Hoce 100%.ultra mama.Gori si od Aldina.Elegant je napisao/la:Majku (nanu/baku) ? Nece valjda sa njom na jug ?ala_juve_tm87 je napisao/la:Ja sam uspio i majku nagovorit koja je samo jednom na utakmici bila![]()
Ne bi ti preporucio a i nema smisla.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
idu karte ko halva

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ostavite 5 karti za istok ba nemojte zaje.bavat
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Bice karti ne sikiraj se, uvijek bude.godrina je napisao/la:Ostavite 5 karti za istok ba nemojte zaje.bavat
Vazda bude kartigodrina je napisao/la:Ostavite 5 karti za istok ba nemojte zaje.bavat

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
DaBogda bilo knap
30 milja ih

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Daj boze 20000 ja prezadovoljan al ne bahinih 20 vec realnih heh
Hoce li biti korteo?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Hoće..
Okupljanje Manijaka ispred mosta Suada Dilberovic u 17:00h, a polazak u 17:30h.
Nemjte se svi guzvati u prvi red, ima ko tamo treba da bude. Nemojte nositi svoje zastave i transparente, grupa je odgovrna za to. Ali zato, svih 90min slusajte instrukcije sa sipke i nosite Zelju do pobjede.
Nemjte se svi guzvati u prvi red, ima ko tamo treba da bude. Nemojte nositi svoje zastave i transparente, grupa je odgovrna za to. Ali zato, svih 90min slusajte instrukcije sa sipke i nosite Zelju do pobjede.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Zna li neko koliko je karti štampano?
Edit:Zvanicno Jug rasprodat komplet.Fataj se istoka i zapada dok jos mozete

Edit:Zvanicno Jug rasprodat komplet.Fataj se istoka i zapada dok jos mozete

Zadnja izmjena: BlueFamily, dana/u 05 avg 2015, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Elegant je napisao/la:Majku (nanu/baku) ? Nece valjda sa njom na jug ?ala_juve_tm87 je napisao/la:Ja sam uspio i majku nagovorit koja je samo jednom na utakmici bila![]()
Ne bi ti preporucio a i nema smisla.
Ja bih preporucio. Nikad necu zaboraviti protiv Borca pretprosle sezone, svi na sjeveru, policija napravila liniju i u onom ludilu pored mene stoji plava dama, 50-55 godina, sama došla da gleda Želju. Yebo te jedan glas, kad to vidim skontam koliko smo veliki, i šta je ustvari Željo.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Valjda ce biti vise od jednog transparenta i zastave ako vec ljudi ne smiju svoje nositi!Ajzea je napisao/la:Hoće..
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nije jos rasprodan. Ima u gradu jos vrlo malo. (Dakle, kucica ispred BBI)BlueFamily je napisao/la:Zna li neko koliko je karti štampano?
Edit:Zvanicno Jug rasprodat komplet.Fataj se istoka i zapada dok jos mozete![]()
Dresova ima ali samo XXL. Iskreno, ja bi raskinuo sa Jomom ugovor, jer ako sada neces prodavati dresova, kada ces? Pa kada nisu u stanju da ti dobave opreme kako Bog zapovijeda, tko je ih ****. Neka budu sponzori onda drugim klubovima, koji ce prodavati do pet dresova u vrh.
Ocekuje se paklena atmosfera...NAVIJAJTE SA SVIH STRANA, MORAMO JEDNOSTAVNO PRITISAK IZVRSITI!
@Ajzea - Stani, cuj nemojte nositi svoje zastave? Pa svatas li samo koliko izgleda to siromasno jer vasa politika propagira taj casual stil?
Umjesto da se krene u akciju svi u plavo-bijelo, da ljudi od kuce ponesu sta god zele, Vi nadete kenjati nesto.
Jug nije rasprodat. Ko god ti je to rekao laze ko pas. Ima jos u gradu ali ce biti ispred stadiona..
- SarajlijaTM
Kako god,ali hvatajte se karti,idu ko halva. Sutra ce tek da bude lom
Ne znam koliko bi bilo pametno pustiti dio sjevera?
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja vala bas,s tim da smo do sad u prosjeku prodavali 50 komada godisnje :S Da su nasi znali kakva ce euforija biti narucili bi odmah 2000 komada.Ali eto dogodine ako budu "tri crte" mozda odgovore zahtjevu kluba sa prosjekom od 3000 ljudi.DzoleZeljo je napisao/la:Dresova ima ali samo XXL. Iskreno, ja bi raskinuo sa Jomom ugovor, jer ako sada neces prodavati dresova, kada ces? Pa kada nisu u stanju da ti dobave opreme kako Bog zapovijeda, tko je ih ****. Neka budu sponzori onda drugim klubovima, koji ce prodavati do pet dresova u vrh.BlueFamily je napisao/la:Zna li neko koliko je karti štampano?
Edit:Zvanicno Jug rasprodat komplet.Fataj se istoka i zapada dok jos mozete![]()
Obraduj nas Željo!Daj taj play-off!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ima juga braco ne sikirajte, ne znam da li ce biti sutra al sad ima jos ne pravite paniku bez razloga.
- corleone87
- Kontakt:
Svaka cast i za ovu stranicu 3za1921 - Živimo Željezničar na fb.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ma ljudi moji kakav sjever, bit ce sasvim dovoljno ovo saada sto nam se nudi..jug, istok i zapad..i to ako se popuni bit ce extra..SarajlijaTM je napisao/la:Kako god,ali hvatajte se karti,idu ko halva. Sutra ce tek da bude lom
karti mora biti i sutra na dan utakmice tako da se ne brinete..na forumu svaki put nestane karti :p
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ima dresova kod bbi-a velicina S, M, L a velikih je nestalo.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lekqqq1921, Levin, pinki i 46 gostiju.