Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

solinas
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la solinas » 09 jun 2015, 14:04

rodjenisa je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:to sto se desavalo u Slobodi je kriminal, ali nazalost nemas nacina da ga procesuiras..

taj sto trazi 450.000 KM je bio predsjednik kluba, reklama njegove firme stojala na dresu kluba, kleo se u ljubav prema Slobodi i sad sve pare sto je dao za vrijeme svog mandata trazi nazad jer je islo preko posudbe...ispade na kraju da je svoju firmu besplatno reklamirao na dresu Slobode...jbg to smo mi krivi i potkupljivi i korumpirani navijaci kojima je draze 500 maraka nego klub, protiv tog predsjednika niko nista nije pricao od tada uticajnijih navijaca...dok protiv Azmira bgm i drvlje i kamenje jer ih nema tu...to jeste u jednu ruku i nasa sramota ali se prvenstveno radi o kriminalu koji bi u nekoj drugoj uredjenoj drzavi rezultirao zatvorom
@Ultrastil ,ovdje nije rijec ni o kakvom potrazivanju,ovdje se radi o pravosnaznoj sudskoj presudi .Ogromna je to razlika i ovaj novac se mora isplatiti do 10.07 ili da se dogovorite s njim oko nacina isplate .Treca opcija ne postoji,uz to frka koju neki slobodasi prave ovih dana oko Azmirovog davanja nije bezveze,jer ovo sto sad Azmir radi je ustvari potpuno isto sto je radio i ovaj predhodnik,dakle klasicna pozajmica.Sta ako klub ne krene u privatizaciju i on zatrazi svoja sredstva nazad :?:
kod nas je zakon takav kakv jest..to je jedini nacin da se trenutno donekle covjek zastiti..ti isti SLOBODASI nisu spomenuli svoju ulogu u kopanju slobode,ali su najglasniji kada je o drugome rijec.sto se tice te presude,ona ce biti isplacenja,a nije jedina koja ceka...da bude aktivirana..sve je to radjeno planski,i svaka se planski aktivira,i stavlja na stol..ti isti koji zjapa na sva usta kako ce nam azmir zacerat,davno su zacerali,nevade..
za lijeka im trebalo..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 09 jun 2015, 14:08

Peterski je napisao/la:Dužni i bogu i narodu, igrači nemaju plate, poste i muslimani i ostali ne sto hoće nego što moraju , nema vode nema struje, Amar nas pokrao, greda jos krade, oda s tenkom na trening dolazi, djeca imaju po 30 godina, imamo najmanje titula, i to sto imamo je pokupovano, izbacili slobodu, stadion se urusava i ukrali smo ga opštini, bruka u Evropi al je igramo već ihihi godina neprestano, ivica sedamdesetih namještao utakmice, ne pripremamo se u antaliji nemamo para, imamo najmanje reprezentativaca, mlađe kategorije pokupovale titule i ove i prošlih godina, dzumhur futavac što podržava želju.... I opet premiraju klubove protiv nas i posvećuju nam pjesme od Tuzle preko zenice i Sarajeva do oba Mostara ... A tako smo nemoćni i siromašni, sa kriminalnom historijom. Ako ima neka ubleha ovih odozgo da sam izostavio, napišite
Zar ti mislis da ce ova liga uvijek ista biti. Hoce al' u qurcu. Stvari se mjenjaju. Uz postovanje prema tebi i tvom klubu, vi ako nesta ne uradite sljedece 2-3 godine, vi ste gotovi sto se tice bh cetvorke. Novi klubovi i nova vremena dolaze u to budi siguran. Za 4-5 godina cemo svi pricati "sjecas li se ligu sa 16 klubova i onog cirkusa"

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 jun 2015, 14:10

pa to je zalost, sto ti moras kriminalcu kojem je mjesto u zatvoru isplatiti 450.000 KM..sud, losi zakoni i drzava stite takve...bilo je i jos smjesnijih slucajeva, gdje je covjek sam sebi odobrio platu 750 KM po utakmici pa je i on dobio 21.000 KM...to je zalosno sta smo dopustili mi da se radi u klubu

a Azmir je samo zastitio svoje ulaganje ako klub nekad krene u privatizaciju, tako da je tu razlika nebo i zemlja...
i njegova jedina greska po meni je sto ne zeli kriminalne grupe na tribini i sto ih ne placa kao sto rade pojedini nasi klubovi kojima se kriminalni klanovi obracunavaju oko tribina...a nemamo ni zastitu vlasti kao sto neki imaju...da taj Davud sutra naplati 450.000 , a da mu preksutra bude 750.000 stete na imovini, pa nek bira hoce li naplatiti...medjutim, kod nas se ne radi na taj nacin
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 09 jun 2015, 14:16

