Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ovo što sam gledao odličan i normalan meč. Jest da sam gledao samo peti set.
Bravo Paire

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Igra ovaj mali Thiem, doduše i nije mu neki protivnik 

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Popravio servisvedoz je napisao/la:Igra ovaj mali Thiem, doduše i nije mu neki protivnik

ZZ
A Endibodi123 je napisao/la:Djokovic ovim porazom zatvara sebi No.1 sigurno jos pola godine najmanje, a Rafa ima zivotnu priliku da se vrati na pravi put finalom u Melburnu, hajde nemoj usrati sada molim te.![]()
Novak.

Vamos Rafa!
Nešto nisam pretjerano optimističan, al hajde tek je počelo
Nešto nisam pretjerano optimističan, al hajde tek je počelo

- BenjooJutub
- Kontakt:
Damir/Fognini - Paire/TroickiEffenberg je napisao/la:Nazalost sam u frci nekoj pa ne mogu gledat ali dao bi dukat da mogu. Da je kako dubl mec organizovat Damir/Fognini - Paire/imenujte nekoga po volji

Effe kad cemo na pivu?

Finalom kazem, Endi je u drugoj polovini.AA23 je napisao/la:A Endibodi123 je napisao/la:Djokovic ovim porazom zatvara sebi No.1 sigurno jos pola godine najmanje, a Rafa ima zivotnu priliku da se vrati na pravi put finalom u Melburnu, hajde nemoj usrati sada molim te.![]()
Novak.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Fedal is on 

Re: RE: Re: Grand Slam
Ma Viktor je opravdano ljut njega fakat zakidaju, javi se buraz kad god zelis ja sam spreman i raspolozen. Mozda jedna jutarnja kafica ranije uz neki mec AO?BenjooJutub je napisao/la:Damir/Fognini - Paire/Troicki [emoji38]Effenberg je napisao/la:Nazalost sam u frci nekoj pa ne mogu gledat ali dao bi dukat da mogu. Da je kako dubl mec organizovat Damir/Fognini - Paire/imenujte nekoga po volji
Effe kad cemo na pivu?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Thiem pokazuje svoje slabosti, izgubi set od unseeded igraca nakon mec lopte, iako je strasno dobro izgledao u prva dva seta.
Ja čekam notifikaciju da je gotovo kad ono brat izgubi set... strašno.spahija je napisao/la:Thiem pokazuje svoje slabosti, izgubi set od unseeded igraca nakon mec lopte, iako je strasno dobro izgledao u prva dva seta.
-
- Kontakt:
Dobar Rafa u prvom setu, u drugom mu je naglo pao intenzitet, to je bas vidljivo bilo iako rezultat ne pokazuje...
ja mislio neka zajebancija da je Nole ispao 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Svejedno, Baghdatis pogubljen maksimalno.samosarajvo je napisao/la:Dobar Rafa u prvom setu, u drugom mu je naglo pao intenzitet, to je bas vidljivo bilo iako rezultat ne pokazuje...
bodi123 je napisao/la:Finalom kazem, Endi je u drugoj polovini.AA23 je napisao/la:A Endibodi123 je napisao/la:Djokovic ovim porazom zatvara sebi No.1 sigurno jos pola godine najmanje, a Rafa ima zivotnu priliku da se vrati na pravi put finalom u Melburnu, hajde nemoj usrati sada molim te.![]()
Novak.
Nadal može otići daleko ali samo ako se otarasi onog dosadnog defanzivnog tenisa koji ne moze igrati sada u ovom stanju, ima potencijal da agresivno riješava mečeve brže i bolje, sve što duže igra to je njemu teže, tipa Raonić, ona klada ga je dobila u Brisbaneu jer je Nadal nakon prvog seta odigrao predefanzivno, pustio Raoniću da dominira i da ima prostor i vrijeme da gadja kako želi, ako misli ići daleko mislim da Nadal treba agresivno da igra, a ne neku defanzivu koju je prije 5 godina mogao, mislim da je to problem, Nadal ima još uvijek ono nešto i nikad ga ne treba potcijeniti, sad kako će taktički složiti to i kako će protivnik imati respekta to je već nešto drugo

Nego Effe, šta bi sa Noklicom

Federer ---- Berdych - Nishikori - Murray ---- bgm tezi put tesko da je mogao imati....... ali bar polu-finale bi bio veliki uspjeh...... lets go Rog' 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Lagana pobjeda uz dosta bolju igru nego u 1. kolu, sada idemo rijesiti i malog Zvereva.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Treba dobit Zvereva za samopouzdanje
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
- Kontakt:
Ne mozes se necega preko noci otarasit.AA23 je napisao/la:
Nadal može otići daleko ali samo ako se otarasi onog dosadnog defanzivnog tenisa koji ne moze igrati sada u ovom stanju, ima potencijal da agresivno riješava mečeve brže i bolje, sve što duže igra to je njemu teže, tipa Raonić, ona klada ga je dobila u Brisbaneu jer je Nadal nakon prvog seta odigrao predefanzivno, pustio Raoniću da dominira i da ima prostor i vrijeme da gadja kako želi, ako misli ići daleko mislim da Nadal treba agresivno da igra, a ne neku defanzivu koju je prije 5 godina mogao, mislim da je to problem, Nadal ima još uvijek ono nešto i nikad ga ne treba potcijeniti, sad kako će taktički složiti to i kako će protivnik imati respekta to je već nešto drugo
Nego Effe, šta bi sa Noklicom
Rafa je ogroman ofanzivni napredak dozivio prvo tamo nekad u 2007 i 2008 godini, onda u 2010, zatim kraj 2011-prva i prva polovina 2012.
Medjutim on nikad nece biti apsolutni ball hitter jer ne igra ravne udarce i nema takav servis.Uvijek ce morati biti maximalno fizicki spreman i pun samopouzdanja da bi mogao igrati svoj najbolji tenis.A kad igra taj svoj najbolji tenis to je mješavina defanzive i ofanzive koja funkcioniše sasvim OK.Znači nema on puno šta mjenjati u svojoj igri, mozda neke nijanse, vec mora da uradi sve to zna da svoj stari tenis dovede na sto vec nivo.
Dobro on zna sta treba da uradi, samo je to tezi put nego sto se nama čini.
A i da bi prosao u narednu rundu svakakoKingJamesMVP je napisao/la:Treba dobit Zvereva za samopouzdanje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.