FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gramparada
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la gramparada » 03 avg 2015, 13:40

arelinho je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Joj kad neko napiše ne valja mu WC pa ja bih se zapalio istog trenutka, pa jarane jesi li ti sanitarna ili navijač? Jel' dolaziš radi WC-a ili Želje?
:thumbup: :thumbup:

Ja evo u osam godina sam propustio tri utakmice na Grbavici.Za tih osam godina kako sam redovan na Grbavici nikad nisam otisao u wc. Dosao sam na utakmicu da gledam,a ne da idem u wc.Ne znam ni kako izgleda wc na nasem stadionu.
Samo se zale jbt.I uvijek ima neki razlog zbog kojeg ce prigovoriti.Sto nisu nize cijene karti,sto nisu popravili wc,sto nisu ocistili tribinu. Koliko para toliko muzike.Kad budes imao bolji stadion onda ce biti i bolji uslovi.
Glupa ti je prica,ima zena,djece,starijih,bolesnih koji nemogu da trpe,svi oni vole Zelju!

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 03 avg 2015, 13:45

:salut:
Neandertalac je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:Nakon ovih dobrih izdanja u Evropi porasle cijene nasim igracima, bar na transfermarktu. Bajic 900k eura, Memija 575k, Beganovic sa 25k na 300k..

http://www.transfermarkt.de/fk-zeljezni ... erein/2573
Bajic je tu jos malo. Gotova stvar...
Ako sve bude u redu bice to najveci transfer od kako se igra nasa liga nesto malo jaci od onog Hrgovicevog.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 03 avg 2015, 13:48

Sramota i za igrace,strucni stab i navijace.Radnik nije smio pobjediti na Grbavici pa makar da smo igrali juce sa Standardom,ne treba traziti krivca al neka otvore oci i nek rijese tu sirinu na klupi sa dva tri igraca kako bi i sljedece godine evropu igrali...Svi na Kosevo
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 03 avg 2015, 13:55

EmirTM87 je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Smirite se, igramo u Cetvrtak utakmicu sezona, a za neke mozda i utakmici dosadasnjeg dijela karijere.
Poraz kao poraz, jbg, boli ali sta je tu je, zbog toga imas ljude koji vode to sve i koji su placeni za te stvari. Mene iskreno porazi ne bole toliko kolio nasa NAIVNOST i da nista iz BL nismo naucili, tj da ovi igraci ma koliko god oni bolji bili od igraca Radnika, nema apsolutno sanse da ti igraju i pruze 100% maksimum kada u Cet ceka utakmica karijete sa mogucnosti premije 10.000 BAM u slucaju prolaza. Pa i budala vide da to ne moze, plus jos su umorni totalno, a nasi umjesto da ih odmore, oni ih jos vise umorise. E to je ono sto ne mogu ja licno da prezalim, ali jbg. U cet je utakmica. Bilo proslo i nadati se da se pouka izvukla, mada tesko da ce to odmah se izvuci jer nam je trebao evo pet godina u evropi da svatimo da se protivnika ukoliko zelimo da prodemo, ne smijemo bojati.
E to je to drug, meni majke mi nije uopste krivo zbog poraza ali ne mogu prezaliti sto nisu odmorili vise igraca. A ovako izgubili smo 3 boda a nismo nikog odmorili, nista nismo postigli.
To je najveci problem jucerasnje utakmice niti pobjedismo niti smo odmorili glavne igrace. Ali bilo proslo sad se treba u potpunosti okrenuti Standardu, kako igraci tako i mi navijaci da damo potpuno podrsku kako bi izborili taj play-off.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 03 avg 2015, 13:59

