pa da,,imate borac,, neznam zasto se lozite na par i czv..da se nelozite na te klubove imali bi sigurno jos bolji borac a lesinari bi bili jos brojniji..tad bi vas sigurno i oni vise postovali i cijenili..

Moderator/ica: vlakanje
Sa Dinamom,Partizanom i donekle Zvezdom bi bilo "teško" igrati ostali klubovi iz okruženja nisu ništa bolji od Želje ili BorcaElegant je napisao/la:Reano gledajuci tesko da bi se neki nas klub iz BiH u ovim kvalifikacijama za Euro takmicenja nosio sa Partizanom/Dinamom, tesko i sa ostalim klubovima iz SRB/HR ali inekako bi i mogli. Partizan i Dinamo imaju mnogo bolji buđet od nasih, pa narvno da su u stanju dovesti bolje igrace, imati bolje uslove, plate su u € neki imaju po par stotina hiljada platu. Ali nije da su neki "vazemaljci za nas".
Ne mozes prijateljsku utakmicu uzet kao mjerilo, al realno je ta Cibalia toliko losija od tog Zelje. Ona Cibalia koja je uzela to trece mjesto se ne moze mjerit s Cibaliom koja je igrala sa Zeljom. Svi igraci su otisli, malo tko je ostao. Mislim da je dovoljno rec da su tad iz Europe izbaceni od ni manje ni vise, vec predstavnika Sjeverne Irske - Cliftonvillea. Al pustimo to, moje misljenje je da je suludo pricat da se ijedan BiH klub moze nosit sa Dinamom il Partizanom, pa tako i Borac, a i Zeljo. Pricanje da se nosi na tribinama je smijesno, tko se to od ovih Euro klubova moze nosit sa balkancima? Pa Hajduk ima bolje navijace od Manchester Uniteda, al dzabe im to. Borac, Zeljo i Siroki se mogu nosit sa Zvezdom i Hajdukom, a to samo iz razloga sto bi utakmica bila napeta zbog nekih povijesnih stvari, pa bi se manje primjetila razlika u kvaliteti, al opet sam misljenja da kad bi ova 3 BiH kluba odigrala utakmice sa Zvezdom i Hajdukom da bi u gostima svi bili porazeni, a i kuci se nebi svi provukli. Cak i jedan Split, bit ce iducu sezonu i Rijeka, pa i Vojvodina bi sigurno bili veliki favoriti protiv ova tri BiH kluba. U Europi uvijek s puno strasti navijam i za BiH(bez obzira na nacionalnost, ako je uopce ima), a i za Hrvatske klubove, klubove iz Srbije takodjer podrzim, mada ne toliko kao ove, jer me nista ne veze za Srbiju, pa ne gajim neke osjecaje, al mi je drago kad prodju, tako da nemoj pomislit da sam mrzitelj BH Lige il tako nesto. Imam svoje misljenje i mislim da je realno.bagrcavi je napisao/la:
Sa Dinamom,Partizanom i donekle Zvezdom bi bilo "teško" igrati ostali klubovi iz okruženja nisu ništa bolji od Želje ili BorcaCibalija je prije godinu-dvije bila cijelu sezonu 2. ispred Hajduka, na kraju padnu na 3. mjesto, dođu na Grbavicu i popuše 4-1.I Borac je odlično odigrao čini mi se protiv Zvezde na Marakani.
Moja greska, izbacili su Genk. Jedno slovo koje ih razliku, nisam navijac Sarajeva pa da tek tako upamtim. Al opet, u svakom slucaju je Genk poznatiji i bolji klub od Genta, tako da je to i olaksavajuca okolnost. Balkancima leze Belgijanci ovih godina, pamtim pobjedu Dinama kod Anderlechta, pobjedu i remi s Club Bruggeom. Partizan je ako se ne varam prosao Anderechta u LP, Hajduk ih je takodjer dobio na Poljudu. Ocigledno da se ovi jaci s Balkana mogu nosit s njihovim najjacim klubovima. Koliko je Borac ispod Dinama i Partizana, sigurno je je i Gent u najmanju ruku barem toliko ispod njihovih velikana.Armageddon2012 je napisao/la:nije sarajevo izbacilo gent...ali nebitno,hvala na lijepim zeljama.
Cuj sta bi rekliBistrik je napisao/la:pošto pravite fin stadion dakle tu bi mogla igrati i reprezentacija BiH. e šta bi ste vi kao navijaći Borca rekli na taku jednu ideju da kad završite stadion reprezentacija BiH odigrada tu jednu utakmicu, nebitno sada dal prijateljsku ili kvalifikacijsku?
mislio sam više na mišljenje. koje bi bilo vaše mišljenje o tome.123456 je napisao/la:Cuj sta bi rekliBistrik je napisao/la:pošto pravite fin stadion dakle tu bi mogla igrati i reprezentacija BiH. e šta bi ste vi kao navijaći Borca rekli na taku jednu ideju da kad završite stadion reprezentacija BiH odigrada tu jednu utakmicu, nebitno sada dal prijateljsku ili kvalifikacijsku?![]()
![]()
Rekli bi uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
da rekli bi takoBistrik je napisao/la:mislio sam više na mišljenje. koje bi bilo vaše mišljenje o tome.123456 je napisao/la:Cuj sta bi rekliBistrik je napisao/la:pošto pravite fin stadion dakle tu bi mogla igrati i reprezentacija BiH. e šta bi ste vi kao navijaći Borca rekli na taku jednu ideju da kad završite stadion reprezentacija BiH odigrada tu jednu utakmicu, nebitno sada dal prijateljsku ili kvalifikacijsku?![]()
![]()
Rekli bi uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
Nije do političara, treba da se promijeni sklop u glavama ljudi da bi se krenulo naprijed, a to se neće desiti ni za 50 godina po mojoj skromnoj procjenidelko je napisao/la: sve zbog lose politike koja nas ubija :s sve zajedno :S mamu im :s ne daju narodu da zivi kako hoce vec po njihovim pravilima :S
dobar je ovaj celikhamzaTM87 je napisao/la:Borac-Celik Niksic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.