Peterski je napisao/la:Volim te Željo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma neće, prvo atmosfera uopšte nije toliko loša generalno među navijačima. Raja se jest jučer iznervirala al' sad svi čekamo četvrtak. Ovi pojedinci što pljuju pljuvat će nakon svakog neuspjeha, na to se treba naviknuti. U četvrtak možete očekivati dosta drugačiji pristup nego jučer, mislim da su opet svjesno ili ne pustili gas. Jedino što mi je zaista krivo je to što Oda nije dao priliku rezervama tj. što su se prvotimci trošili, a to što smo prosuli bodove, igrali loše nemotivisano, to me uopšte ne zabrinjava. Uostalom ne bi trebalo nikoga ko se imalo razumije u mozak igrača, pogotovo naših i to u ovakvoj situaciji.manijakdokraja je napisao/la:mene je samo strah da ova losa atmosfera medju navijacima ne utice na igrace...
Dobro je to što se karte mogu početi uzimati već od sutra. Sad ne bi smjelo biti nikakvog izgovora. Termin odigravanja utakmice u 20 sati, niti je prerano niti prekasno. Ova utakmica je najveća evropska utakmica Želji i navijačima od Videotona iz 1985. Svi na Koševo! Neka mobilizacija počne!
Znaci Oda telefon u ruke i zovi SlavoljubaIpee je napisao/la:Standard je u nekim problemima. Trener javno prozivao upravu da mu nisu igrače dovodili koje on hoće, onda se ovi naljutili na njeg. Uglavnom, ako Želju ne prođe dobre su šanse za raskid ugovora koji bi i treneru odgovarao jer bi dobio dobru lovu, a star trener boli ga briga za karijeru čak mu i bolje uzet odmah pare i tražit drugi angažman.
Jel te stid to reci?Kako to pricas o mrtvim ljudima?O istim tim mrtvim koji su svoje najbolje godine Želji dali,kojih višee nema.Sve sam ih poznavao lično,sve i jedan duša od momka.Ti uradi za svog života 20% ono što su oni radili i za grupu i za klub,svi ćemo ti zahvalni biti.Lahko je sjediti u D sektoru i pljuvat ove momke danas što se bore,ali kad ne ide ne ide.Sve sam mogo razumjet,ali da nekom smeta ono što ih se sjećamo,to nikako.Sram te i stid bilo,svi koji ovako misle,niti su navijači,nego obicne kar.ine.Pljunem vas u lice sve redom.pirlo10 je napisao/la:Svo navijanje im se svelo na prozivanje mrtvih ljudi evo godinu dana jednog te istog spominju vise nego Zelju. Dosadili su i bogu i narodu s tim vise.Yoyo je napisao/la:Kakav trud? Skupina debila koja se mijenja iz sedmice u sedmicu........ Ovaj sto je danas nesto poceo isto je nekakve Palestine prozivao i slicna sranja.....i ne treba s tim debilima navijatMinjore je napisao/la:Necu puno o utakmici, ima strucnijih ljudi da to objasne. Meni samo ne idu u glavu vase price za Jug. Haj shvatam necete u kop, kad su tu tkzv mafijasi, klosari i slicno. Danas dame i gospodo su tu bili momci koji ginu za ovaj Klub. Ne shvatam ni vase price kao necete navijati kad djeca vode navijanje. Pa ako vam smetaju ti momci onda sami zatrazite da budete vi vodje. Kako ocekujete da ce Zeljo pobjediti a nas 27 navija ?! Stvarno ste nerealni . Bitno je psovati Livaji i ostalim a to sto vas Zeljo igra bez podrske to je manje bitno. Da se ustalo jednom i nastavilo se navijati pa da covjek kaze uredu. Ogroman minus za Klub je to sto su se fine pare uzele u zadnjih mjesec dana, a nisu u stanju bili organizovati da se pocupa trava ispred ulaza na Jug. To nije ni trava nego su grane yebene. I ja sam protiv kriminalaca na Jugu al valjda znate prepoznati trud momaka. Nema veze, preguracemo mi i ovo.. Al ja ovdje vise pisat necu sve dok budete pisali da se stidite Juga i brace s Juga. Stidite se sebe prvo ...
Muslinu je ovo 19. klub koji vodi tako da, bilo bi jako lijepo da isfura i oveIpee je napisao/la:Standard je u nekim problemima. Trener javno prozivao upravu da mu nisu igrače dovodili koje on hoće, onda se ovi naljutili na njeg. Uglavnom, ako Želju ne prođe dobre su šanse za raskid ugovora koji bi i treneru odgovarao jer bi dobio dobru lovu, a star trener boli ga briga za karijeru čak mu i bolje uzet odmah pare i tražit drugi angažman.
Kao sto smo i vidili danas..Svi znaju da smo mi dominantni na proljece i ne kontam kako odmah nakon dva kola mogu vec da nas otpisuju od titule..FaraonTM je napisao/la:Kao što sam i govorio kao papagaj jučer, liga je duga i biće još mnogo kikseva od strane svih konkurenata.