mariš li mariš li, standarde kvariš mi

aaaaaaa sve
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dolina je napisao/la:Malo Sam juznije tacnije oko splita, nisam bio na forumu nekoliko Dana a zadnji put raspolozenje je bilo za linca. Sara vidim da je puno bolje, ne znam je li to od Dzekinog transfers ili su plate bile . Sinoc ovdje puni kafici, torcida gleda Dinama I navija za Norvezane, svaki put kada ovi zabiju gol ovi pokoju baklju zapale, fakat nisu normalni. Nadam we da ce sutra jug goriti pa makar I od baklju ako we prodje. Sretno.
Ni pod razno,ali zato ce da gori u korteublack64 je napisao/la:Dolina je napisao/la:Malo Sam juznije tacnije oko splita, nisam bio na forumu nekoliko Dana a zadnji put raspolozenje je bilo za linca. Sara vidim da je puno bolje, ne znam je li to od Dzekinog transfers ili su plate bile . Sinoc ovdje puni kafici, torcida gleda Dinama I navija za Norvezane, svaki put kada ovi zabiju gol ovi pokoju baklju zapale, fakat nisu normalni. Nadam we da ce sutra jug goriti pa makar I od baklju ako we prodje. Sretno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
trznica u ferhadiji, zeljina kucica ispred BBI i na GrbaviciGefufna je napisao/la:Moze li neko nabrojati sva mjesta gdje se mogu kupiti karte u Sa? Trebam uzet par karata za kolege iz drugih gradova, pa da vidim gdje mi je najblize, odnosno ako negdje bude prevelika guzva da idem na drugo mjesto.
Hvala!
Hvala drug, idem onda prvo ispred BBI, valjda nije guzvamanijakdokraja je napisao/la:trznica u ferhadiji, zeljina kucica ispred BBI i na GrbaviciGefufna je napisao/la:Moze li neko nabrojati sva mjesta gdje se mogu kupiti karte u Sa? Trebam uzet par karata za kolege iz drugih gradova, pa da vidim gdje mi je najblize, odnosno ako negdje bude prevelika guzva da idem na drugo mjesto.
Hvala!
Majku (nanu/baku) ? Nece valjda sa njom na jug ?ala_juve_tm87 je napisao/la:Ja sam uspio i majku nagovorit koja je samo jednom na utakmici bila![]()
Trenutno korisnika/ca: Anpa, bvsic, FCBM1900, Kockoglavi, MostarskiSin, riki46, WeekendOffender i 134 gosta.