relax m8Cartman je napisao/la:Znaci na kraju ispade da Cantona, Giggs, Rio, Rooney i Fergie yebu ovu, a Cleverleya ni na mapi?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
relax m8Cartman je napisao/la:Znaci na kraju ispade da Cantona, Giggs, Rio, Rooney i Fergie yebu ovu, a Cleverleya ni na mapi?
Dokle je sa kosom? Jel' mu porasla? Nisam u toku...Bosniacum Lilium je napisao/la:relax m8Cartman je napisao/la:Znaci na kraju ispade da Cantona, Giggs, Rio, Rooney i Fergie yebu ovu, a Cleverleya ni na mapi?njegovo vrijeme jos dolazi
ali shvatio sam formulu uspjeha, pa jarane i ja bih npr bio kao rooney
iza svakog uspjesnog muskarca stoji dobra zena
Uh kakve onda rugobe imaju igraci Liverpoola.Bosniacum Lilium je napisao/la:relax m8Cartman je napisao/la:Znaci na kraju ispade da Cantona, Giggs, Rio, Rooney i Fergie yebu ovu, a Cleverleya ni na mapi?njegovo vrijeme jos dolazi
Ne sumnjam da barataš takvim informacijamaCartman je napisao/la:Virtual, raste gdje je vazno da raste.
sto me trznu, rekoh odakle me zna, imamo slicnih problema u vezi koseVirtu4l je napisao/la:Dokle je sa kosom? Jel' mu porasla? Nisam u toku...Bosniacum Lilium je napisao/la:relax m8Cartman je napisao/la:Znaci na kraju ispade da Cantona, Giggs, Rio, Rooney i Fergie yebu ovu, a Cleverleya ni na mapi?njegovo vrijeme jos dolazi
Virtu4l je napisao/la:Dokle je sa kosom? Jel' mu porasla? Nisam u toku...Bosniacum Lilium je napisao/la:relax m8Cartman je napisao/la:Znaci na kraju ispade da Cantona, Giggs, Rio, Rooney i Fergie yebu ovu, a Cleverleya ni na mapi?njegovo vrijeme jos dolazi
Tako je mene neki dan jedan ovdje napao zato sto sam na pitanje o Gotzeu odgovorio sa Typical German. Sala za koju svi koji prate United sigurno znaju. Ispalo je međutim da pojma nemam o fudbalu.Devil je napisao/la:To meni nesta ?
Alal ti vera kada mozes nakon jednog procitanog posta da shvatis koliko je ko ustvari kompetentan i koliko ko poznaje fudbalsku materiju.
Fantazistamajestic24 je napisao/la:Sta taj Gotzeu igra?? Koju poziciju??
Dobrodosaorio_Ferdy88 je napisao/la:pozdrav svim navijacima najveceg i naboljeg kluba na svijetu..evo registrovah se i drugi put..prvi put ban....tako da se samo javim i pozelim srecu nasim momcima u ovoj sezoni i evo video zanimljiv video o sneijder sagi..
" onclick="window.open(this.href);return false;
slicna situacija, welcome brorio_Ferdy88 je napisao/la:pozdrav svim navijacima najveceg i naboljeg kluba na svijetu..evo registrovah se i drugi put..prvi put ban....tako da se samo javim i pozelim srecu nasim momcima u ovoj sezoni i evo video zanimljiv video o sneijder sagi..
" onclick="window.open(this.href);return false;
Rooney88 je napisao/la:@haxonja i od mene sve najbolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.