Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

crvenocrni
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la crvenocrni » 18 dec 2011, 18:46

Njemacki komentator kaze ispravna odluka sudije...

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 dec 2011, 18:47

e yebemu mater seljacku gleda ravno u igrača i ne svira penal
Vođa zna.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 18 dec 2011, 18:48

Pa do kad više :S

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 18 dec 2011, 18:48

Jao sudije, majko draga, ovo je smijesno sta nam rade..

A jel ovaj Ramsey dosao termin da igra, ili pravu utakmicu. On nesto petama izvodi, evo 3 puta grijesi, a moglo je nesto bit od akcije

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 18 dec 2011, 18:53

Da je richards gol dao nebi svirao ofsajd yebo mu ja svu familiju sudijsku :oops:

Arsha marš iz kluba cigane

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 dec 2011, 18:58

šta hart skide :(
Vođa zna.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 18 dec 2011, 19:02

Mene je vise zadivila inteligencija koju posjeduje Gervinho... :oops:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 18 dec 2011, 19:08

Šteta,bili smo dobri,ali nam se nije dalo.
Remzi me vec nekoliko utakmica nervira sa onim glupim potezima.Od nasih igraca najbolje kretnje ostalih prati koscenli i najbolje bira trentak kad ce kome uputiti pas i gdje ce ga uputiti,ostali tu i tamo

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 dec 2011, 19:11

Jbg da je se nekako iskrpat sa Ramizom dok se ne vrati Jackie bilo bi dobro. Potrebna su nam pojačanja jbg, to svako vidi osim Wengera koji trubi da mu napadač i veznjak nisu potrebni. :roll: Jok eto potrebni su nam Chamakh, ljenivac Arshavin i vječito povrijeđeni diaby kad se ganja rezultat. Nisam gledao večerašnju utakmicu jer konekcija mi je toliko loša da jedva uđem na mail. :twisted:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 18 dec 2011, 19:13

Do kad vise sudska podkradanja? Iz sezone u sezonu se desavaju ocite kradje na racun Arsenala :twisted:
Vidno su nam falili bekovi a kad je Djuro izasao, igra nam je bila puno bolja.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 18 dec 2011, 19:14

Gervinho, Szczesny i RvP danas mogu jedini dobiti prolaznu ocjenu. I to baš u takvom redu. Ostali ,onak', nisu bili baš loši. Arsenal je bio bolji prvo poluvrijeme, drugo i ne baš.

Sudija? Da bog da on više nikom ne sudio. Koja kradja. :oops: :roll:

PS. Zabaleta pozdravi majku. :twisted:

Nadam se da ste se svi danas uvjerili koliko je Gervinho bolji od Nasrija. Vjerovatno ne postoji jedinica ,kojom se može to izraziti. Nasri=bunar .Gervinho ga budalom pravio. :lol:

PS2. Ne treba momke krivit, ipak smo danas igrali bez bekova, a i Djurou morade izaći. 8-)

Sada slijedi A. Villa i nadam se pobjedi. Iako realno, mislim da će biti X.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 18 dec 2011, 19:19

A treba se poslije ovoga dići i nanizati opet seriju pobjeda,jer smo odigrali sve teške utakmice na strani(osim liverpula).I onaj migel mi nimalo ne ulijeva povjerenje u odbrani,

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 dec 2011, 19:24

Arnelinho je napisao/la:

Nadam se da ste se svi danas uvjerili koliko je Gervinho bolji od Nasrija. Vjerovatno ne postoji jedinica ,kojom se može to izraziti. Nasri=bunar .Gervinho ga budalom pravio. :lol:
Ovo je napisano malo navijacki jelde? :D Pa Gervinho ne zna dodati loptu, ne znam ni sam koliko vam je dobrih akcija upropastio. Otvara mu se igrac a on je doda pravo u Citijevog igraca. I uvijek tako. On i Walcott su vam danas bili najslabiji po mom misljenju.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 18 dec 2011, 19:26

A sad zamisli tek kakav je Nasri. :mrgreen:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 dec 2011, 19:26

Hm, Nasri rastvorio cijeli vezni red Arsenala onim pasom za Balotellija nakon kojeg je pao gol. Gervinho? Osim u defanzivi (što već naglasih u prethodnom postu), nije napravio ništa vrijedno spomena. Hm...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 18 dec 2011, 19:29

Monolog je napisao/la:Hm, Nasri rastvorio cijeli vezni red Arsenala onim pasom za Balotellija nakon kojeg je pao gol. Gervinho? Osim u defanzivi (što već naglasih u prethodnom postu), nije napravio ništa vrijedno spomena. Hm...
Imao je onaj prolaz po krilu kad je dodao RvP - u kad je ovaj u Harta opalio :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 18 dec 2011, 19:32

P ičke sretne i preplacene,penal cist,nisu nista bolji,da su tu bili Jack,Sagna i Santos digli bi ih 0:3...ovako moramo napravit sad veliku seriju..sljedece kolo moramo uzet,jos kad vidim da je Looserpool dobio Aston Villu glatko,ne brinem se uposte u rezultat 0:4 :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 18 dec 2011, 19:32

Monolog je napisao/la:Hm, Nasri rastvorio cijeli vezni red Arsenala onim pasom za Balotellija nakon kojeg je pao gol. Gervinho? Osim u defanzivi (što već naglasih u prethodnom postu), nije napravio ništa vrijedno spomena. Hm...
Znači brojimo kad je ko dod'o ? :mrgreen: Da nije Baloteli onako zavrtio Songa vraga bi bio goL.

