FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bez sreće ne bismo ni Ferencvaroš izbacili.
-
- Kontakt:
hoce li u cetvrtak Amar voditi navijanje ?! Mislim Zeljo nikad nije bio bolji a Manijaci nikad ne složniji ,sta se desava !? Trebamo podrzat Zelju u cetvrtak ,jer mi smo tu prije svega zbog one djece koja se bore na terenu i koja su nas usrecila evo cijelo ovo ljeto ! Klub ispred svega ,zaboraviti nesuglasice private i ssto najmanje treba je da se to rjesava na tribini ! Jug treba da zagrmi u Cetvrtak kao u vakat ! Nadam se da hoce ili necee 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Možda je Super Mirsad Šiljakpirlo10 je napisao/la:Super je kraljZaZelju je napisao/la:super je napisao/la:100% tacan info..amir ostaje,moguce jedan drugi da ode za dobre pare al amir ostaje ...pozzz
Hvala za pozitivnu informaciju Superu legendo.uvijek ekskluzivne informacije nikad nista ne pise o tekmama , samo ove informacije o prodaji/kupovini igraca.

Biće Jug kao što je bio i protiv Ferencvaroša, ali bez guranja i svađe.
-
- Kontakt:
I ja bih vako. Ne možeš ti sa našim svijetom drukčije. Ako majstoru platiš unaprijed zaj.eb.o si se u startu žestoko.ZaZelju je napisao/la:Ja bih tu premiju raspodijelio na tri utakmice - 5,000 za Standard, 2,000 za Vitez i 3,000 za Široki Brijeg. Naravno, samo ako pobijede sve tri utakmice. Ne smije se prvenstvo zapostaviti.AsharaK je napisao/la:Cuj 10k premija. Hebo te uzoro bi teren![]()
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Slazem se. Nadam se da ce momci koji vode navijanje shvatiti da ŽELJO bez nas ne moze! Vidjelo se to puno puta. Bio sam u Liege-u i smijem se kladiti da se navijalo kao u Mađarskoj da bi mi i izjednacili. Ko je bio gore zna o cemu pricam. Atmosfera je bila fuj do gola, a onda se malo pokrenulo ali sve nesto individualno....bez da se bilo ko popeo na ogradu da povede navijanje. To u cetvrtak ne smije biti slucaj. ŽELJO NAS TREBA VISE NAGO IKAD!djedovic01 je napisao/la:hoce li u cetvrtak Amar voditi navijanje ?! Mislim Zeljo nikad nije bio bolji a Manijaci nikad ne složniji ,sta se desava !? Trebamo podrzat Zelju u cetvrtak ,jer mi smo tu prije svega zbog one djece koja se bore na terenu i koja su nas usrecila evo cijelo ovo ljeto ! Klub ispred svega ,zaboraviti nesuglasice private i ssto najmanje treba je da se to rjesava na tribini ! Jug treba da zagrmi u Cetvrtak kao u vakat ! Nadam se da hoce ili necee

SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Teško da će A.P vodit navijanje....svaki drugi status na fb mu je ,,jednom kad odeš ne vraćaš se,doći će naše vrijeme'' ...itd itd i Protiv Radnika sam ga ja msm vidio oko 70. minute prođe ispod juga samo mahnu raji gore i izađe napolje....

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
super je napisao/la:100% tacan info..amir ostaje,moguce jedan drugi da ode za dobre pare al amir ostaje ...pozzz