Da sam jucer nesto napisao bilo bi u revoltu ne znam ni sam kako bi izgledalo. Zlatna je vrijedna svaka koja dok si ljut ostane iza "zuba". U zivotu te mogu "izbaciti" iz cipela nesto sto volis beskrajno. U mom slucaju su zena, djeca i Željo. Redosljed je nebitan. Ponekad se zapitam jesam li i normalan kada je Željo u pitanu, iskreno. To je jednostavno opsesija, ne znam vise ni kako nazvati. Ukratko neka vrsta droge. Porok. Nekada se zapitaš je li bolje imati neki drugi porok, ali ne. Vjerujem da nikome od vas nije zanimljivo(ili mozda jeste) kad sve ide onako kako zelite. Zbog toga sam i ja vezan za nesto sto nikad, ama bas nikad, necu moci da razumijem. To je Željo. Volio bi da mi sad imamo minimalno 3 boda, a 6 bi bilo idelano. Jesmo razocarani pristupom, igrom, zalaganje, i sta sve ne, da ne nabrajam. U igri je jos 84 boda, nista nije ni izgubljeno ni dobiveno. Kiksali jesmo, Boze moj. Sad bi i ja mogao biti strucnjak i govoriti da je trener trebao ovako ili onako. Trebalo je mnogo toga, svjestan sam i ja. Izgleda neki nisu. Pisem ovako smireno sad, jer kad se vratim na cinjenicu da smo mi mogli biti vec u stecaju pocetkom ove godine i kad vidim rezulatate tog naseg inata, onda mi je puno lakse. Ne mogu zaboraviti momcima radost koju su nam donijeli samo onim rezultatom na kosevu 2:0 protiv ferenca. Isto tako ne moze im biti to ni karta na koju mogu da se vade za sve eventualne greske i sl. Svi bi mi volili da imamo 22 igraca koja su ravnopravna, medjutim u trenutku kada smo dovodili igrace nismo imali finansijsku stabilnost. Medjutim sad je to puno drugacije u svim segmentima i mislim da je sad tek potez uprave da se neke stvari koliko toliko isprave, u sta i ne sumnjam. Nazalost jucer smo "pokazali" pravo lice posjetom. Nije nikome izgovor da nece da dodje iz nekog razloga ili radi ovog ili onog. Tu smo svi zbog jednog cilja, a to je NAŠ ŽELJO. Manijaci podbacili ste. Ove momke ne zasluzujete svi Vi koji cete napisati nesto protiv nekoga. Jesam za kritiku, evo kritika je konkretno nas desni bek. Misljenja sam da smo imali igraca na toj poziciji i olako smo ih pustili, a doveli smo igraca koji se jednostavno nije snasao ili sta vec drugo... Mozemo kritikovati i sl, ali mozemo i biti malo objektivni i sagledati cjelokupnu situaciju. Nemoj pljuvati po svetinji, ako to radis onda ti nisi navijac. Navijac je onaj koji je tu i kad gubis 10:0. Tako se klub voli.

Hvala Bogu pa s ponosom mogu reci da volim F.K. Željezničar!!! Do groba...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 03 avg 2015, 14:00

nadam se da ce onda od svih tih para i dovesti jos par igraca ne nadam se previse ,ali mozda me iznenade

nekadafanatik
Kontakt:

Post Postao/la nekadafanatik » 03 avg 2015, 14:01

"Šta je trebalo nakon onakve tekme kad 90% ekipe igra preko kur.ca, da za to dobiju aplauz ?(nisam ni zviždao a ni vrijeđao naše igrace jer to nikad ne radim) Meni je jako zasmetao odnos igraca prema utakmici i to ne mogu kriti, nije problem u rezultatu nego u glupom balkanskom mentalitetu, zbog kojeg sam cijelu noć razmišljao o utakmici i nisam nikako mogao zaspati."
----------------------------------------------------------------
Potpuno se slazem. Taj mentalitet je unistio generacije fudbalera na ovim prostorima. Jedno je kada guza zine za lovom,a sasvim drugo znati realno da ocijenis koliko stvarno vrijedis i sta su ti glavni prioriteti. Treba biti potpuno nerealan, da ne kazem glup, pa vjerovati da Zeljo sa ovim timom moze da uđe u grupnu fazu. Cak i da prođu (a nece) Standard. Povucicu svaku riječ javno ako se to desi (a nece). Ima i naredno kolo a tu su tek imovi iz najjace engleske lige.

