RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Prica se da ce doci neki defanzivac iz Srbije, trebali bi mu dati na ruke neku cifru i trebalo bi biti zavrseno sa njim, nacuo sam da nije los, a o imenu ne znam..
Mostar u srcu, Velež do groba !
ma sta ce vam on , veze nema, bezvze igrac pojacani ste sto nije dosao
- 7aprildomemoj
Isti je slučajem sa Babalom, vrijeme će pokazati da je čisti promašaj. Gdje god je bio nisu se usrećili sa njim 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Sisic se vise tuce na terenu nego sto igra
Bio je on jedno vrijeme dobar igrac u Celiku, dok se nije umislio da je postao igracina i da ga hoce Zeljo i Barcelona

Bio je on jedno vrijeme dobar igrac u Celiku, dok se nije umislio da je postao igracina i da ga hoce Zeljo i Barcelona

šišić je od jučer i zvanično vladavićev šofer

je li planirana još koja prijateljska utakmica prije prvenstva?
- ASD
- Kontakt:
Suljevic ostaje u Sarajevo, a Olimpik mu otisao u Tuzlu.
Jel ovo znaci da je zavrsio sa svojom fudbalskom karijerom?

- Titova-Juga
- Kontakt:
ASD je napisao/la:Suljevic ostaje u Sarajevo, a Olimpik mu otisao u Tuzlu.![]()
Moze li prevod.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Danas bi trebali da igraju sa Turbinom u Jablanici ...
jaka generalka pred pocetak sezone!ultRA81 je napisao/la:Danas bi trebali da igraju sa Turbinom u Jablanici ...

- ASD
- Kontakt:
Pise na prethodnoj stranici da Suljevic ostaje u Sarajevu (gradu) zbog prviatnih obaveza, a Olimpik je otisao u Tuzlu.Titova-Juga je napisao/la:ASD je napisao/la:Suljevic ostaje u Sarajevo, a Olimpik mu otisao u Tuzlu.![]()
Moze li prevod.
Nigdje nisam procitao vijest da pregovara sa Zeljom ili FKS.
Da li to znaci da je njegova fudbalska karijera gotova ili ce igrati za neke nizeligase?
-
- Kontakt:
Stvarno na ovoj stranica Veleža nista ne objavljuju, nikakvih informacija, ni oko radova na stadioni, niti nekih dobrih intervju-a, sta ja znam cega jos..
-
- Kontakt:
Rukometasi sinoc pobjedili Viteza 36:28,bilo nesta navijaca otprilike 25-30 a medju njima 90% djece koja su 1998. godista. TUGA!
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Ko ce ako nece djeca, nema starijih nikako... bolje ista, nego nista..
i ja se pitam zašto ne objavljuju ništa, kao da vlada "silencio stampa" uoči prvenstva?
zašto je teško zaposliti dvojicu ljudi s biroa, da rade na o ažuriranju i održavanju stranice kluba? pa svako bi imao koristi, barem je to normalno na zapadu, ali i u bližem okruženju...
zašto je teško zaposliti dvojicu ljudi s biroa, da rade na o ažuriranju i održavanju stranice kluba? pa svako bi imao koristi, barem je to normalno na zapadu, ali i u bližem okruženju...

Rukometaši se trude i dobijaju pripremne i prvenstvene evo, po meni su oni loše podržani i ispraćeni, dok ti neki nogometaši kojima grad daje pare i koje guraju te velike firme nisu zabili 2 gola u 4-5 utakmica.RodjeniiBrato je napisao/la:Rukometasi sinoc pobjedili Viteza 36:28,bilo nesta navijaca otprilike 25-30 a medju njima 90% djece koja su 1998. godista. TUGA!
Ne kritikujem FK Velež, nema čovjeka koji nije bio nasmijan kad je Vladavić potpisao za Velež ali mislim da bi se trud, borba , zalaganje i sve što ide uz to , pa čak i pobjede trebale ispratiti na jedan bolji način.
ma ni FK Velez nije ispracen na dovoljno dobar nacin(tribine zjape prazne) a kamoli RK Velez! da nespominjemo KK Velez koji ja mislim vise i nepostoji ili galebice koje su i poslje rata bile prvakinje a sada je klub ugasen!shaman7 je napisao/la:Rukometaši se trude i dobijaju pripremne i prvenstvene evo, po meni su oni loše podržani i ispraćeni, dok ti neki nogometaši kojima grad daje pare i koje guraju te velike firme nisu zabili 2 gola u 4-5 utakmica.RodjeniiBrato je napisao/la:Rukometasi sinoc pobjedili Viteza 36:28,bilo nesta navijaca otprilike 25-30 a medju njima 90% djece koja su 1998. godista. TUGA!
Ne kritikujem FK Velež, nema čovjeka koji nije bio nasmijan kad je Vladavić potpisao za Velež ali mislim da bi se trud, borba , zalaganje i sve što ide uz to , pa čak i pobjede trebale ispratiti na jedan bolji način.

Kako će biti kad su Galebice se raspale ? Od prvaka do gašenja, to možemo samo mi. KK Velež se davno raspao a KK Lokomotiva je promijenio ime u KK Velež što znači ni nje nema a sve zbog pogrešnih ljudi u tom klubu. FK Velež se odavno uništava ali evo nikako ga dokrajče, ne da se ali je pao na najniže grane što zbog onih unutar kluba tako i od vanjskih faktora. Omladina se kanila sporta jer ne možeš uspjeti od raznih smradova i šugavaca, samo su teretane pune jer svi hoće frajeri da budu. Sve je naopako, pojedinci su prisvojili klubove tako da ostali odavno nemaju pristupa njima i kao otpor su u početku bile prazne tribine a vremenom nam je ta sportska monotonija prešla u naviku. Najmanje je raja kriva.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.