FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bojamora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bojamora » 05 avg 2015, 15:26

Štampano 29000 karata, a puno se bolje prodaju nego protiv Mađara pa vi skontajte.

corleone87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la corleone87 » 05 avg 2015, 15:26

Peterski je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Dolazel gostujuci navijaci? :mrgreen:
Bice jos gostiju sutra :zviz:
Ferenc? Copa?
Dijaspora kod Minjore-a ;)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 05 avg 2015, 15:27

Sta vam je ba sa ferencvarosovim navijacima , Manijaci nemaju nikakvih "bratski odnosa" imali smo dobru namjeru pomoci im na Kosevu sto je pravi navijacki potez ali nista vise.. ne moze par pojedinica predstavljat citavu grupu neka svoje dobre odnose sacuvaju za sebe :)
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 05 avg 2015, 15:29

Mislim da ce maksimalno bit 25k a ako kojim slucajem prodjemo tu ide puno Kosevo sigurno.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 avg 2015, 15:32

Challenge status: 1899/2000
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 avg 2015, 15:33

cala je napisao/la:Mislim da ce maksimalno bit 25k a ako kojim slucajem prodjemo tu ide puno Kosevo sigurno.
Ja isto tako mislim da je max. 25k za ovaj, a ako se prode u play-off tesko da se moze ponoviti Newcastle, jedino ako se dobije Borisija onda je max. tj u vrh glave 30k sto je opet super, jer ti onda fakticki ostane samo SJEVER za GOSTE; a ovih iz Dortumnda bi sigurno doslo par milja..

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 avg 2015, 15:38

DzoleZeljo je napisao/la:
cala je napisao/la:Mislim da ce maksimalno bit 25k a ako kojim slucajem prodjemo tu ide puno Kosevo sigurno.
Ja isto tako mislim da je max. 25k za ovaj, a ako se prode u play-off tesko da se moze ponoviti Newcastle, jedino ako se dobije Borisija onda je max. tj u vrh glave 30k sto je opet super, jer ti onda fakticki ostane samo SJEVER za GOSTE; a ovih iz Dortumnda bi sigurno doslo par milja..
Doslo bi njih 2-3 milje glat,mozda i vise..Sad u Austriji protiv Wolfsbergera ih bilo 6000..

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 avg 2015, 15:43

preko 200 milja KM klub će sigurno uzeti samo na kartama za ovu tekmu :zzz: ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

superiore1921
Kontakt:

Post Postao/la superiore1921 » 05 avg 2015, 15:45

slika
Najveći klub !

novi
Kontakt:

Post Postao/la novi » 05 avg 2015, 15:45

Zašto u skučaju prolaza priželjkivati Borusiju,kad bi bolje bilo nekoga koga možemo proći.Kad je bilo izvlaćenje za treće pretkolo ista priča bila,kao da napunimo stadion bolje neko zvučno ime.Ma daj nekoga koga možemo dobiti.Biće imena u grupnoj fazi i punih stadiona.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 avg 2015, 15:46

novi je napisao/la:Zašto u skučaju prolaza priželjkivati Borusiju,kad bi bolje bilo nekoga koga možemo proći.Kad je bilo izvlaćenje za treće pretkolo ista priča bila,kao da napunimo stadion bolje neko zvučno ime.Ma daj nekoga koga možemo dobiti.Biće imena u grupnoj fazi i punih stadiona.
:thumbup:

EdisMulalic
Kontakt:

Post Postao/la EdisMulalic » 05 avg 2015, 15:52

Odavno nije bila ovakva pozitiva, opcenito mislim u gradu, da ne kazem euforija. Mozda se puno i ocekuje, prolaz... Nece biti lahko, ali i ako ne prodjemo ovo do sad ostvareno je odlicno. Kasa se napunila fino, to je bitno. Kakav god rezultat bio sutra ja Odi i momcima skidam kapu. I upravi isto tako. Odlican posao se radi. Karte idu ko halva, to me raduje. Oko pola 12 uzeo karte na Grb, dolazi raja, uzima. Ocekujem 25000

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 05 avg 2015, 15:52

corleone87 je napisao/la:
novi je napisao/la:Zašto u skučaju prolaza priželjkivati Borusiju,kad bi bolje bilo nekoga koga možemo proći.Kad je bilo izvlaćenje za treće pretkolo ista priča bila,kao da napunimo stadion bolje neko zvučno ime.Ma daj nekoga koga možemo dobiti.Biće imena u grupnoj fazi i punih stadiona.
I u grupnoj fazi trba da dobijemo što slabije da idemo dalje i prođemo grupe :opaopa: :bih:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 avg 2015, 15:54

Jeste prijatelju, samo ima tu jedan problem, a tj ekipe sa kojim mozemo igrati ce biti nenosioci kao i mi, tako da ce nas vjerovatno zapasti duplo jace ekipe sa kojim bi tesko mogli izaci na kraj. Ali jbg, vidio u Standardnu drugu poluvrijeme. Dakle, nije nije nemoguce. Bitna je prisput i bitno je da nasi svate da sve sto trebaju treba samo da rade ono sto najbolje znaju, tj da igraju, jer stvarno djeca znaju lopte da igraju... :)

Ne znam zasto, ali imam neki osjecaj da smo kojim slucajem igrali protiv Radnika na Kosevu, da bi bila milja ili dvije vise...

