FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Može li se učlaniti ispred BBI i hoće li se moći učlaniti u četvrtak na Koševu ?
-
- Kontakt:
Ma vjerovatno jest, ali mene je najviše ovaj crni sekiro po desnoj strani. 1 na 1 mi izgleda nezaustavljiv. Onaj Van Dam je mrcina samo takva.
Ma što više razmišljam sve su nam šanse manje, nego izginuti pa ako Bog da bude nafake džaba im je i da im Messi igra.
Ma što više razmišljam sve su nam šanse manje, nego izginuti pa ako Bog da bude nafake džaba im je i da im Messi igra.
Hoce, na svakom ulazu ce biti po jedan momak....s onim aparatom da se ljudi uclane....lazar je napisao/la:Može li se učlaniti ispred BBI i hoće li se moći učlaniti u četvrtak na Koševu ?
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Zna li neko šta je sa Mladenovićem i njegovom povredom, hoće li moći igrati protiv Standarda, ili će morati na lijevog beka Uzelac ili Enis?
FK Željezničar 1921
nedaj boze...da oni igraju...popusit cemo ga....RobertoBaggio je napisao/la:Zna li neko šta je sa Mladenovićem i njegovom povredom, hoće li moći igrati protiv Standarda, ili će morati na lijevog beka Uzelac ili Enis?
- TMmanija2012
- Kontakt:
Danas nije moglo ispred BBI ..slucajno sam bio danas ispred nase kucice kad je jedna gospodja htjela da se uclani.lazar je napisao/la:Ma Dzeko je kloc zbog nekih drugi stvari
-
- Kontakt:
Ja slikam neofirno karte da pokazem raji da pusim onaj šverc komerc od dvije i po keke,a ti odma naški marlboro..ne mere to takobagrcavi je napisao/la:ja se obezbjedio ranije, za ne daj Bože![]()
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
A unutra Dukat motaneBlueFamily je napisao/la:Ja slikam neofirno karte da pokazem raji da pusim onaj šverc komerc od dvije i po keke,a ti odma naški marlboro..ne mere to takobagrcavi je napisao/la:ja se obezbjedio ranije, za ne daj Bože![]()

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Tišu ne ofiraj meFaraonTM je napisao/la:A unutra Dukat motaneBlueFamily je napisao/la:Ja slikam neofirno karte da pokazem raji da pusim onaj šverc komerc od dvije i po keke,a ti odma naški marlboro..ne mere to takobagrcavi je napisao/la:ja se obezbjedio ranije, za ne daj Bože![]()

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
-
- Kontakt:
Znaš i sam šta je Švabo rekao Nikoli Nikiću,rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma što više razmišljam sve su nam šanse manje
"Nemoj se vraćati preko centra i nemoj da razmišljaš, kad razmišljaš, najopasniji si po naš gol!"

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Ljiljani87
- Kontakt:
"Kada nismo bili prvaci napisali mi pitara predaj se plavi strumf . Sta mi sada ne napisate nestoo u inboxu ahhaahh prvo lechh sada i travnik i onda ce i mi malo na derbii... Pa ce te mi opet napisati ahhhahhh"
Yani Urdinov

Yani Urdinov

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ja sam premuntao i dva druga iz Smrdigrada da dođuuu ! Ma ideeeš

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Dzeki, kvesi i evropi će se pridružit još jedan igrač za dobre pare uskoro ce se saznat,Virtu4l je napisao/la:Džeko - 696.440€
Kvesa - 115.000€
Evropa - 630.000€
1.441.440 €
Što se tiče sponzora, jedino ispravno je ovo,
Hajde zeljoooo !
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
- SlevinKelevra
- Kontakt:
MoRe i vako
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Nasi moraju vise sutati po golu ozbiljno,njihov golman mi izgleda zglibav jedna ce uci. Djelmic mora vise pomagati Memiji po toj strani su opasni van sacir I onaj kmi kmi mali broj 7,Mladenovic ako ne bude spreman stavit Enisa.S
Bajicu red je aBd da barem upises asistenciju a I gol
Bajicu red je aBd da barem upises asistenciju a I gol

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Dobro jutro plava familijo.
Ime prve ljubavi iz glave mi ne izlazi!
BlueFamily je napisao/la:Dobro jutro plava familijo.
+1
Ale ale ale ale oooo pjevajmo zajednooo naprijed naprijed Zeljo volim te ludo ja ko nikogaa
Ovo cjelo jutro u glavi, dolazim sa cetvoricom novih manijaka, buraz '99. godiste da nam budu sretni aBd
Ovo cjelo jutro u glavi, dolazim sa cetvoricom novih manijaka, buraz '99. godiste da nam budu sretni aBd
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Neces vjerovati i meni ,kontam jesam puko pa zar odmah na sabahu ZeljoBlueFamily je napisao/la:Dobro jutro plava familijo.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t, Lokomotifa i 33 gosta.