FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 03 avg 2015, 17:21

Peterski je napisao/la:Volim te Željo

:ljepota: :ljepota:
Željeznicar za život cijeli !

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 03 avg 2015, 17:23

Ovo je bio takticki poraz, izgubili protiv borca dobili ferenc, sad ce da bude isti scenario :cool:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 03 avg 2015, 17:26

Od Borca smo izgubili prije Standarda, a poslije Ferencvaroša. Mi imamo tri uzastopna poraza. Nadam se da je vrijeme da se loša serija prekine u četvrtak.

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 03 avg 2015, 17:33

mene je samo strah da ova losa atmosfera medju navijacima ne utice na igrace...
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 avg 2015, 17:38

manijakdokraja je napisao/la:mene je samo strah da ova losa atmosfera medju navijacima ne utice na igrace...
Ma neće, prvo atmosfera uopšte nije toliko loša generalno među navijačima. Raja se jest jučer iznervirala al' sad svi čekamo četvrtak. Ovi pojedinci što pljuju pljuvat će nakon svakog neuspjeha, na to se treba naviknuti. U četvrtak možete očekivati dosta drugačiji pristup nego jučer, mislim da su opet svjesno ili ne pustili gas. Jedino što mi je zaista krivo je to što Oda nije dao priliku rezervama tj. što su se prvotimci trošili, a to što smo prosuli bodove, igrali loše nemotivisano, to me uopšte ne zabrinjava. Uostalom ne bi trebalo nikoga ko se imalo razumije u mozak igrača, pogotovo naših i to u ovakvoj situaciji.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 avg 2015, 17:39

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 03 avg 2015, 17:44

Dobro je to što se karte mogu početi uzimati već od sutra. Sad ne bi smjelo biti nikakvog izgovora. Termin odigravanja utakmice u 20 sati, niti je prerano niti prekasno. Ova utakmica je najveća evropska utakmica Želji i navijačima od Videotona iz 1985. Svi na Koševo! Neka mobilizacija počne!

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 03 avg 2015, 17:59

Standard je u nekim problemima. Trener javno prozivao upravu da mu nisu igrače dovodili koje on hoće, onda se ovi naljutili na njeg. Uglavnom, ako Želju ne prođe dobre su šanse za raskid ugovora koji bi i treneru odgovarao jer bi dobio dobru lovu, a star trener boli ga briga za karijeru čak mu i bolje uzet odmah pare i tražit drugi angažman.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 03 avg 2015, 18:04

Ipee je napisao/la:Standard je u nekim problemima. Trener javno prozivao upravu da mu nisu igrače dovodili koje on hoće, onda se ovi naljutili na njeg. Uglavnom, ako Želju ne prođe dobre su šanse za raskid ugovora koji bi i treneru odgovarao jer bi dobio dobru lovu, a star trener boli ga briga za karijeru čak mu i bolje uzet odmah pare i tražit drugi angažman.
Znaci Oda telefon u ruke i zovi Slavoljuba :lol:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 03 avg 2015, 18:24

Velika euforija Manijaka: Željo igra meč vrijedan bar 2 miliona KM

Autor: Sport Centar
Datum: 2015-08-03 18:03:21
Još tri dana ostalo je do velikog okršaja na Koševu.
Naime, u okviru 3.pretkola Evropa lige jedini preostali bh. predstavnik u Evropi, Željezničar u revanš susretu dočekuje favorizirani Standard. U prošli četvrtak Plavi su ostvarili rezultat koji im daje nadu da mogu doći do play-offa Evropa lige. Bh. predstavnik će juriti 1:2 iz Liježa u utakmici sezone za tim sa Grbavice.

Uprkos činjenici da na svom kontu imaju 0 bodova među navijačima Želje vlada velika euforija za okršaj sa Belgijancima. I oni su svjesni da bi ova utakmica mogla biti prekretnica za njihov tim, te najavljuju invaziju na naš najveći stadionu, gdje se očekuje preko 20.000 Manijaka.

