Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 avg 2011, 01:43

Cartman je napisao/la:Znaci na kraju ispade da Cantona, Giggs, Rio, Rooney i Fergie yebu ovu, a Cleverleya ni na mapi? :mrgreen:
relax m8 8-) njegovo vrijeme jos dolazi :D ali shvatio sam formulu uspjeha, pa jarane i ja bih npr bio kao rooney :lol: iza svakog uspjesnog muskarca stoji dobra zena 8-)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 avg 2011, 01:46

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Znaci na kraju ispade da Cantona, Giggs, Rio, Rooney i Fergie yebu ovu, a Cleverleya ni na mapi? :mrgreen:
relax m8 8-) njegovo vrijeme jos dolazi :D ali shvatio sam formulu uspjeha, pa jarane i ja bih npr bio kao rooney :lol: iza svakog uspjesnog muskarca stoji dobra zena 8-)
Dokle je sa kosom? Jel' mu porasla? Nisam u toku...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 avg 2011, 01:48

Uh kakve onda rugobe imaju igraci Liverpoola. :D

Virtual, raste gdje je vazno da raste.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 avg 2011, 01:54

Cartman je napisao/la:Virtual, raste gdje je vazno da raste.
Ne sumnjam da barataš takvim informacijama :lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 avg 2011, 01:55

Virtu4l je napisao/la:
sto me trznu, rekoh odakle me zna, imamo slicnih problema u vezi kose :lol: :lol:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

OleGunnarSolskjær20
Kontakt:

Post Postao/la OleGunnarSolskjær20 » 16 avg 2011, 01:58

Virtu4l je napisao/la:

Dovoljno je reci da mu se glava vise ne sjaji :mrgreen:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 16 avg 2011, 03:12

Nema sanse da se dovede Gotze. Vjerovatno ni narednih nekoliko sezona. On je najveci njemacki talent i siguran sam da ce dati sve od sebe da ga zadrze u toj ligi. Bayern ce se vrlo brzo javiti.
Devil je napisao/la:To meni nesta ?
Alal ti vera kada mozes nakon jednog procitanog posta da shvatis koliko je ko ustvari kompetentan i koliko ko poznaje fudbalsku materiju.
Tako je mene neki dan jedan ovdje napao zato sto sam na pitanje o Gotzeu odgovorio sa Typical German. Sala za koju svi koji prate United sigurno znaju. Ispalo je međutim da pojma nemam o fudbalu. :lol:

Vidim da nam se pridruzio VanTheMan. Dobrodosao. Samim nickom si vec stekao moje postovanje. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 16 avg 2011, 12:23

Opet se pise za Goetzea i on bi bio dobar za United, 19 godina i Cleverley 20 kakva bi to kombinacija bila!

Evo i Big Dane se oglasio i kaze da United treba dati podrsku De Gei kao i igraci ga podrzavaju vidim na Twiteru. Fergie mu je dobro rekao: Dobrodosao u EPL poslije primljenog gola! :D

Ocekujem da ce se David brzo naviknuti i da najbolje od njega tek dolazi!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 16 avg 2011, 13:32

Sta taj Gotzeu igra?? Koju poziciju??

Tras,prosla su ta vremena kad je Bayern mogao za sicu kupiti njemacke talente i onda se diciti s njima. Prije ce ga nama prodati za 20-25 mill nego zabarima
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 16 avg 2011, 13:56

A sve zavisi od volje Gotzea, gdje on bude htio, tamo ce igrat. Takav je moderni fudbal. Ali Bayern je institucija Njemackog fudbala, sigurno su najvece sanse da vrhunski Njemacki fudbaler zavrsi tamo.
majestic24 je napisao/la:Sta taj Gotzeu igra?? Koju poziciju??
Fantazista

I hvala za dobrodoslicu :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 avg 2011, 16:13

pozdrav svim navijacima najveceg i naboljeg kluba na svijetu..evo registrovah se i drugi put..prvi put ban.. :mrgreen: ..tako da se samo javim i pozelim srecu nasim momcima u ovoj sezoni i evo video zanimljiv video o sneijder sagi..
" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

