Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Monolog » 17 dec 2011, 23:28

Do kraja sezone? :o
U čemu je problem? Jbt, stvarno ovo medicinsko osoblje lupa kada je povratak povrijeđenih igrača u pitanju. :( Ok, desi se povreda. Al' da ne možeš okvirno pogoditi datum povratka, to mi je neshvatljivo. Uzmi samo primjer Wilsherea, Sagne, pa evo sada i Carla. A, bilo je toga i prethodnih godina, mora se priznati.
Bosco je napisao/la:Nadam se da ćemo dovest onu Čelzijevu doktoricu, to bi bilo najbolje pojačanje.

:lol: :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 17 dec 2011, 23:37

Bosco je napisao/la:Nadam se da ćemo dovest onu Čelzijevu doktoricu, to bi bilo najbolje pojačanje.
RVP + 50 milja i možete je dobit na pozajmicu. :mrgreen:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 dec 2011, 23:40

Johnyx95 je napisao/la:
Da imam sad bi' dao. :cry:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 dec 2011, 23:42

Arnelinho je napisao/la:Sezone il' godine ? :? :roll: :cry:
Sezone, kazu tek za mjesec dana na novom skeniranju moc ce odrediti tačun datum povratka i reče Wenger It will take a while for him to recover. Svi znamo šta to znači.
Johnyx95 je napisao/la:
Ozbiljno, izgleda da je AW pokušava dovest u Arsenal. :D Em je vrlo vjerovatno bolja od naših hajvana, em je i ovako dobra. :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 dec 2011, 23:52

Pa dobro, to još uvijek ne znači da je do kraja. :) Iako je izvijesno, jer kad će se vratiti. Usred čega ? Kad god dodje poslije Januara biće kasno. :mrgreen:

Nego, evo zamjene:
Arsenal want Forest's defensive wonderkid Jamal Lascelles

ARSENAL are desperate to tie up the £2million signing of Nottingham Forest’s defensive wonderkid Jamal Lascelles – and beat off interest from CHELSEA, writes Dave Kidd.

Arsene Wenger’s top spies have had centre-back Lascelles in their sights for the past year but now know they are up against stiff opposition from other Premier League clubs, including the Blues.

Lascelles,18, is an England Under-19 international, who has been closely watched by scouts from several top-flight clubs.

Forest know they will have to cash in and Arsenal are determined to continue their policy of capturing home-grown teenage talent, such as Alex Oxlade-Chamberlain.
:lol:

Svidja mi se ovo. Više nisu wonderkidi iz svijeta, sad su samo engleski. :) Doš'o Wenger tobe. :mrgreen:

slika
Nije loše gradjen (mislim čisto sportski :mrgreen: ). :D

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 18 dec 2011, 00:12

Bosco je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Sezone il' godine ? :? :roll: :cry:
Sezone, kazu tek za mjesec dana na novom skeniranju moc ce odrediti tačun datum povratka i reče Wenger It will take a while for him to recover. Svi znamo šta to znači.
Wenger - "His stress fracture is not career-damaging but it will take a bit longer than expected".

bruka da jedna ovakva institucija ima tako nesposobne doktore

EDIX
Kontakt:

Post Postao/la EDIX » 18 dec 2011, 00:37

ensadek je napisao/la:
EDIX je napisao/la:arsenal ce u februaru vidjeti kakve je lose srece sto su izvukli milan,milan je za klasu jaci od arsenala svi spominju nesta 2008 g. pa ljudi sa ce 2012 milan se od tada drasticno promijenijo milan barsi dao 4 gola a da nemoze jednom arsenalu daj molim vas nemojte me nasmijavati kako je arsenal favorit :D :lol: :lol: :lol: :lol:
A treba li tebe možda podsjetiti da arsenal nikada nije ispao u eliminacijskoj fazi lige prvaka od italijanskih klubova?
I evo jedan klip za tebe

[youtube][/youtube]

Trostruki prvaci evrope ovo sebi nikad ne bi dozvolili da izgube 1:5 nakon 3:0 na hajberiju za inter,i onda ti i dalje pričaj kako je milan favorit. :lol:
mani se ti statistike one su tu da se ruse,milan se suprostavijo rame uz rame sa barsom najacem klubu danasnjice a da ne moze jednom arsenalu koji ima samo jednu zviezdu a to je v.persi a i njega ce tiago s. u dzep staviti jerane pomirise sa tim da nemate ekipu da sta napravi u LP. NEGO BORITE SE VI ZA 4 MJESTO DOK SE MI BORIMO ZA TITULU nema te vi igraca u odbrani ni jednog da ibru ,rob.,pata,boatenga zaustavi jedino sto vam je ostalo od tog dvomeca je da se nadate da vas dragi bog sacuva od potopa koji ce napraviti ZVIJEZDE MILANA.......... FORZA MILAN

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 dec 2011, 00:40

Dobro jarane skontali smo, to će biti ko da igra 11 apostola protiv 11 kadeta bubamare. Haj sad prestani smarat.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 18 dec 2011, 00:41