I treba da se sredi druze,ako hocemo napred da idemo.Mi polako rijesavamo dugove.Ovih 450 hiljki ce se dogovorit na rate(mislim da je Azmir tako reko).Plus oko 80 hiljada ima i bivsim igracima da se isplati....tezak period je pred nama,ali Azmir se vise fokusiro na dug prema porezu,ako taj dogovor prodje sa gradom,onda se ovo brzo rijesava.Covjek je od rijeci,nije levat da zavlaci Husrefa,Zebu,Ahmetovica...da potpisuju nove ugovore a da nema neka sema za sredit se te stvari.Velike su pare,al vjerujemo da ce se refa podvuc sa svima i da Slobodu cekaju bolji dani(ma koliko se nekima to ovde ne svidja)
Zlatan Nalić sin tuzlanski

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 jun 2015, 14:17

@ Lacoste izvini ,jeli to ti o Zelji pricas :?: Ako je tako majstore :urnebes: :urnebes: znaci svakavih gluposti sam ovdje procitao ali ova definitivno ide na vrh ljestvice .
@ solinas ti znas da imas /te moju podrsku u borbi za bolju Slobodu ali drug moras shvatiti da teoretski postoji mogucnost da vas frajer ispali i da zatrazi svoje nazad.A znas i sam da je to za Bosanske uslove cifra i da bi se Sloboda tesko oporavila od jos jednog udara
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 jun 2015, 14:24

pa ima,i vjerovatno ce nekada traziti,zavisno od situacije..zasto smo mi tako pozitivni..eto recimo ja covjeka znam uzivo,pricali smo par puta,
svi ovi ratnici slobode bi nas ugasili za marku...dok on nikada nebi dopustio da se njegovo ime veze za takvo nesto,bez obzira na kolicinu duga..
covjek ima obraz..a sad,velike su to pare,sigurno nece dopustiti tamo nekom klosaru koji marku neda u klub da ga ****..vidi sta frajer uradi sa Slogom..iz druge kantonalno,do federalke.a na infrastrukturi im moze pozavidjeti pola PL..
mnogi tuzlaci nisu svjesni koga imamo moj rodjeni..

vedad21
Kontakt:

Post Postao/la vedad21 » 09 jun 2015, 14:29

MortemHz je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Predsjedniku kluba duguju 450.000 :urnebes: , u toj Slobodi izgleda djelili ugovore ko od sale igrali se sa ciframa.
Sta ti pricas,tvoj klub duzan vodovodu a nesto bi da se kofrci
Ne čeka milostinju kao tvoj od nekog utrpanog nego se sam bori i takav ti je za petama čitavo vrijeme, i strahovao si sa tolika 4 miliona eura do zadnjeg kola, budi džek pa osvoji ligu superiorno.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2015, 14:40

vedad21 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Predsjedniku kluba duguju 450.000 :urnebes: , u toj Slobodi izgleda djelili ugovore ko od sale igrali se sa ciframa.
Ne čeka milostinju kao tvoj od nekog utrpanog nego se sam bori i takav ti je za petama čitavo vrijeme, i strahovao si sa tolika 4 miliona eura do zadnjeg kola, budi džek pa osvoji ligu superiorno.
:urnebes: :urnebes: sve bi to bilo ok da se niste prodavali ali niko vas nece drug moj,to je cinjenica a igraju li dugovi i trening kamp utakmice kao sto kazes? posto je u to ulozeno 4M
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Orton
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Orton » 09 jun 2015, 14:42

vedad21 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ulaganje sponzora je milostinja.
Idi zivota ti radi nesto pametno

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 jun 2015, 14:43

To sto su ovi u Slobodi prije radili je mala maca za ove sta su u Celiku radili i rade.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 09 jun 2015, 14:44

@rodjenisa, jeste o njima pricam jer su dobar primjer.

vedad21
Kontakt:

Post Postao/la vedad21 » 09 jun 2015, 14:44

8 miliona maraka da ti lakše bude skontat jer ti ne možeš to pretvorit ja nisam vidio da smo se igdje prodavali, to da nas neće niko je tvoja želja, jer zaboga šta vi to imate ponuditi što nema recimo bilo koji klub koji nema svog stadiona, koji ima grb na slovu U koji nema nikakvo prepoznavanje kluba, koji je vještački, avetni nastao na muci drugih klubova i otimanjem igrača, nečastan, a koji se deklariše sa glavnim gradom i BAYERN se nebi trebao zvati tako nego samo Minhen.

vedad21
Kontakt:

