U čemu je problem? Jbt, stvarno ovo medicinsko osoblje lupa kada je povratak povrijeđenih igrača u pitanju.

Bosco je napisao/la:Nadam se da ćemo dovest onu Čelzijevu doktoricu, to bi bilo najbolje pojačanje.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Bosco je napisao/la:Nadam se da ćemo dovest onu Čelzijevu doktoricu, to bi bilo najbolje pojačanje.
RVP + 50 milja i možete je dobit na pozajmicu.Bosco je napisao/la:Nadam se da ćemo dovest onu Čelzijevu doktoricu, to bi bilo najbolje pojačanje.
Da imam sad bi' dao.Johnyx95 je napisao/la:RVP + 50 milja i možete je dobit na pozajmicu.Bosco je napisao/la:Nadam se da ćemo dovest onu Čelzijevu doktoricu, to bi bilo najbolje pojačanje.
Sezone, kazu tek za mjesec dana na novom skeniranju moc ce odrediti tačun datum povratka i reče Wenger It will take a while for him to recover. Svi znamo šta to znači.Arnelinho je napisao/la:Sezone il' godine ?![]()
![]()
Ozbiljno, izgleda da je AW pokušava dovest u Arsenal.Johnyx95 je napisao/la:RVP + 50 milja i možete je dobit na pozajmicu.Bosco je napisao/la:Nadam se da ćemo dovest onu Čelzijevu doktoricu, to bi bilo najbolje pojačanje.
Arsenal want Forest's defensive wonderkid Jamal Lascelles
ARSENAL are desperate to tie up the £2million signing of Nottingham Forest’s defensive wonderkid Jamal Lascelles – and beat off interest from CHELSEA, writes Dave Kidd.
Arsene Wenger’s top spies have had centre-back Lascelles in their sights for the past year but now know they are up against stiff opposition from other Premier League clubs, including the Blues.
Lascelles,18, is an England Under-19 international, who has been closely watched by scouts from several top-flight clubs.
Forest know they will have to cash in and Arsenal are determined to continue their policy of capturing home-grown teenage talent, such as Alex Oxlade-Chamberlain.
Wenger - "His stress fracture is not career-damaging but it will take a bit longer than expected".Bosco je napisao/la:Sezone, kazu tek za mjesec dana na novom skeniranju moc ce odrediti tačun datum povratka i reče Wenger It will take a while for him to recover. Svi znamo šta to znači.Arnelinho je napisao/la:Sezone il' godine ?![]()
![]()
mani se ti statistike one su tu da se ruse,milan se suprostavijo rame uz rame sa barsom najacem klubu danasnjice a da ne moze jednom arsenalu koji ima samo jednu zviezdu a to je v.persi a i njega ce tiago s. u dzep staviti jerane pomirise sa tim da nemate ekipu da sta napravi u LP. NEGO BORITE SE VI ZA 4 MJESTO DOK SE MI BORIMO ZA TITULU nema te vi igraca u odbrani ni jednog da ibru ,rob.,pata,boatenga zaustavi jedino sto vam je ostalo od tog dvomeca je da se nadate da vas dragi bog sacuva od potopa koji ce napraviti ZVIJEZDE MILANA.......... FORZA MILANensadek je napisao/la:A treba li tebe možda podsjetiti da arsenal nikada nije ispao u eliminacijskoj fazi lige prvaka od italijanskih klubova?EDIX je napisao/la:arsenal ce u februaru vidjeti kakve je lose srece sto su izvukli milan,milan je za klasu jaci od arsenala svi spominju nesta 2008 g. pa ljudi sa ce 2012 milan se od tada drasticno promijenijo milan barsi dao 4 gola a da nemoze jednom arsenalu daj molim vas nemojte me nasmijavati kako je arsenal favorit![]()
![]()
![]()
![]()
I evo jedan klip za tebe
[youtube][/youtube]
Trostruki prvaci evrope ovo sebi nikad ne bi dozvolili da izgube 1:5 nakon 3:0 na hajberiju za inter,i onda ti i dalje pričaj kako je milan favorit.
Pretpotavljam da Milan ima više zvijezda od Arsenala ?EDIX je napisao/la:mani se ti statistike one su tu da se ruse,milan se suprostavijo rame uz rame sa barsom najacem klubu danasnjice a da ne moze jednom arsenalu koji ima samo jednu zviezdu a to je v.persi a i njega ce tiago s. u dzep staviti jerane pomirise sa tim da nemate ekipu da sta napravi u LP. NEGO BORITE SE VI ZA 4 MJESTO DOK SE MI BORIMO ZA TITULU nema te vi igraca u odbrani ni jednog da ibru ,rob.,pata,boatenga zaustavi jedino sto vam je ostalo od tog dvomeca je da se nadate da vas dragi bog sacuva od potopa koji ce napraviti ZVIJEZDE MILANA.......... FORZA MILAN
Nemoj Arnelinho majketi, ne vrijedi. Nemoj ako boga znaš.Arnelinho je napisao/la: Pretpotavljam da Milan ima više zvijezda od Arsenala ?
Aj, ho'š nam kazat koji su to igrači Milana bolji od Arsenalovih?Poduči nas...
Ma sve je meni jasno, ali nemoj bogati. Jači su, ponizit će nas i gotovo.Arnelinho je napisao/la:![]()
A ja baš iz htjedoh dosade.
![]()
Pa bolan @bosco ipak se Milan, ta ekipa prepuna zviezda, suprostavijo Barceloni.
a dobro mi za trenera imamo apostola.Kao i Baranda,a kakav nam je tek predsjednik.Bosco je napisao/la:Dobro jarane skontali smo, to će biti ko da igra 11 apostola protiv 11 kadeta bubamare. Haj sad prestani smarat.
Bosco je napisao/la:Nisam gledo tu seriju i ne znam ni koja je sa sigurnošću ali mislim da je vratiće se rode jel ?
Znam da su je često reprizirali, ali eto nikad se nisam zainteresovao da je pogledam, mada sjećam se da ima neki fudbalski tim.Henry je napisao/la:Bosco je napisao/la:Nisam gledo tu seriju i ne znam ni koja je sa sigurnošću ali mislim da je vratiće se rode jel ?
Jeste
Vermaelen has scored more goals than Carroll & Torres, and has conceded fewer goals & made more successful tackles a game than Kompany
A los je,igra za Arsenal.Bosco je napisao/la:I onda ljudi kažu Vermaelen loš stoper, bla bla. Frajer je zvijer!
Vermaelen has scored more goals than Carroll & Torres, and has conceded fewer goals & made more successful tackles a game than Kompany
mani se ti statistike one su tu da se ruse,milan se suprostavijo rame uz rame sa barsom najacem klubu danasnjice a da ne moze jednom arsenalu koji ima samo jednu zviezdu a to je v.persi a i njega ce tiago s. u dzep staviti jerane pomirise sa tim da nemate ekipu da sta napravi u LP. NEGO BORITE SE VI ZA 4 MJESTO DOK SE MI BORIMO ZA TITULU nema te vi igraca u odbrani ni jednog da ibru ,rob.,pata,boatenga zaustavi jedino sto vam je ostalo od tog dvomeca je da se nadate da vas dragi bog sacuva od potopa koji ce napraviti ZVIJEZDE MILANA.......... FORZA MILAN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.