FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Brcko87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Brcko87 » 24 jun 2012, 02:13

p.s. u bl je istina da se vecina lozi na PAR i CZV i nikad mi nece biti jasno zasto, kad imamo nas Borac ;) al dobro, nebih to u diskusiju pretvarao :D[/quote]

pa da,,imate borac,, neznam zasto se lozite na par i czv..da se nelozite na te klubove imali bi sigurno jos bolji borac a lesinari bi bili jos brojniji..tad bi vas sigurno i oni vise postovali i cijenili.. :)
OFK Gradina Srebrenik

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 24 jun 2012, 10:46

joj kad god ne znaju sta da napisu krece prica o cz i partizanu.ta vremena su davno prosla prosetajte se banjalukom vidjecete sve sto podsjeca na borac i lesinare.naravno da postoji dio ljudi koji navija za blizance ali taj dio je toliko minoran u gradu banjaluci da nije vrijedno ni pomena.lesinari najdalja gostovanja imaju od svih grupa i sva odradjuju i to u finoj brojci.i bas bi ljudi rizikovali da im pootvaraju glave ili tudji navijaci ili policajci bas bi ljudi se klackali u sporetima od kombija buseva do trebinja mostara sirokog sarajeva i nazad da ne vole borac.nekima je krivo sto lesinari iz godine u godinu napreduju pa umanjuju njihov rad i omalovazavaju.uostalom ako se malo bolje razmisli dodje se do zakljucka da je manijaka u bl najvise bilo mozda 200 i to u vrh glave.lesinara na grbavici je bilo 350 i to dva puta kup i liga.i to nesto govori

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 jun 2012, 11:12

Realno gledajuci tesko da bi se neki nas klub iz BiH u ovim kvalifikacijama za Euro takmicenja nosio sa Partizanom/Dinamom, tesko i sa nekim klubovima iz SRB/HR ali inekako bi i mogli. Dok im onih koje bi ko od sale pobjedili. Partizan i Dinamo imaju mnogo bolji buđet od nasih, pa narvno da su u stanju dovesti bolje igrace, imati bolje uslove, plate su u € neki imaju po par stotina hiljada platu. Ali nije da su neki "vazemaljci za nas".

Ovdje se nesto prica o @Lesinarima, ja za njih imam reci samo jedno: Samo da promjene repertoar pjesama, pogled na druge narode u BiH, druge vjere, pogotovo pogled na drzavu u kojoj zive niko im ne bi prigovarao. Takođere se ovo odnosi na Skripare i Ultrase.

Niko vas ne spori kao navijacku skupinu niti kome smetate, niko nije ljubomoran na vas jer nema na sta biti. Ljudima smeta sto ispoljavate nacionalisticku mrznju i sovinizam bez ikakve potrebe.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 jun 2012, 11:16

Elegant je napisao/la:Reano gledajuci tesko da bi se neki nas klub iz BiH u ovim kvalifikacijama za Euro takmicenja nosio sa Partizanom/Dinamom, tesko i sa ostalim klubovima iz SRB/HR ali inekako bi i mogli. Partizan i Dinamo imaju mnogo bolji buđet od nasih, pa narvno da su u stanju dovesti bolje igrace, imati bolje uslove, plate su u € neki imaju po par stotina hiljada platu. Ali nije da su neki "vazemaljci za nas".
Sa Dinamom,Partizanom i donekle Zvezdom bi bilo "teško" igrati ostali klubovi iz okruženja nisu ništa bolji od Želje ili Borca ;) Cibalija je prije godinu-dvije bila cijelu sezonu 2. ispred Hajduka, na kraju padnu na 3. mjesto, dođu na Grbavicu i popuše 4-1.I Borac je odlično odigrao čini mi se protiv Zvezde na Marakani.
DRUG NEBI TI PUNCA