Post Postao/la vedad21 » 09 jun 2015, 14:50

MortemHz je napisao/la:
vedad21 je napisao/la:8 miliona maraka da ti lakše bude skontat jer ti ne možeš to pretvorit ja nisam vidio da smo se igdje prodavali, to da nas neće niko je tvoja želja, jer zaboga šta vi to imate ponuditi što nema recimo bilo koji klub koji nema svog stadiona, koji ima grb na slovu U koji nema nikakvo prepoznavanje kluba, koji je vještački, avetni nastao na muci drugih klubova i otimanjem igrača, nečastan, a koji se deklariše sa glavnim gradom i BAYERN se nebi trebao zvati tako nego samo Minhen.
ja konto 300M , e kakav mongoloid :urnebes: eto vidis da imamo sta ponuditi za razliku od vas,necastan a vasim glavnim ljudima zabranilo aktivno bavljenje fudbalom dozivotno u yugi :urnebes: :mrgreen:
Nabroji kojim, nemoj da proširujemo ligu da udba ostaje u istoj.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 jun 2015, 14:52

de ba ljudi,prepirke imaju svoj podforum,opletite tamo..**** ga 100 postova,dva kako treba...ja sam prvi uvjek za segu,podjebavanja,ali ne bas na svakoj temi jbg.. :roll:
ponekada covjek bas hoce sta konstruktivno procitat..hajde da to bude post,dva,**** ga,ali razvezete 4 stranice,nidje veze. :yawn:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2015, 14:57

vedad21 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
vedad21 je napisao/la:8 miliona maraka da ti lakše bude skontat jer ti ne možeš to pretvorit ja nisam vidio da smo se igdje prodavali, to da nas neće niko je tvoja želja, jer zaboga šta vi to imate ponuditi što nema recimo bilo koji klub koji nema svog stadiona, koji ima grb na slovu U koji nema nikakvo prepoznavanje kluba, koji je vještački, avetni nastao na muci drugih klubova i otimanjem igrača, nečastan, a koji se deklariše sa glavnim gradom i BAYERN se nebi trebao zvati tako nego samo Minhen.
ja konto 300M , e kakav mongoloid :urnebes: eto vidis da imamo sta ponuditi za razliku od vas,necastan a vasim glavnim ljudima zabranilo aktivno bavljenje fudbalom dozivotno u yugi :urnebes: :mrgreen:
Nabroji kojim, nemoj da proširujemo ligu da udba ostaje u istoj.
Haj ti prvo odgovori jesu li igrali dugovi i trening kamp ligu? a ne znam sad tacno koji,napisao je momak prije desetak dana na temi pa ako ti nije mrsko potrazi,a i samim tim ste i vi bili izbaceni iz lige,vi ste od osnivanja sinonim za mitomaniju,prevare i nepismenost s tim da se prodajete ko qrve ali vas opet niko nece pa vamo dodjete i bacate suplje..

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 jun 2015, 15:27

UltrasNotRed je napisao/la:
InatSilanBosanski je napisao/la:E moj Boze, pa kakve veze sto je selo? Izborili se, usli u PL.
Takva klasifikacija je vrlo upitna, Olimpic je nigdje skoro pa ljudi uzeli kup, vise ce selo biti ponosno na Mladost za koju sam uvjeren da ce izboriti ligu 12, vec na Olimpic, za kojeg realno zive gazdarica i par navijaca. Isto kao Lokomotiva u Zagrebu, za nju ni njen predsjednik ne navija, sto im fali, dobra ekipa, mladi igraci vrlo lijepo zarade, 50 tak obitelji kvalitetno zivi od Lokomotive, placaju porez i super, zivjela.
:lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 09 jun 2015, 15:34

Ispade da je Tan sjedio kuci za radnim stolom, dosadno mu bilo, uzeo globus i stavio tacku na BiH, vidio ima neki klub u Sa i odlucio ulozit lovu. To sto smo privukli jednog takvog covjeka u klub i BH fudbal, je prije svega mukotrpan i zahtjevan posao, koji su radili sposobni ljudi, i nije nikakva milostinja, vec zaradjena lova. Drugo je to sto sa te strane Milje vam u upravi sjede "sposobni" greda ajfel i ostali pa ne znaju prezentaciju uraditi u powerpointu a kamoli sta zahtjevnije( citaj: fc vereinslos, derssing room, google translate prijevod.....) to je vas problem, nastavite molit Boga i cekati da se Dzeko proda i Brajlovic udjeli sadaku od po 20 eura...a to otimanje igraca, vjestacki klub su mitovi na kojima bi vam pozavidili i sa one strane Drine

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 09 jun 2015, 15:47

Samaranje strumfa po ko zna koji put. :lol:

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 09 jun 2015, 15:48

Čitam danas naslov u sport avazu..nešto ovako:

Partizan i Dinamo strepe od našeg prvaka, ali ...

:facepalm:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2015, 15:50

brig je napisao/la:Čitam danas naslov u sport avazu..nešto ovako:

Partizan i Dinamo strepe od našeg prvaka, ali ...

:facepalm:
Ali sta?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.