Ajzea je napisao/la:Ako pored svega i Bajić ode po dobroj cijeni a ne dovedemo jos nekoliko KVALITETNIH igrača, stvarno ću se zabrinut..
Zato su dovedeni Joco i Mladenovic kao zamjene za Baju i Kvesu. Rano je jos govoriti, ali ta lijeva strana mi skripi nevjerovatno,a za Jocu cemo vidjeti on je okej za nasu ligu. Sto se tice Dzenisa to je klasican napadac i ja ga ocekujem tu i prije Stokica. Momak se gura na krilo i onog prednjeg veznog iza Baje, ali to nisu njegove pozicije, mada i tu igra sasvim korektno. Bajic mi je drag i on je djecak sa cuvene Zeljine sljake, kokuz kojem su starci jedva placali clanarinu, a mnogi strucnjaci ga gurali u Pofalicki dok je on svima zacepio usta i postao najbolji napadac lige. Bez obzira na to sve pravi je momenat da ga prodamo po meni i ako to bude preko pola miliona eura, e to je stvarno odlican potez. Joco i Beganovic su i vise nego korektne zamjene za neke nase uslove. Pravi lijevi bek i jos jedan poluspic(krilo ili onaj iza napadaca) to su neke moje zelje, steta za ovog Crnova, takvi igraci trebaju, a ne ovi za zamazivanje ociju, a ruke na srce mi smo ih dosta doveli
Nisam nikad napisao za Kvesica. Mala je cifra, ali ne zamjeram nikome, oprostio je Kvesa duga, potpisao ugovor kad situacija u klubu nije bila ni blizu ove sada, igrao uvijek srcem jednostavno ce faliti u svakom smislu. Postao je pravi Manijak neko koga je bila milina gledati i on je definitvno jedan od drazih igraca koji su igrali za Zelju. Ime Josipa Kvesica uvijek ce odzvanjati dolinom i nikad ga necemo zaboraviti
Za Standard ne znam sta da kazem, jednostavno bez ikakvog pritiska jer stvarno nemamo sta izgubiti, a prolazom bi dobili nevjerovatno puno. Gledam ove nosioce u plejofu ima onako zanimljivi protivnika recimo: Cirih ako prodje, Slovan Liberec, Bate Borisov, Steaua koja ima dosta problema. Nismo ni od koga jaci, ali ko zna kad bi srece imali svasta se moze desiti. Naravno daleko smo mi od toga, ali eto masta moze svasta