Ajax je napisao/la:Kakav je na zadnjem veznom to mene zanima. Evo citao sam par mjeseci unazad da je i protiv PSG-a poceo kao zadnji vezni a i ovdje su se ljepile neke formacije. Mada koliko vidim vecinu utakmica je ipak odigrao kao ofanzivni vezni ?? Znaci kakav je u defanzivnim zadacima ?? Uklizavanje, presjecanje napada, trka ( dali je dizelas ) ??TMovac je napisao/la:
na utakmici protiv Marseja je igrao zadnjeg veznog, i po meni je sasvim dobro odigrao. jesu u toj utakmici izgubili, ali sudija je debelo navlacio Marseju.
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
A Vrancic i defanziva. TI si ga gledao sigurno najvise puta od nas ??Goalgetter je napisao/la:Nije Prcic za defanzivnih zadataka. Preslikani Medunjanin, koji stoji ispred odbrane, organizira napade i dijeli lopte. Samo sto je trkacki sigurno dosta bolji od Hareta, spremniji, dosta pretrci u utakmici, i ne ogranici se na jedan prostor kao Medo, te mozda za par nijansi bolji u defanzivi, ali vise ne. S tim da moze igrati i odlicno na poziciji "10ke". Samo sto nisam siguran da li je u momentu bolji igrac od Mede, treba dobiti tek sansu u A-repci.
Prcic je novi Miske. Sanjine izvini se selektoru kao Besic prije i zavrsi to vec jednom. Trebamo te.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]