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 24 jun 2012, 12:18

bagrcavi je napisao/la:
Sa Dinamom,Partizanom i donekle Zvezdom bi bilo "teško" igrati ostali klubovi iz okruženja nisu ništa bolji od Želje ili Borca ;) Cibalija je prije godinu-dvije bila cijelu sezonu 2. ispred Hajduka, na kraju padnu na 3. mjesto, dođu na Grbavicu i popuše 4-1.I Borac je odlično odigrao čini mi se protiv Zvezde na Marakani.
Ne mozes prijateljsku utakmicu uzet kao mjerilo, al realno je ta Cibalia toliko losija od tog Zelje. Ona Cibalia koja je uzela to trece mjesto se ne moze mjerit s Cibaliom koja je igrala sa Zeljom. Svi igraci su otisli, malo tko je ostao. Mislim da je dovoljno rec da su tad iz Europe izbaceni od ni manje ni vise, vec predstavnika Sjeverne Irske - Cliftonvillea. Al pustimo to, moje misljenje je da je suludo pricat da se ijedan BiH klub moze nosit sa Dinamom il Partizanom, pa tako i Borac, a i Zeljo. Pricanje da se nosi na tribinama je smijesno, tko se to od ovih Euro klubova moze nosit sa balkancima? Pa Hajduk ima bolje navijace od Manchester Uniteda, al dzabe im to. Borac, Zeljo i Siroki se mogu nosit sa Zvezdom i Hajdukom, a to samo iz razloga sto bi utakmica bila napeta zbog nekih povijesnih stvari, pa bi se manje primjetila razlika u kvaliteti, al opet sam misljenja da kad bi ova 3 BiH kluba odigrala utakmice sa Zvezdom i Hajdukom da bi u gostima svi bili porazeni, a i kuci se nebi svi provukli. Cak i jedan Split, bit ce iducu sezonu i Rijeka, pa i Vojvodina bi sigurno bili veliki favoriti protiv ova tri BiH kluba. U Europi uvijek s puno strasti navijam i za BiH(bez obzira na nacionalnost, ako je uopce ima), a i za Hrvatske klubove, klubove iz Srbije takodjer podrzim, mada ne toliko kao ove, jer me nista ne veze za Srbiju, pa ne gajim neke osjecaje, al mi je drago kad prodju, tako da nemoj pomislit da sam mrzitelj BH Lige il tako nesto. Imam svoje misljenje i mislim da je realno.

Sutra izvlacenje, zelim Borcu puno srece, da izvuku Libertas, Santa Colomu, Florianu il tako neke, da ih se moze dobro napucat i podignut samopouzdanje uoci drugog predkola i malo tezih ispita. Buduci je sutra izvlacenje i za drugo predkolo, reci cu da se i u drugom predkolu mogu dobit prolazni protivnici, nadajmo se jednom od: St. Patrick's Athletic, Gomel, Aalesunds. Ako u drugom predkolu mora bit malo zvucnije ime onda nek to bude Gent. Mislim da bi oni privukli ljude, stadion bi bio pun, a ako ih je Sarajevo moglo izbacit prije par sezona, zasto onda nebi mogao i Borac? SRETNO!!!
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 24 jun 2012, 12:22

nije sarajevo izbacilo gent...ali nebitno,hvala na lijepim zeljama.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 jun 2012, 13:02

Može li neko reći nešto više o Dujakovići ,Stojniću;ivetiću i Ćoriću? Zadnjih dana se dosta piše o njihovom dolasku u Rudar,pa me baš interesuje o kakvim igračima se radi..Ćorića sam gledao,ali ovu trojicu ne...pozz
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 24 jun 2012, 13:03

