FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Neko nam pogrešan CD uvalio pa umjesto himne europske lige puštena Grbavica, moramo se nekako opravdat. Ili slagat da nismo znali download-at 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Mislim da ce biti maximalno 20 000 ipak treba veliko ime za vise gledalaca.
Neka dodju svi koji mogu, pa kolko bude da bude.
Kada oni nama mogu dati onakav prenos, mozemo i mi imati stamparsku gresku na karti
Kada oni nama mogu dati onakav prenos, mozemo i mi imati stamparsku gresku na karti

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
rodom s Mejtaša je napisao/la:Zezaš se?TM OLOVO je napisao/la:Iz Olovo dolazi preko 100 Manijaka![]()
Braco mozel ikako da pjesma Grbavica bude 3 min.prije pocetka tekme a NE 15min ko sto bude slucaj...dosta bi bolje i mocnije zvucala tad![]()
Odakle da vas dođe 100.
Meni bi bilo drago, ali nešto mi to puno.
Sjebo bi se kad bi se pobrojali ljudi iz Breze, Olova, Ilijaša, Visokog i Konjica.
Pripremite keš ili još bolje pripremite dijasporu da pripremi keš fan shop će biti otvoren na koševu na dan utakmice!
Zadnja izmjena: Peterski, dana/u 05 avg 2015, 17:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- IlProfessore
- Kontakt:
A greška je?asunsao je napisao/la:Neka dodju svi koji mogu, pa kolko bude da bude.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
3rd Leg, pojam prvi put upotrijebljen u historiji fudbalaIlProfessore je napisao/la:A greška je?asunsao je napisao/la:Neka dodju svi koji mogu, pa kolko bude da bude.

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
-
- Kontakt:
Zasto se ne pjeva ona:''dunavom''. Najjaca pjesma svih vremena
Sretno Baja!
Konyaspor dogovorio sve detalje, 450k eura

- corleone87
- Kontakt:
Ima puno ovih novih pa ne moze da dodje na red..manijakinho je napisao/la:Zasto se ne pjeva ona:''dunavom''. Najjaca pjesma svih vremena

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sutra nam je potrebno jedinstvo navijaca, da aBd svi damo podrsku nasem Zelji.Dakle nekoliko puta tokom meca proyvati zapad i istok a onda zagrmiti neku pjesmu koju svi znamo.Ovim momcima ce to mnogo znaciti, a belgijancima ce se noge "odsjeci" 
Ja volim Zelju...

Ja volim Zelju...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- corleone87
- Kontakt:
Kakav crni KonyasporKrajPrice je napisao/la:Sretno Baja!

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Ljiljani87
- Kontakt:
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Dezinformacija...KrajPrice je napisao/la:Sretno Baja!
Pustite sad to.
Neciji insajder ne valja kako treba, ili moj ili tvoj.KrajPrice je napisao/la:Sretno Baja!

Baja ima ponudu, klub je dogovorio bitne stvari ali nista jos nije zavrseno, jos tu posla ima ako zele transfer. Cifra je veca od 450.000 eura.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 05 avg 2015, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Tek poslije sutrašnje utakmice će se o tome odlučivati...
Digli su cijenu ali još uvijek ne dovoljno...
U svakom slučaju, nije vrijeme za tu priču.
Digli su cijenu ali još uvijek ne dovoljno...
U svakom slučaju, nije vrijeme za tu priču.
Meni je ovo odvratno ako je istina, fuj yebeni turci i nasa liga, svi idu u tursku u P.Materina-sporove.
Sto je najtuznije ova cifra i kad pocnu pisanja o tome kako su zainterosvani francuzi, njemci, marsovci, zapadna euopa, a na kraju ode u turski anonimus-spor.
Sto je najtuznije ova cifra i kad pocnu pisanja o tome kako su zainterosvani francuzi, njemci, marsovci, zapadna euopa, a na kraju ode u turski anonimus-spor.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 05 avg 2015, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nebitna stvar u ovom trnutku, i zavrseno je vec, da ne nagadjate.
A bitno je;
Ja volim Zelju
Za njega sve
O naprijed Zeljo
Do pobijede
U boj kad krenemo
Sve pred sobom rusimo
Zeljo mi te volimo
Kako god zavrsilo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A bitno je;
Ja volim Zelju
Za njega sve
O naprijed Zeljo
Do pobijede
U boj kad krenemo
Sve pred sobom rusimo
Zeljo mi te volimo
Kako god zavrsilo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- corleone87
- Kontakt:
Ako misli sebi sjebati karijeru sretno mu..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.