Koliko puta se Nasri nadje u prilici da da goL ? Koliko puta je mogao biti asistent? Koliko puta je oteo nekom loptu ?

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 18 dec 2011, 19:32

Arsenal iz godine u godinu sve gori. Nisam ih puno gledao ove sezone, al' ovo sto sam vidio protiv Sitija nije bas dobro. Ima tu dobrog potencijala,.. Kosielni i Vermalen su odlicni stoperi. Sanja solidan bek. Song je na moje iznenadjenje izrastao u vrhunskog veznjaka (kao i Vilsir koji je povrijedjen). Remzi napreduje, Arteta solidan veznjak,.. Zervinjo solidan krilni napadac. RVP klasa.

Fale ovoj ekipi mnogo bolji krilni napadaci. RVP ne moze sam, posebno protiv jacih protivnika koji ne dozvoljavaju da se veznjaci usetaju sa loptom u gol. Dakle, veznjaci ne umiju konkretizovati terensku incijativu, a krilni napadaci djeluju prakticno bezopasno. Volkot je mutav lik. Od njega nikada nece biti dobro krilo. Da nema brzinu bio bi u petoj ENG ligi.

U ovoj tekmi su falili ofanzivni bekovi. U napadu ih prakticno ni ni bilo. Kako ce biti kada su na bekovima bili Djuro i Vermalen. Onaj Migel/Mikel je koma od igraca :mrgreen: . Koja levat'na, izgubljen u vremenu i prostoru.

Za Arsenal slijedi grcevita borba sa Celzijem, Totkom i Liverpulom. Bice izuzetno tesko. Ako Venger zeli povecati sanse u borbi za LP, neka podhitno dovede jednog vrhunskog krilnog napadaca/napadaca u januaru (ni bek ne bi skodio). Da sam navijac Arsenala ne bih bio optimista.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 18 dec 2011, 19:34

Arnelinho je napisao/la:Gervinho, Szczesny i RvP danas mogu jedini dobiti prolaznu ocjenu. I to baš u takvom redu. Ostali ,onak', nisu bili baš loši. Arsenal je bio bolji prvo poluvrijeme, drugo i ne baš.

Sudija? Da bog da on više nikom ne sudio. Koja kradja. :oops: :roll:

PS. Zabaleta pozdravi majku. :twisted:

PS2. Ne treba momke krivit, ipak smo danas igrali bez bekova, a i Djurou morade izaći. 8-)

Sada slijedi A. Villa i nadam se pobjedi. Iako realno, mislim da će biti X.
Isto tako je nekoliko puta svojom gluposcu i sebe napravio budalom... :lol:

Ehh...ovako...Po meni Sczezny,Kos su bili dobri cijelu tekmu,Gervinho imao na momente trenutke "inspiracije,Robin standardno dobar,Verma se na kraju raspuc'o,da je bio jos koji minut zabio bi ga 100% :mrgreen: ...
Arshavin-podhitno ga se treba rijesit',dok se jos moze uzet koji dinar za njega,jer frajer je totalno van forme,kako tehnicki tako i fizicki...Ramsey-a treba malo na klupu ostavit,jer realno zadnje 3-4 tekme frajer samo smeta ljudima,na njegovo mjesto stavit Artetu i onda ubacit Rosu(nek i on koju pocne i onda il' te ima ili i tebi daleko vrata od Emirata :lol: )

Sto se tice timske igre,tu se zaista nema sta zamjeriti pogotovo u odbrani,koja je bila stabilna,mada u nekim momentima se javljala konfuzija jer Per misli da se jos uvijek nalazi u Budnes-ki pa da sa svojim 1.94(?) ne mora skakat vec sa zemlje stignut do lopte... :twisted: Sredinu su nam danas totalno izdominirali,prije svega sto smo imali Ramseya koji je bio totalno indisponiran cijelu tekmu,dok po stranama Gervinho je nesto i pokusavao,a Walcott se nije sastavio sa loptom kako treba...Pred kraj smo ih stisli te nam nije dosudjes cist penal,nakon sto je lopta pogodila Richardsa u ruku.Bilo je previse ocito,od onih 40-ak hiljada ja mislim samo da to nije vidjela sudijska cetvorka...Zatim 2 odlicna pokusaja Verme,zapravo 3 ako uzmemo u obzir i onaj slobodnjak...Ali Hart je cudesnim refleksom odbranio veoma jaku loptu,koja je doduse isla po sredini,ali je bio u potpunosti pokriven... ;)

Jednostavno previse nam igra trpi nedostatkom bocnih igraca,jer fakticki danas smo igrali sa 4 stopera,sve dok nije Kos presao desno i poceo se ubacivat' naprijed... :roll:

U januaru Hazard,Barrios + desni bocni i idemo na titulu... :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.