OleGunnarSolskjær20
Kontakt:

Post Postao/la OleGunnarSolskjær20 » 16 avg 2011, 16:18

rio_Ferdy88 je napisao/la:pozdrav svim navijacima najveceg i naboljeg kluba na svijetu..evo registrovah se i drugi put..prvi put ban.. :mrgreen: ..tako da se samo javim i pozelim srecu nasim momcima u ovoj sezoni i evo video zanimljiv video o sneijder sagi..
Dobrodosao

ev jedan zanimljiv video o Tomu malo je duzi al isplati se pogledati
http://thebusbyway.com/2011/08/16/video ... cleverley/" onclick="window.open(this.href);return false;

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 avg 2011, 16:48

rio_Ferdy88 je napisao/la:pozdrav svim navijacima najveceg i naboljeg kluba na svijetu..evo registrovah se i drugi put..prvi put ban.. :mrgreen: ..tako da se samo javim i pozelim srecu nasim momcima u ovoj sezoni i evo video zanimljiv video o sneijder sagi..
slicna situacija, welcome bro :D

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 16 avg 2011, 20:11

LONDON -- Manchester United's American owners plan to dilute their stake in the Premier League champion with an initial public offering in Singapore, people familiar with the plans said Tuesday.

The Glazer family has chosen the Singapore stock exchange for an IPO because Asia is now central to United's growth away from the soccer field, the people told The Associated Press. They spoke on condition of anonymity because they were not authorized to discuss the English club's financial plans publicly.

United chief executive David Gill declined to comment.

Credit Suisse in Hong Kong, which has been linked with the listing, said it had been told not to comment on the matter.

Manchester United has been valued at $1.9 billion by Forbes magazine, which has ranked it as soccer's most valuable team for the past seven years.

The application for a listing could take until the end of the year to be approved by the Singapore Exchange, the people familiar with the situation said.

The IPO could raise $1 billion by making between 25 and 30 percent of United available, the Financial Times reported online.

While the Florida-based Glazer family plans to remain in control of United, an IPO would reduce the club's debt, which exceeds $817 million.

The club was bought by the Glazers for $1.4 billion in 2005 when they de-listed the club from the London Stock Exchange.

"Obviously, the leverage has been bothering the Glazers, so they want to use whatever cash they get in to get a return for themselves on capital, to reduce leverage and to give Manchester United cash to go out and buy players," said Stephen Schechter, chairman of London-based investment bank Schechter Co., which has helped English clubs raise money.

Schechter believes the Glazers have chosen the Singapore Exchange because of the "sizzle factor" associated with United in Asia, where more than half of the club's estimated 333 million fans are based.

"They will pay a higher price to say they own a piece of Manchester United," Schechter said in a telephone interview.

There is also less disclosure of information required in Singapore compared with London.

The Glazers have consistently maintained that the club is not for sale, but United director Michael Edelson appeared to contradict them in December when he told the AP: "It is inevitable that at some time they will sell."

The Glazers, who also own the NFL's Tampa Bay Buccaneers, have been unpopular with sections of the United fan base due to the extent of the club's debt, which did not exist before the leveraged buyout.

Evo kaze da bi Gleizeri trebali ici na Azijsku berzu da prodaju jedan dio dionica Uniteda, odnosno da dug pokriju ali opet bi oni ostali vecinski vlasnici. :x

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 avg 2011, 20:31

@Haxonja Sretan ti rođendan, sve ti najbolje
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 avg 2011, 20:43

@haxonja i od mene sve najbolje.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 avg 2011, 20:44

Rooney88 je napisao/la:@haxonja i od mene sve najbolje.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

OleGunnarSolskjær20
Kontakt:

Post Postao/la OleGunnarSolskjær20 » 16 avg 2011, 20:46

haxonja sretan rodjendan i sve najbolje.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 16 avg 2011, 20:50

Hvala raja! ;)

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 16 avg 2011, 22:30

Kad vidim Arsenalov vezni red protiv Udinesea, zahvalan sam i na Carricku :mrgreen:

P.S. haxonja sretan rodjendan :)
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.