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Jaozinho22
- Kontakt:
Jel mi može neko objasnit šta znači ovaj ''SWRA'' Neko je to ovde 2 puta napisao a vidim i na fb ''the.maniacs.org'' zatvorenoj grupi momak koji je vodio navijanje u drugom poluvremenu protiv Ferenca je isto to napisao.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
SOUTH WILL RISE AGAIN...Jaozinho22 je napisao/la:Jel mi može neko objasnit šta znači ovaj ''SWRA'' Neko je to ovde 2 puta napisao a vidim i na fb ''the.maniacs.org'' zatvorenoj grupi momak koji je vodio navijanje u drugom poluvremenu protiv Ferenca je isto to napisao.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Ma naravno, ali klub mora konstantno slati pozitivne talase u eter što bi se reklo. Standard će biti i proći pa čak i neko iza njega ako Bog da. Raja će onda ispuhati i čekati godinu dana šta će biti. Klub mora uvjeriti javnost da je ovo samo početak i da nije puka sreća i slučajnost već da slijedeće godine napadamo jedan trofej, da u Evropi želimo ponoviti ovaj rezultat pa čak otići i korak dalje, da ćemo krenuti sa stadionom, da ćemo uložiti u omladinsku školu i mlade perspektivne igrače sa strane, dovesti i nešto konkretno, a ne Džabareza, Džabinju i Van Džabena, pa onda i generalni sponzor da konačno legne itd. Da ne širim dalje, hoću reči da pozitivna priča oko Želje mora da se konstantno nastavi i poslije Evrope.DANDY je napisao/la:Mani te se te price.Ko ide za koliko i pare od sehe su nam sad najmanje bitni.Hajmo ba napuniti lavor.
Zaboravih samo da dodam, ali ne na pitarski način nego na način kako dolikuje klubu naše tradicije i orijentacije.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 04 avg 2015, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Kako on znamma_hz je napisao/la:SOUTH WILL RISE AGAIN...Jaozinho22 je napisao/la:Jel mi može neko objasnit šta znači ovaj ''SWRA'' Neko je to ovde 2 puta napisao a vidim i na fb ''the.maniacs.org'' zatvorenoj grupi momak koji je vodio navijanje u drugom poluvremenu protiv Ferenca je isto to napisao.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Sve oni znaju, ali gotovo je sad. Pravi se lud i guraj dalje, šta će drugo.AsharaK je napisao/la:Kako on znamma_hz je napisao/la:SOUTH WILL RISE AGAIN...Jaozinho22 je napisao/la:Jel mi može neko objasnit šta znači ovaj ''SWRA'' Neko je to ovde 2 puta napisao a vidim i na fb ''the.maniacs.org'' zatvorenoj grupi momak koji je vodio navijanje u drugom poluvremenu protiv Ferenca je isto to napisao.![]()
spijuni su medju vama..AsharaK je napisao/la:Kako on znamma_hz je napisao/la:SOUTH WILL RISE AGAIN...Jaozinho22 je napisao/la:Jel mi može neko objasnit šta znači ovaj ''SWRA'' Neko je to ovde 2 puta napisao a vidim i na fb ''the.maniacs.org'' zatvorenoj grupi momak koji je vodio navijanje u drugom poluvremenu protiv Ferenca je isto to napisao.![]()

FK SARAJEVO.
ma ovaj je nas covjek 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ako Bog da kad prođemo Standard stručni štab od igrača mora zahtijevati da odigraju još čvršće i jače protiv Viteza i Širokog Brijega nego u Evropi, svaku kao da je zadnja. Ako budemo igrali u play off-u igrači će imati jedan četvrtak pauzu jer se prva utakmica igra tek 20-og augusta, tako da bi trebali biti odmorni i svježi za utakmicu protiv Širokog Brijega.rodom s Mejtaša je napisao/la:I ja bih vako. Ne možeš ti sa našim svijetom drukčije. Ako majstoru platiš unaprijed zaj.eb.o si se u startu žestoko.ZaZelju je napisao/la:Ja bih tu premiju raspodijelio na tri utakmice - 5,000 za Standard, 2,000 za Vitez i 3,000 za Široki Brijeg. Naravno, samo ako pobijede sve tri utakmice. Ne smije se prvenstvo zapostaviti.AsharaK je napisao/la:Cuj 10k premija. Hebo te uzoro bi teren![]()
Zadnja izmjena: ZaZelju, dana/u 04 avg 2015, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Legle karte!Grla i dlanove 90+!
Zadnja izmjena: BlueFamily, dana/u 04 avg 2015, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Je li bilo gužve na prodajnom mjestu?BlueFamily je napisao/la:Legle karte!Grla i dlanove 90+!
-
- Kontakt:
Kupljene kod trznice,covjek jedan ispred mene bio.Kako da sliku uploadujem moze objasnjenje?ZaZelju je napisao/la:Je li bilo gužve na prodajnom mjestu?BlueFamily je napisao/la:Legle karte!Grla i dlanove 90+!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
- corleone87
- Kontakt:

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Samba71 i 49 gostiju.