@EdisMulalic - Ja koliko sam zapazio, euforije koju Pitari inace rade, uopste nema, ali zato je POZITIVNA PRISUTNA. Svi znaju sta nas sutra ceka, ali svi znaju da ako krenemo sa njima igrati da cemo doci u poziciju da nesto postignemo, ali VJERUJTE, SUTRA PODRSKA MOZE BITI PRESUDAN FAKTOR!
Svatite samo da se boje tribina.... NIje isto kad ti navija cijeli stadion i pjeva sinhronizovano nego kad ti pet grupica pjeva svako svoju pjesmu zasebno...

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 avg 2015, 15:58

Ekipe iz Europa lige koje su prakticki vec prosle ili imaju povoljan rezultat da prodju:
Bordeaux,Vojvodina,Ath Bilbao,AZ Alkmaar,Zilina,St Etienne,Legia,Zorya,Dortmund,Atromitos,Southampton

Ekipe iz Lige prvaka koje su ispale ili su im male sanse da prodju:

Lech Poznan,Milsami,Midtjylland,Maccabi Tel Aviv,Molde,Malmo FF,Young Boys,Ajax..
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 05 avg 2015, 16:01, ukupno mijenjano 3 puta.

novi
Kontakt:

Post Postao/la novi » 05 avg 2015, 15:58

bojamora je napisao/la:
I u grupnoj fazi trba da dobijemo što slabije da idemo dalje i prođemo grupe :opaopa: :bih:
Prođemo Standard i dobijemo naprimjer Zurich ili neku sličnu ekipu.
Ja sam mišljenja da možemo ravnopravno igrati.
Ima li ko potencijalne protivnike ili da čekamo četvrtak veće,pa da malo gatamo.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 avg 2015, 16:05

3za1921 - Živimo Željezničar svaka im cast na trudu,furaju raju maksimalno..

Sjećaš li se? Grbavica je gorila, Đildu ubili...
Znaš li? Znaš li da li se to još ijednom klubu desilo?
Toliko nepravde?
I opet smo se iznova vratili...
Jesi bio dovoljno star da se sjetiš Videotona? Dovoljno vjerovao u tim da gledaš Zubana?
Igrali smo mnogo istorijskih utakmica. Nekada imali sreće nekada ne. Utakmica protiv Standarda sigurno je poslije Videotona i Zubana, najznačajnija koju je naš klub igrao u svojoj istoriji.
Želiš li propustiti istoriju u nastajanju? Propustiti dati svoj udio? Pričati svojim unucima da si bio na toj utakmici.
Svako od njih na slici ga može zabiti. I ti to želiš sve putem TV-a doživiti? To da ne čuješ stadion kada zagrmi, kada zabije gol?
Vjeruješ li u fudbal? U požrtvovanost? U borbenost? U disciplinu? U Bosnu? U Želju?
Oni su Belgija, kažu... Oni su Standard, imaju sve...
Oni su centar Evrope.
Mi smo Željo, mi smo Bosna. Mi smo evropski centar fudbala.
Svi na Koševo!

:bow:

novi
Kontakt:

Post Postao/la novi » 05 avg 2015, 16:05

Čelo nas je ove godine pripazio :thumbup:
Nikad se ne zna.
Ono izvlačenje ko tombola ili bingo.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 05 avg 2015, 16:06

http://s21.postimg.org/nloasbp0n/87878.png

http://s16.postimg.org/n3z7hr6c5/jzzg.png

Samo moramo mi sutra proci pa da bude nesto od ovoga ,al ako izginemo i mi na tribinama i oni na terenu mislim da ce san postati java !
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 05 avg 2015, 16:08

Sada sam uzeo 5 karti za istok na stadionu (morao zbog dva druga pitara, hahah), ima karti koliko sam vidio i za jug. Ne treba da bude mjesta panici, ali treba doci ranije ko je iz Sarajeva i kupiti karte, da se sutra ne stvara pretjerana guzva na ulazima. Ide ovo aBd minimalno iznad 22 milje.
p.s. @Asharak, Sejo brate koliko Gracanlija da ocekujemo sutra :-D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, dark44, dime i 44 gosta.