FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
EVO KOD MENE U KUCI SLAVLJE. BILA JE DOBRA EKIPA I DOBRO SE PROVODIMO. DUGO DUGO CE TREBATI DA SE SKONTA KAKO DA SE ZAUSTAVI NASA MASINA. SVJETLOSNIM GODINAMA SU DALEKO SVI OD TOGA.
p.s. jedino onaj šupcic destruktivac je nesto uradio destrukcijom i masakrom ali nije ni to rjesenje. Slavite blaugranini evo i mi slavimo. pozz
p.s. jedino onaj šupcic destruktivac je nesto uradio destrukcijom i masakrom ali nije ni to rjesenje. Slavite blaugranini evo i mi slavimo. pozz
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Još samo 500 milki i uletit' će opet kupPortillo je napisao/la:Eto, jos samo 5 Liga prvaka i moc cete se ravnat sa velikim Real Madridom.

Iznevjerile ga kašikeDAVID VILLA je napisao/la:[
hahaahaha,cudo si se ti javio kad si govorio da cemo izgubit,e moj portillo![]()

Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 28 maj 2011, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Cestitke na tituli prvaka Europe i na onom transparentu(fuck off Fergie 5*),ispostovali ste nas do neba i nazad.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
Prije svega cestitam vam na osvojenom trofeju, naravno i prije ovoga sam znao da Manchester nema sta traziti u ovoj utakmnici, s ovim igracima dominirate vise od 3-4 godine i mislim da ce te dominirati jos 10 godina sa ovom generacijom, iskreno pomalo mi je dosadno gledati Barcelonu jer skim god da igraju vidis samo jedan klub igra a to je Barca dok drugi samo gledaju i cekaju gol u mrezi, jednostavno nema im niko ravan trenutno, Messi opet pokazao i dokazao da je najbolji na svijetu i da mu nema niko ravan.
Sjajan potez što su Abidalu dali da podigne trofej !
I dok navijači Reala uživaju gledajući kako Ronaldo zabija golove Almeri i sličnim ekipama,Messi "donosi" novi trofej Barci.

I dok navijači Reala uživaju gledajući kako Ronaldo zabija golove Almeri i sličnim ekipama,Messi "donosi" novi trofej Barci.

FK Pjetlovi
Neznam sto odgovaras tom bolesniku. Njegov IQ = 0, vid +100. Nevidi ti taj dalje od nosa.DAVID VILLA je napisao/la:Portillo je napisao/la:Eto, jos samo 5 Liga prvaka i moc cete se ravnat sa velikim Real Madridom.
hahaahaha,cudo si se ti javio kad si govorio da cemo izgubit,e moj portillo![]()
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Šta reći...Hvala Manchesteru za prelijepo finale...Eric Abidal izrod ljudskog roda...Ja ne znam jel uopšte bio bolestan i operiran...Cijela ekipa je odigrala maestralno...Samo da hoće Guardiola ostati i naredni period na klupi...Slavite sada braćo Barcelonisti...Zaslužili smo jer gledamo najbolju ekipu ikada koja je igrala fudbal.
P.S."Mourinho, šta ima večeras na TV-u"?

P.S."Mourinho, šta ima večeras na TV-u"?
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- Donnie Darko
- Kontakt:
sad cekamo superkup da vidimo moze li se real izjednaciti sa barcom po uspjesnosti u ovoj godini. 

Barcelona dokazala da može pobjediti ( i bez "sudijske pomoći") i da je trenutno najjači tim na svijetu. Ovo je dokaz za one koji su pisali da ne mogu dobiti Manchester bez sudija!
Šta reći za utakmica Mancho se uspio "odhrvati" 15-tak minuta, a ostalo je bila rutina igrača Barce, svaka čast za igru, i titula je otišla sasvim zasluženo u Cataloniu.
A ovaj potez na kraju da Abidal podigne pehar, ovo je dokazalo o kakvom se klubu i igračima radi
!
Šta reći za utakmica Mancho se uspio "odhrvati" 15-tak minuta, a ostalo je bila rutina igrača Barce, svaka čast za igru, i titula je otišla sasvim zasluženo u Cataloniu.
A ovaj potez na kraju da Abidal podigne pehar, ovo je dokazalo o kakvom se klubu i igračima radi

Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 28 maj 2011, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- DAVID VILLA
- Kontakt:
hahahah,ma znam,ovaj portillo se uvijek javi i pokusava naci nesto da uvrijedi barcu,al mu ne idebparena je napisao/la:Neznam sto odgovaras tom bolesniku. Njegov IQ = 0, vid +100. Nevidi ti taj dalje od nosa.DAVID VILLA je napisao/la:Portillo je napisao/la:Eto, jos samo 5 Liga prvaka i moc cete se ravnat sa velikim Real Madridom.

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
JEDINA EKIPA KOJA SE BARSI MOŽE SUPROSTAVITI JE B TIM BARSE NARAVNO
Najjaci timski klub svih vremena, s najboljim igracem svih vremena. Savrsenstvo !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jel potrebno uopste komentarisati ovo ?!?!?!
Testimo Barca!!!
Testimo Barca!!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- JuveSissoko
- Kontakt:
tacno tako, najkompletniji tim svih vremena, sa Messiem vanzemaljcemAdinjo je napisao/la:Najjaci timski klub svih vremena, s najboljim igracem svih vremena. Savrsenstvo !!

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Cestitke svim iskrenim i neizvjestacenim navijacima Barce, jbg najbolji ste..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Kupiti dres---->50 KM
Kupiti sal------>15 KM
Gledati kako ABIDAL dize pehar----->NEPROCJENIVO!
Sampione,sampioneee,oleeoleeeolleee...
Sta reci osim cista DOMINACIJA!
Kupiti sal------>15 KM
Gledati kako ABIDAL dize pehar----->NEPROCJENIVO!
Sampione,sampioneee,oleeoleeeolleee...

Sta reci osim cista DOMINACIJA!
sve cestitke apsolutna dominacija svaka cast pozzzz od fanova juventusa 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Mes Que Un Club!!!
[youtube][/youtube]
barcelona je institucija za politicki klub real sa vodjom fasistom koji je kupovao titule.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.