S druge strane distorzija kod Gattia, nadam se da nije to duze od 2-3 hefte pauze, protiv Lazia ne bih volio Sandra vidjeti.
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Pogba ok 
S druge strane distorzija kod Gattia, nadam se da nije to duze od 2-3 hefte pauze, protiv Lazia ne bih volio Sandra vidjeti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ovo jeste 'nekakav' Empoli, jer ljudi gola nisu dali u 270 minuta. Sigurno da nisu na istom nivou kao prošle sezone. Kako nam takav tim može biti ikakvo mjerilo. Sačekajmo Lazio, pa da vidimo naznake nekog napretka.Juventinisimo je napisao/la: ↑04 sep 2023, 15:56Ljudi od mrznje prema Allegriju ne mogu neke stvari niti vidjeti...nisam siguran da su neki vidjeli kako igramo brze, prenosimo loptu brze, bolje se krecemo, kontranapad bolji, itd..Nije perfektno, ali je bolje...Italia je napisao/la: ↑04 sep 2023, 00:23Haha, ali zamisli ti brate te muke da fol navijas za neki klub, a na kraju budes mrzovoljan kada pobjedeJuventinisimo je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:58Valjda se i GIBRA oglasi uskoro.. ili ce ipak sacekati koji dan pa da oplete po Allegriju![]()
![]()
Vjerujem da je Giuntoli zadao zadatak Maxu za buducnost i da se neke stvari moraju mijenjati...mijenjaju se polako, nece ici nista na brzinu..
Ovdje se prica o "nekom" Empoliju..taj Empoli nas je prosle a i predprosle godine pobjedio..bile price kako nam lekciju citaju kojekakvi Empoli, Salernitana, bla bla bla..
Kada smo ove rastavili na proste faktore, brat bratu trebalo biti 5/6:0, onda je to nekakav Empoli...jedna lasta u proljecu..![]()
Prije smo kod postignutog gola stali, nismo niti igrali, bilo to u 3 minuti ili 22..jucer smo igrali cijelu utakmicu, protiv "nekakvog" Empolija..
Ovo cekam vec nekoliko godina, da Juventus IGRA, bez obzira na rezultat...haman da opet ne valja..
Tek slijedece godine ocekujem znacajnije promjene, prvenstveno zbog financijske inekcije zvana CL, gdje ce se moci racunati na stotinjak miliona, i ocekujem da Giuntoli odradi dobar mercatto i "skuje" dobar tim... ove godine ce se traziti igraci koji ce ostati u Juventusu..
Po ugovorima preko 30m mozemo osloboditi za plate(Bonucci, Rabiot, Sandro, Rugani) Ne vidim razlog da produze ikome osim Rabiotu. to znaci ostane barem 20m..
Weah, Gatti, Cambiaso, Fagioli, Miretti imaju svi ukupno 10m plata...krivo mi sto su dali Rovellu![]()
Procitaj mu komentar u cjelosti pa ces shvatiti. Ovako izvlaciti dio recenice koji ti odgovara nije okej.Voland je napisao/la: ↑05 sep 2023, 00:15Ovo jeste 'nekakav' Empoli, jer ljudi gola nisu dali u 270 minuta. Sigurno da nisu na istom nivou kao prošle sezone. Kako nam takav tim može biti ikakvo mjerilo. Sačekajmo Lazio, pa da vidimo naznake nekog napretka.Juventinisimo je napisao/la: ↑04 sep 2023, 15:56Ljudi od mrznje prema Allegriju ne mogu neke stvari niti vidjeti...nisam siguran da su neki vidjeli kako igramo brze, prenosimo loptu brze, bolje se krecemo, kontranapad bolji, itd..Nije perfektno, ali je bolje...
Vjerujem da je Giuntoli zadao zadatak Maxu za buducnost i da se neke stvari moraju mijenjati...mijenjaju se polako, nece ici nista na brzinu..
Ovdje se prica o "nekom" Empoliju..taj Empoli nas je prosle a i predprosle godine pobjedio..bile price kako nam lekciju citaju kojekakvi Empoli, Salernitana, bla bla bla..
Kada smo ove rastavili na proste faktore, brat bratu trebalo biti 5/6:0, onda je to nekakav Empoli...jedna lasta u proljecu..![]()
Prije smo kod postignutog gola stali, nismo niti igrali, bilo to u 3 minuti ili 22..jucer smo igrali cijelu utakmicu, protiv "nekakvog" Empolija..
Ovo cekam vec nekoliko godina, da Juventus IGRA, bez obzira na rezultat...haman da opet ne valja..
Tek slijedece godine ocekujem znacajnije promjene, prvenstveno zbog financijske inekcije zvana CL, gdje ce se moci racunati na stotinjak miliona, i ocekujem da Giuntoli odradi dobar mercatto i "skuje" dobar tim... ove godine ce se traziti igraci koji ce ostati u Juventusu..
Po ugovorima preko 30m mozemo osloboditi za plate(Bonucci, Rabiot, Sandro, Rugani) Ne vidim razlog da produze ikome osim Rabiotu. to znaci ostane barem 20m..
