FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Dosta loša igra u prvom poluvremenu može se reći da nas je nadigrao Hoffe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
gutavo prvo poluvrijeme ... borba na sredini ali hoffen konkretniji
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lose poluvrijeme, rekao bih najlosije ove sezone, barem sto se tice Bayerna.
Ali, lijepo je vidjeti Neuera na mukama, cisto da ne izgubi onaj osjecaj.
Ovo su one utakmice gdje nam treba Robben i evo kako vidim sigurno ulazi u drugom poluvremenu i to od samog pocetka.
Mozda je i umor vec prisutan kod nekih igraca, ali to ne smije biti izgovor za losu igru.
Dugo nismo dobili jedan penal.
Ali, lijepo je vidjeti Neuera na mukama, cisto da ne izgubi onaj osjecaj.

Ovo su one utakmice gdje nam treba Robben i evo kako vidim sigurno ulazi u drugom poluvremenu i to od samog pocetka.
Mozda je i umor vec prisutan kod nekih igraca, ali to ne smije biti izgovor za losu igru.
Dugo nismo dobili jedan penal.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- roy_makaay
- Kontakt:
Nazad se previše poigravaju i nepotrebno Neuera dovode u probleme.Muller i Gomez totalno odsjećeni,na Gomeza sam naviko vec,ne bi me cudilo da ga u drugom neka lopta pogodi i ode u gol.Vrijeme je da the flying dutchman pokaže šta zna.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
hmm Ribery za Robbena ... čudna odluka al ajd da vidimo
- Centre forward
- Kontakt:
Kako vas citam,haman igra ništa ne valja 

Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 06 jan 2013, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Samo da ga Hoffenhaim ne zabije. 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
pa što Alaba umjesto Gomeza ffs ako si to već zelio da uradis sto ne ostaviti u igri Robbena i Riberya T_T
Gomez ko qrac kretanje tokom čitave igre...
Gomez ko qrac kretanje tokom čitave igre...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dugo slabiji Bayern nisam gled'o. Bezidejni su.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Gdje gledate tekmu, ima li kakvih linkova, tv ?? 
Joj žutih kartona, da ne padne prvi go' nakon 10 utakmica? Ne daj mi Bože.

Joj žutih kartona, da ne padne prvi go' nakon 10 utakmica? Ne daj mi Bože.

-
- Kontakt:
Kraj je svirao u 89 min. 57'
Pa stvarno ovi njemci od dr. merka nemaju sudiju kako treba il su ovo nekakva pravila federacije ... pa nije se ni završilo 90 minuta on svira kraj i totalno me nervira to nema nadoknade
Čist gol poništi maloumni sudija jer u trenutku šuta Buytena Svajni nije bio u offsajdu 

bio je ofsajd pogledaj malo bolje ...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koji je debil onaj Kinhofer.
Osim sto je napravio solidnu brojku gresaka sad je i svirao kraj utakmice prije isteka 89-e.
Treba samo napomenuti da je izvrseno svih 6 izmjena i da je uz to bilo mnogo prekida, ali ocigledno to nije bilo dovoljno da se utakmica produzi za minimalno 3 minute.
Sto se Bayerna tice, kao sto sam na poluvremenu rekao, najlosija utakmica u dosadasnjem dijelu prvenstva ali i pored lose igre uspjela se sacuvati mreza i to 11-i put uzastopno.
Vidjelo se da nema onog pritiska, onog zara, haman da su malo i podcijenili Hoffe pa je losa igra prouzrokovana time.
Slijedi odmor, nadam se da ce Low postediti neke igrace, jer se Elf vec kvalificirao na prvenstvo.

Osim sto je napravio solidnu brojku gresaka sad je i svirao kraj utakmice prije isteka 89-e.
Treba samo napomenuti da je izvrseno svih 6 izmjena i da je uz to bilo mnogo prekida, ali ocigledno to nije bilo dovoljno da se utakmica produzi za minimalno 3 minute.
Sto se Bayerna tice, kao sto sam na poluvremenu rekao, najlosija utakmica u dosadasnjem dijelu prvenstva ali i pored lose igre uspjela se sacuvati mreza i to 11-i put uzastopno.
Vidjelo se da nema onog pritiska, onog zara, haman da su malo i podcijenili Hoffe pa je losa igra prouzrokovana time.
Slijedi odmor, nadam se da ce Low postediti neke igrace, jer se Elf vec kvalificirao na prvenstvo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Bravo, bravoo!Saurman je napisao/la:Čist gol poništi maloumni sudija jer u trenutku šuta Buytena Svajni nije bio u offsajdu
- roy_makaay
- Kontakt:
Ovo se moralo kad tad desiti,nakon serije fantastično odigranih utakmica normalno je da ce doci i slabija.0-0 i nije los rezultat kad se uzme u obzir da je Hoffe jako dobra ekipa.U svakom slučaju ostajemo na prvoj poziciji tokom reprezentativne pauze.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
-
- Kontakt:
Jao kakav debil od sudije pored toga sto lik ne zna da racuna,napravio je mali milion gresaka na utakmici , kao namece neki svoj autoritet bezveze dijeli kartone i svira sve kontra onome sto jeste tacno . Pa samo se sjetite situacije kada se Muller izborio za loptu negdje blizu aut linije i isao bi sam na golmana ovaj kreten svira kontra faul , isto tako onaj penal Buytena je bio ocigledan. A za ovaj ponisten gol jedino to su kako treba uspjeli da vide ccc koji idioti danas sude

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Timmy se javlja ,vidio sam danas kako Liverpool dolazi do pobjede gol iz ofsajda uz nepostojeći crveni karton.Jimmy from the hood je napisao/la:Bravo, bravoo!Saurman je napisao/la:Čist gol poništi maloumni sudija jer u trenutku šuta Buytena Svajni nije bio u offsajdu
-
- Kontakt:
Bogami, ti baš moraš naučiti šta je ofsajd.Saurman je napisao/la:Timmy se javlja ,vidio sam danas kako Liverpool dolazi do pobjede gol iz ofsajda uz nepostojeći crveni karton.
Govoriš da Švajni nije bio u ofsajdu, pa onda da Kuyt jeste.
Ako se u Njemačkoj ne svira crveni za start na staljnu nogu, u Engleskoj nije takav slučaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.