Armageddon2012 je napisao/la:nije sarajevo izbacilo gent...ali nebitno,hvala na lijepim zeljama.
Moja greska, izbacili su Genk. Jedno slovo koje ih razliku, nisam navijac Sarajeva pa da tek tako upamtim. Al opet, u svakom slucaju je Genk poznatiji i bolji klub od Genta, tako da je to i olaksavajuca okolnost. Balkancima leze Belgijanci ovih godina, pamtim pobjedu Dinama kod Anderlechta, pobjedu i remi s Club Bruggeom. Partizan je ako se ne varam prosao Anderechta u LP, Hajduk ih je takodjer dobio na Poljudu. Ocigledno da se ovi jaci s Balkana mogu nosit s njihovim najjacim klubovima. Koliko je Borac ispod Dinama i Partizana, sigurno je je i Gent u najmanju ruku barem toliko ispod njihovih velikana.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Baklja
Kontakt:

Post Postao/la Baklja » 24 jun 2012, 23:44

Nema šta i Zrinjski se nosio sa Partizanom ;) i na terenu i na tribini(vjerovatno bi tako bilo isto sa Željom i manijacima), ali nećemo o tome...sutra izvlačenje nadam se da ce Borac dobit nekog iz san marina... :D
" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 25 jun 2012, 09:17

pošto pravite fin stadion dakle tu bi mogla igrati i reprezentacija BiH. e šta bi ste vi kao navijaći Borca rekli na taku jednu ideju da kad završite stadion reprezentacija BiH odigrada tu jednu utakmicu, nebitno sada dal prijateljsku ili kvalifikacijsku?

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 25 jun 2012, 09:55

Bistrik je napisao/la:pošto pravite fin stadion dakle tu bi mogla igrati i reprezentacija BiH. e šta bi ste vi kao navijaći Borca rekli na taku jednu ideju da kad završite stadion reprezentacija BiH odigrada tu jednu utakmicu, nebitno sada dal prijateljsku ili kvalifikacijsku?
Cuj sta bi rekli :o :o :o Rekli bi uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :oops: :oops:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 25 jun 2012, 10:27

Sretno danas u izvlacenju i od hordasa jednog da svi izvucemo nekog laganog protivnika.. ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 25 jun 2012, 12:34

123456 je napisao/la:
Bistrik je napisao/la:pošto pravite fin stadion dakle tu bi mogla igrati i reprezentacija BiH. e šta bi ste vi kao navijaći Borca rekli na taku jednu ideju da kad završite stadion reprezentacija BiH odigrada tu jednu utakmicu, nebitno sada dal prijateljsku ili kvalifikacijsku?
mislio sam više na mišljenje. koje bi bilo vaše mišljenje o tome.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 25 jun 2012, 12:38

Bistrik je napisao/la:
123456 je napisao/la:
mislio sam više na mišljenje. koje bi bilo vaše mišljenje o tome.
da rekli bi tako ;) a sve zbog lose politike koja nas ubija :s sve zajedno :S mamu im :s ne daju narodu da zivi kako hoce vec po njihovim pravilima :S
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 25 jun 2012, 13:11

Aj srećno komšije i da izvučete neke šabane i da prođete u naredni krug! 8-)
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 jun 2012, 13:29

delko je napisao/la: sve zbog lose politike koja nas ubija :s sve zajedno :S mamu im :s ne daju narodu da zivi kako hoce vec po njihovim pravilima :S
Nije do političara, treba da se promijeni sklop u glavama ljudi da bi se krenulo naprijed, a to se neće desiti ni za 50 godina po mojoj skromnoj procjeni
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 25 jun 2012, 13:31

Borac-Celik Niksic
ZELJEZNICAR 1921!

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 25 jun 2012, 13:31

Borac - Celik iz Niksica, drugoligas koji je osvojio kup, i usao u prvu ligu Crne Gore.. Kuduzovic igra za njih, sretno :)
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 25 jun 2012, 13:31

hamzaTM87 je napisao/la:Borac-Celik Niksic
dobar je ovaj celik

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 jun 2012, 13:35

Nemoj ( te ) da vas zavaraju vicevi o Crnogorcima da su lijeni, da ne bi nahebali :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.