FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta je ovo ljudi dragi ?
Napisao bih da je cak i Krste dobar al ne mogu to nikako prevaliti preko jezika, tj prstiju 

Denchi je napisao/la: ↑25 okt 2020, 17:19Hvala Dnchi i Razabu sam postao, jer sam kao i ti odmah u kost iskreno samo. Đes Handza Brate samo trpajbelosevic28 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 17:14Yebo te on peres vise, ok poslao ti dres, dobar si mu s burazom (nik @iskren), al peres
[/quote
Sta ba perem lik mene proziva???
Beli buraz gubis se
Nije mi nista i ne znam nijednog Handzica a dres bujrum stavit cu ga izmedju Nistelrooija i Vierija...![]()
Dusmani ko Dusmani
-
- Kontakt:
Samo još komšije trehnuti i mogu na godišnji 

Koja tuga da ne možemo uživo gledat ovu rapsodiju iz kola u kolo... Ljepši fudbal na Koševu ja ne pamtim, a FK Sarajevo pratim od 2003. godine. Lijepo se igralo i u sezoni DK i onoj Čalinoj 09/10, sezoni kad smo prvi playoff igrali. Al ovo sad...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SedrenikHz
- Kontakt:
Jel ko promijetio Rahmana sad kad su izlazili 

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Meni stalno fleshbeck na ovim pressicama kad bi Kesoljub izjave davao nakon poraza "upozoravao sam ih ja" i to ti je sve sto trebas znati...koji je sad level pripreme i spremanja za protivnika, rotacija, i generalno pracenje forme igraca tacno osjetis da je sve profi vodjeno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Iskren je napisao/la: ↑25 okt 2020, 17:56Denchi je napisao/la: ↑25 okt 2020, 17:19Hvala Denchi i Razabu sam postao, jer sam kao i ti odmah u kost iskreno samo. Đes Handza Brate samo trpajbelosevic28 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 17:14
Yebo te on peres vise, ok poslao ti dres, dobar si mu s burazom (nik @iskren), al peres
[/quote
Sta ba perem lik mene proziva???
Beli buraz gubis se
Nije mi nista i ne znam nijednog Handzica a dres bujrum stavit cu ga izmedju Nistelrooija i Vierija...![]()
Dusmani ko Dusmani
Razabu salji dressss
Sta bi bilo tek da nasi nemaju coronu
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- hordasDoboj
- Kontakt:
Opet igraci u zadnjoj godini ugovora najbolji, citaj Dupovac, Velkoski, Tatar i Rahman 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Gleaj one budale hodzica na zagrijavanju sam trci sa loptom i izgubi je. Okrece se oko sebe, trazi faul

-
- Kontakt:
Uh evo Svrake sad smo najebali.
Sve je bolje od "Protivnik je imao plan" - A.O.Denchi je napisao/la: ↑25 okt 2020, 17:58Meni stalno fleshbeck na ovim pressicama kad bi Kesoljub izjave davao nakon poraza "upozoravao sam ih ja" i to ti je sve sto trebas znati...koji je sad level pripreme i spremanja za protivnika, rotacija, i generalno pracenje forme igraca tacno osjetis da je sve profi vodjeno...
Da se prisjetimo kako je to nekad bilo

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Amareeee 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nanana nanana
Ooooo
Saraj'vo
Ooooo
Saraj'vo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
rahaaaaaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.