Duel u četvrtak vrijedan je nekoliko miliona maraka. Željezničar je već od UEFA zaradio oko 600.000 eura, a u slučaju da izbace Standard inkasirat će još 230.000 eura. Kada se uzme u obzir da će u play-offu igrati protiv sigurno velikog protivnika i pred punim Koševom, plus TV prava onda je jasno da bi vicešampion BiH jako dobro profitirao, minimum 2 miliona KM.

Do velikog podviga izabranici Milomira Odovića mogu samo ukoliko budu imali podršku južne tribine, što nije bio slučaj u posljednjem duelu protiv Radnika, a ne tako davno i protiv Slobode, a u tim navratima Plavi su pružali očajne partije. Hoće li Jug ponovo biti kao jedan i hoće li nositi svoj tim do nove pobjede saznat ćemo u četvrtak.

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 03 avg 2015, 18:30

pirlo10 je napisao/la:
Yoyo je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Necu puno o utakmici, ima strucnijih ljudi da to objasne. Meni samo ne idu u glavu vase price za Jug. Haj shvatam necete u kop, kad su tu tkzv mafijasi, klosari i slicno. Danas dame i gospodo su tu bili momci koji ginu za ovaj Klub. Ne shvatam ni vase price kao necete navijati kad djeca vode navijanje. Pa ako vam smetaju ti momci onda sami zatrazite da budete vi vodje. Kako ocekujete da ce Zeljo pobjediti a nas 27 navija ?! Stvarno ste nerealni . Bitno je psovati Livaji i ostalim a to sto vas Zeljo igra bez podrske to je manje bitno. Da se ustalo jednom i nastavilo se navijati pa da covjek kaze uredu. Ogroman minus za Klub je to sto su se fine pare uzele u zadnjih mjesec dana, a nisu u stanju bili organizovati da se pocupa trava ispred ulaza na Jug. To nije ni trava nego su grane yebene. I ja sam protiv kriminalaca na Jugu al valjda znate prepoznati trud momaka. Nema veze, preguracemo mi i ovo.. Al ja ovdje vise pisat necu sve dok budete pisali da se stidite Juga i brace s Juga. Stidite se sebe prvo ...
Kakav trud? Skupina debila koja se mijenja iz sedmice u sedmicu........ Ovaj sto je danas nesto poceo isto je nekakve Palestine prozivao i slicna sranja.....i ne treba s tim debilima navijat
Svo navijanje im se svelo na prozivanje mrtvih ljudi evo godinu dana jednog te istog spominju vise nego Zelju. Dosadili su i bogu i narodu s tim vise.
Jel te stid to reci?Kako to pricas o mrtvim ljudima?O istim tim mrtvim koji su svoje najbolje godine Želji dali,kojih višee nema.Sve sam ih poznavao lično,sve i jedan duša od momka.Ti uradi za svog života 20% ono što su oni radili i za grupu i za klub,svi ćemo ti zahvalni biti.Lahko je sjediti u D sektoru i pljuvat ove momke danas što se bore,ali kad ne ide ne ide.Sve sam mogo razumjet,ali da nekom smeta ono što ih se sjećamo,to nikako.Sram te i stid bilo,svi koji ovako misle,niti su navijači,nego obicne kar.ine.Pljunem vas u lice sve redom.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 03 avg 2015, 18:35

Ipee je napisao/la:Standard je u nekim problemima. Trener javno prozivao upravu da mu nisu igrače dovodili koje on hoće, onda se ovi naljutili na njeg. Uglavnom, ako Želju ne prođe dobre su šanse za raskid ugovora koji bi i treneru odgovarao jer bi dobio dobru lovu, a star trener boli ga briga za karijeru čak mu i bolje uzet odmah pare i tražit drugi angažman.
Muslinu je ovo 19. klub koji vodi tako da, bilo bi jako lijepo da isfura i ove :mrgreen:

Onom Standardu je napadac Mujangi Bia strasan, sreca pa ga je klub suspendovao zbog nediscipline,
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 03 avg 2015, 18:54

Kaudio nista ne konta haha
Zeljeznicar! 1921 !

