izgleda vuckov bot nije na smjeni pa da nam objasni.Otelo je napisao/la: ↑04 avg 2022, 18:06Mislim da ne možeš gledati Premium Arene u BiH jer su dostupne samo u Srbiji. Koliko sam upoznat A2, A3 i A4 kod nas prate shemu A1P, A2P i A3P u Srbiji.
@anell https://1movieshd.com/watch-tv/free-all ... 51.8836455
@cipi da ne pišem bezveze post na Fantasy temi, nemam para za Popea. Morao sam raditi downgrade sa TAA na Robertsona kako bih ubacio sveto trojstvo.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
CPOJ
Da se ne lažemo, valj'o bi im sad Đanluka ko budali šamar. 

-
- Kontakt:
Celsi slabiji od mog rostilja od neki dan 
TAA u Barci može samo na PES-u zaigrat'.
I to nakon što mu se full buyout plati i daju svi bonusi i max plata.
I to nakon što mu se full buyout plati i daju svi bonusi i max plata.

Sta je PES?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Bivsa igrica, fudbal se igrao, mislim da je izumrla 2006 ili sedme

Znaci to je cak duze nebitan faktor nego United.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Vječna tema, sto' ljudi dvjesto sisa, šesto mišljenja, al' evo dosadno mi u drugoj pa da odgovorim. Smatram da sam dovoljno života protraćio na KONAMI i EA da mogu neki svoj subjektivni stav da iznesem.
Ako ti je konzola primarna platforma PES je mrtva igra, ne baš od 2006. kako si naveo ali nije ni daleko. Ja na konzoli igram uglavnom stvari koje ne mogu (ili u vrijeme release-a nisam mogao) na PC-u tipa Dark souls, Last of us, God of war i sl. Fudbal igram isključivo na PC-u (prvo zbog navike a drugo zbog posla) i igram isključivo career mode nikad multiplayer.
Po mom mišljenju, PES 2021 sa aktuelnim Smoke patch-om je bolja simulacija nego FIFA 2022, kod Fife mi smeta prilično šablonski gameplay dok PES zadržava taj neki RNG, kad bih npr. imao replay zadnjih 100 golova koje sam zabio ili primio na Fifi i PES-u, na Fifi bi bilo minimalno 35 istih dok to na PES-u nije slučaj. Nadam se da sam se bar donekle objasnio i sorry na offtopic-u. Pozz

Sa razlogom jedna od te dvije igre vise ne postoji.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Zavisi ako ima cvrst ugovor (dugorocan na 3-4 godnie) vrlo vjerovatno ga Liverpool ne bi pustio, a ako je ugovor pri kraju mogao bi se lahko ponoviti slucaj Lewandowski.
- Shategabri
- Kontakt:
Koliko je PepovoBenWhite je napisao/la: ↑04 avg 2022, 23:53Zato je Brajton i rekao da nije gotovo. Dizali ljudi cijenu hahahah jbte, 55+7 kao da se radi o prajm Filipu Lamu a ne o prosječnom igraču prosječne ekipe lige.
Oni se blamiraju sa kupovinama a Arsenal sa prodajama ovo ljeto. Torreira i Leno 10 miliona. Ovo je baš umijeće nesposobnosti.

Koševo Zapad
Dočekali smo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Arsenal prima gol u prvih 10 minuta, kvota 1.01
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.