Weah, Gatti, Cambiaso, Fagioli, Miretti imaju svi ukupno 10m plata...krivo mi sto su dali Rovellu![]()
@Juventinismo brate nebitan je Allegri u citavoj toj prici. Neko ga podrzava, neko ne, i to je sasvim okej. Ali "gledati" i "mrziti" Juventus kada pobjedjuje samo zato sto Allegri nije izgubio.. E to je ravno onom periodu kada smo sprdali interise i milaniste koji su se vise radovali neuspjehu Juventusa, nego uspjehu svog kluba za kojeg navijaju.
Primjera radi, ne slazem se ni ja sa odlukama i menadzmentom Ferrarija, naseg sestrinskog tima (kojeg btw. vodi ovdje dugo zeljeni, nikad docekani Elkan). Vise od 15 godina bez titule, a godinama unazad su nebitan faktor. Ali evo sad u Monzi kofol nesto uradili sa motorom, pustili ga na maksimum, i konacno Sainz i Charles bili konkurentni (barem prvih 10 krugova). Pa normalno da sam navijao i jedva docekao da se za nesto bore, da osvoje nesto. To sto ne podrzavam upravu, ne znaci da moram mrziti svoj klub i njegov uspjeh. E to je taj nonsense.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Pročitao sam komentar u cjelosti, i nadam se da je ovako kako piše. Ali sačekajmo malo koju utakmicu više. I protiv Udinesea se činilo da gledamo nešto novo, pa onda dodje horor protiv Bologne. Što Juve nije dominirao protiv Bologne i igrao cijelu utakmicu, nego je prvo poluvrijeme bio posmatrač. Ja sam zadovoljan igrom protiv Empolija, ali previše puta je ovaj tim razočarao, da bih najavljivao dobra vremena nakon jedne dobre tekme u nizu.Italia je napisao/la: ↑05 sep 2023, 02:13Procitaj mu komentar u cjelosti pa ces shvatiti. Ovako izvlaciti dio recenice koji ti odgovara nije okej.Voland je napisao/la: ↑05 sep 2023, 00:15Ovo jeste 'nekakav' Empoli, jer ljudi gola nisu dali u 270 minuta. Sigurno da nisu na istom nivou kao prošle sezone. Kako nam takav tim može biti ikakvo mjerilo. Sačekajmo Lazio, pa da vidimo naznake nekog napretka.Juventinisimo je napisao/la: ↑04 sep 2023, 15:56
Ljudi od mrznje prema Allegriju ne mogu neke stvari niti vidjeti...nisam siguran da su neki vidjeli kako igramo brze, prenosimo loptu brze, bolje se krecemo, kontranapad bolji, itd..Nije perfektno, ali je bolje...
Chiesa opet povreda....propusta prvu utakmicu repke, vidjece se za drugu, nakon testova.
.
.
Postoji li ijedno okupljanje da se neko ne povrijedi?
Sreca bi mogla biti sto kazu da je "nelagoda" pa jos bolje jer nece igrati.
Edit:
Sreca bi mogla biti sto kazu da je "nelagoda" pa jos bolje jer nece igrati.
Edit:
Znaci postoji sansa da protiv Lazia nemamo Chiesu, Gattia i Pogbu. Dobro, Pogba ce vjerujem biti spreman, ali svakako ne bi pocinjao, ali za njih 2 ce biti knap.Confermato: #Chiesa salterà le sfide contro Macedonia e Ucraina e farà ritorno a Torino. Nelle prossime ore il 7 della #Juve si sottoporrà a esami medici
#MaxOUT
#MaxOUT
Days ago Frosinone head coach Di Francesco talking about Barrenechea: "He told me that he found that our training was too hard for him and so he didn't want to play the first game..."
...and now Chiesa and Miretti has reportedly got physical problems in international team.
...and now Chiesa and Miretti has reportedly got physical problems in international team.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Alvaro
Kakva forma, igracina, kakva steta sto nismo Keana prodali i doveli ga.
Yildiz ponovo strijelac za u21, s penala.
Kakva forma, igracina, kakva steta sto nismo Keana prodali i doveli ga.
Yildiz ponovo strijelac za u21, s penala.
#MaxOUT
#MaxOUT
Four Juventus players who played the last game against Empoli have physical problems at the moment;
- Gatti
- Miretti
- Pogba
- Chiesa
#Juventus
Ja ne znam sta nasi treniraju .
Nakon 3 odigrani tekmi vec gotovi
- Gatti
- Miretti
- Pogba
- Chiesa
#Juventus
Ja ne znam sta nasi treniraju .
Nakon 3 odigrani tekmi vec gotovi
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Čisto sumnjam u ovo, svaki profi igrač zna da se to lahko otkriva i testiranja su cesta. Cemo da vidimo.
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moguce je, mozda je bas pristupio dopingu jer ne moze vise. Mislim ono malo sto je igrao vidi se da jedva stoji na nogama samo sto nece da prizna.
Ali u J Medical cirkusanti pravi, neko doktori iz Travnika
Ali u J Medical cirkusanti pravi, neko doktori iz Travnika
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali Pogba Ramsey i Arthur, Juventus je u kratkom vremenu doveo 3 od 10 najvecih promasaja u historiji fudbala. Ne samo Juventusa vec svih klubova koji su postojali. Finansijski i igrama.
- Burberry46
- Kontakt:
Ovaj drugi mandat Pogbe u Juventusu je pravo mucenje i fula.
1946
Hocemo li mu morati placati 20 miliona po sezoni i dok bude kaznu odradjivao, npr 2 godine?
Još će nam i bodove oduzeti 
Koji promašaj ispade Pogba. Epski 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.