EDIX je napisao/la:mani se ti statistike one su tu da se ruse,milan se suprostavijo rame uz rame sa barsom najacem klubu danasnjice a da ne moze jednom arsenalu koji ima samo jednu zviezdu a to je v.persi a i njega ce tiago s. u dzep staviti jerane pomirise sa tim da nemate ekipu da sta napravi u LP. NEGO BORITE SE VI ZA 4 MJESTO DOK SE MI BORIMO ZA TITULU nema te vi igraca u odbrani ni jednog da ibru ,rob.,pata,boatenga zaustavi jedino sto vam je ostalo od tog dvomeca je da se nadate da vas dragi bog sacuva od potopa koji ce napraviti ZVIJEZDE MILANA.......... FORZA MILAN
Pretpotavljam da Milan ima više zvijezda od Arsenala ? :mrgreen:

Aj, ho'š nam kazat koji su to igrači Milana bolji od Arsenalovih? :) Poduči nas...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 dec 2011, 00:43

Arnelinho je napisao/la: Pretpotavljam da Milan ima više zvijezda od Arsenala ? :mrgreen:

Aj, ho'š nam kazat koji su to igrači Milana bolji od Arsenalovih? :) Poduči nas...
Nemoj Arnelinho majketi, ne vrijedi. Nemoj ako boga znaš.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 18 dec 2011, 00:45

:lol: :lol: A ja baš iz htjedoh dosade. :mrgreen:

Pa bolan @bosco ipak se Milan, ta ekipa prepuna zviezda, suprostavijo Barceloni. :mrgreen:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 dec 2011, 00:48

Arnelinho je napisao/la::lol: :lol: A ja baš iz htjedoh dosade. :mrgreen:

Pa bolan @bosco ipak se Milan, ta ekipa prepuna zviezda, suprostavijo Barceloni. :mrgreen:
Ma sve je meni jasno, ali nemoj bogati. Jači su, ponizit će nas i gotovo.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 18 dec 2011, 00:48

Bosco je napisao/la:Dobro jarane skontali smo, to će biti ko da igra 11 apostola protiv 11 kadeta bubamare. Haj sad prestani smarat.
a dobro mi za trenera imamo apostola.Kao i Baranda,a kakav nam je tek predsjednik.

[youtube][/youtube]

nadam se da si gled'o ovu kultnu seriju :mrgreen:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 dec 2011, 00:51

Nisam gledo tu seriju i ne znam ni koja je sa sigurnošću ali mislim da je vratiće se rode jel ?

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 18 dec 2011, 00:52

Bosco je napisao/la:Nisam gledo tu seriju i ne znam ni koja je sa sigurnošću ali mislim da je vratiće se rode jel ?

Jeste :mrgreen:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 dec 2011, 00:55

Henry je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Nisam gledo tu seriju i ne znam ni koja je sa sigurnošću ali mislim da je vratiće se rode jel ?

Jeste :mrgreen:
Znam da su je često reprizirali, ali eto nikad se nisam zainteresovao da je pogledam, mada sjećam se da ima neki fudbalski tim. :mrgreen:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 18 dec 2011, 02:14

pozz za sve,odavno nisam nista napiso na temi al ovo nisam mogo ne podijelit sa vama,ko dosad nije bio na emirejtsu nek pregleda,nema dalje,predobro
http://www.premierleague.com/en-gb/club ... ml/arsenal

imaju i ostali stadioni al mi je ovaj nekako poseban :D
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 dec 2011, 11:40

I onda ljudi kažu Vermaelen loš stoper, bla bla. Frajer je zvijer!
Vermaelen has scored more goals than Carroll & Torres, and has conceded fewer goals & made more successful tackles a game than Kompany

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 18 dec 2011, 11:43

Bosco je napisao/la:I onda ljudi kažu Vermaelen loš stoper, bla bla. Frajer je zvijer!
Vermaelen has scored more goals than Carroll & Torres, and has conceded fewer goals & made more successful tackles a game than Kompany
A los je,igra za Arsenal. :mrgreen:

da ih malo potpalimo.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 dec 2011, 12:28

koji su ovi milanovci smarači majko mila :mrgreen: a kažu ovde navijači subjektivni :lol:
mani se ti statistike one su tu da se ruse,milan se suprostavijo rame uz rame sa barsom najacem klubu danasnjice a da ne moze jednom arsenalu koji ima samo jednu zviezdu a to je v.persi a i njega ce tiago s. u dzep staviti jerane pomirise sa tim da nemate ekipu da sta napravi u LP. NEGO BORITE SE VI ZA 4 MJESTO DOK SE MI BORIMO ZA TITULU nema te vi igraca u odbrani ni jednog da ibru ,rob.,pata,boatenga zaustavi jedino sto vam je ostalo od tog dvomeca je da se nadate da vas dragi bog sacuva od potopa koji ce napraviti ZVIJEZDE MILANA.......... FORZA MILAN
:mrgreen:
pa ako ćeš tom logikom , arsenal je na emiratima pobijedio tu istu barsu :mrgreen:
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.