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 03 avg 2015, 18:55

Fulio si temu

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 avg 2015, 19:02

Kao što sam i govorio kao papagaj jučer, liga je duga i biće još mnogo kikseva od strane svih konkurenata.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 03 avg 2015, 19:02

Ako ode Bajkan,pod hitno trazit zamjenu,realno stokic i beganovic ne mogu cijelu sezonu biti na nivou.Oda dovedi nam Fajica :D
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 03 avg 2015, 19:05

FaraonTM je napisao/la:Kao što sam i govorio kao papagaj jučer, liga je duga i biće još mnogo kikseva od strane svih konkurenata.
Kao sto smo i vidili danas..Svi znaju da smo mi dominantni na proljece i ne kontam kako odmah nakon dva kola mogu vec da nas otpisuju od titule..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 03 avg 2015, 19:09

Pokušao sam nesta reci i prije Borca i prije Radnika.
poslije utakmica neću ništa .
Nema povratka,bilo i prošlo. Zalim sto se ne izvlače pouka ali Šta bi.
Potenciram stalno taj skauting. Lose ga radimo i to je evidentno. A u ovoj situaciji kad je početak lige,kad je dosta ekipa bitno izmjenilo sastave, kad je dosta ekipa jače nego sto su bili, poznavanje i analiza protivnika postaje ključna.
Evo, iskreno se nadam da je neko iz naše struke sinoć bio na Pecari. Ako nije,onda imamo zabrinjavajuću situaciju.
Za ovo je odgovoran šef struke.

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 03 avg 2015, 19:11

Volim te fakat!
Jači od ratova, režima i partija. 1921

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 avg 2015, 19:14

iskreno da kažem vidi se da živimo u istom gradu/državi kao i pitari, jednostavno od zvijezda do očaja oscilacije su u sekundu, pa yebemu život ne može tako bar kod mene, jel to do možda vaše mladosti ili do čega necu ulaziti u to, al bruka i sramota kakvih se komentara moglo pročitat i naravno odmah se počelo negativno sve iznositi, i fol pada euforija za standard?? gdje?? na forumu??? ja i moja raja koja je planirala ići odmah što smo dogovorili poslije tekme sa ferencom, niko ništa nije promijenio, ja ne znam gdje se to kod vas tako mijenja ;)

i da isto kao da nikad mi poraz doživili nismo kako su to neki predstavili, fol ne mogu spavat i sl., pa bgm navikni se jer nije ni prvi ni zadnji i imat češ još neprospavanih noci, jer će željo i dalje znati izgubiti poneku tekmu ;)

i ta janjad, haj tebe neandretalac uzimam za primjer to tvoje janje = istok, to bgm je dosta raje znalo ima 3-4-5 mjeseci, da je misimovic spreman da ga radi, konto sam da nije generalni ili da nije to dogovoreno napokon, ali ništa, al et postoji odavno da misija tako je nazovimo da se napravi istok ;)
a da drugo janje = dzeko, jbg to smo svi očekivali, ko bilo malo prati transfer vijesti vidio je da je roma zagrizla pravo, i eto napokon je realizovano, al opet to je stvar na koju mi tj. klub nije mogao uticati ;)

i yebemu više pare, zaradu, računanje zarade od karata, tv prava i sl., pa navijači smo nismo računovodje našeg želje, fino je spomenut al više od pola priče se svodi na to :thumbdown: bit će para, uprava će ih otrošiti kako ona misli da treba i to je to, naše je da dodjemo i podržimo ove momke :bow: :bow:

i da idemo protiv standarda napunit koševo, ispod 20 hiljada nema šanse da bude :thumbup: :thumbup:
Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 03 avg 2015, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 34 gosta.