Ne shvatam Odovica koji ima dovoljno godina da upristoji igrace i kaze im ovo isto. I da zaprijeti i zahtijeva da protiv Borca i ovih iz Radnika uzmu bar 4 boda. Dati sve na Standard, a izgubiti u startu prvenstva u relativno lakom uvodu 6 bodova - to je žešća glupost. I zbog toga je trener kriv, a ne zato sto igraci ne mogu da izdrze ovaj tempo. Slazem se da je to tesko... Meni je Oaa junak i najranijeg djetinjstva in nikada ga necu pljuvati, ali ce nakon trece fule u narednom kolu 90 odsto ljudi da mu se ....znate vec sta. I bice sam, kriv. Lose je podijelio karte.

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 03 avg 2015, 14:04

Joj ..ovi s nekim patetikama ....idemo svi u lavor po pobjedu...

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 avg 2015, 14:13

Ako pored svega i Bajić ode po dobroj cijeni a ne dovedemo jos nekoliko KVALITETNIH igrača, stvarno ću se zabrinut..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 03 avg 2015, 14:13

Bzvz se slomite pisajuci a niko vas necita...svi u lavor da skupimo od igraca do navijaca pa sta bog da.....
Napunimo lavorcic

atribut
Kontakt:

Post Postao/la atribut » 03 avg 2015, 14:17

[quote="AsharaK"]Dje ide?
Maribor :)

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 03 avg 2015, 14:20

Yoyo je napisao/la:Bzvz se slomite pisajuci a niko vas necita...svi u lavor da skupimo od igraca do navijaca pa sta bog da.....
Napunimo lavorcic
Tako je :opaopa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 avg 2015, 14:22

FaraonTM je napisao/la:Joj kad neko napiše ne valja mu WC pa ja bih se zapalio istog trenutka, pa jarane jesi li ti sanitarna ili navijač? Jel' dolaziš radi WC-a ili Želje?
A, ja bi se zapalio kad citam ovaj i slicne postove. :crazy:
I, onda se isti pitaju i cude kako nemamo 7,8 hiljada prosjecnu posjetu. Ono u fazonu 'ljubav prema klubu ce vam povecati besike, pa ne morate u WC 2 sata'. Ja sam obisao dosta stadiona u regionu i sire, sto za vrijeme utakmica, sto onako turisticki, i moram nazalost reci da u omjeru ugled kluba- stadion, Zeljo je na zadnjem mjestu. I ovdje ne govorimo o gradnji nekakvih tribina, parkinga i sl, vec eto da se neko organizuje pa ocisti prilaze, ili nedajboze, da se udari koja plocica i postavi koji pisoar u WC.

Razumije u vezi ekipe, i nekvalitet i teske u uslove i sve, ali ove neke 'manje' a vrlo bitne stvari mi nikad nece u glavu.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 03 avg 2015, 14:28

Ajzea je napisao/la:Ako pored svega i Bajić ode po dobroj cijeni a ne dovedemo jos nekoliko KVALITETNIH igrača, stvarno ću se zabrinut..
Zato su dovedeni Joco i Mladenovic kao zamjene za Baju i Kvesu. Rano je jos govoriti, ali ta lijeva strana mi skripi nevjerovatno,a za Jocu cemo vidjeti on je okej za nasu ligu. Sto se tice Dzenisa to je klasican napadac i ja ga ocekujem tu i prije Stokica. Momak se gura na krilo i onog prednjeg veznog iza Baje, ali to nisu njegove pozicije, mada i tu igra sasvim korektno. Bajic mi je drag i on je djecak sa cuvene Zeljine sljake, kokuz kojem su starci jedva placali clanarinu, a mnogi strucnjaci ga gurali u Pofalicki dok je on svima zacepio usta i postao najbolji napadac lige. Bez obzira na to sve pravi je momenat da ga prodamo po meni i ako to bude preko pola miliona eura, e to je stvarno odlican potez. Joco i Beganovic su i vise nego korektne zamjene za neke nase uslove. Pravi lijevi bek i jos jedan poluspic(krilo ili onaj iza napadaca) to su neke moje zelje, steta za ovog Crnova, takvi igraci trebaju, a ne ovi za zamazivanje ociju, a ruke na srce mi smo ih dosta doveli :facepalm:

Nisam nikad napisao za Kvesica. Mala je cifra, ali ne zamjeram nikome, oprostio je Kvesa duga, potpisao ugovor kad situacija u klubu nije bila ni blizu ove sada, igrao uvijek srcem jednostavno ce faliti u svakom smislu. Postao je pravi Manijak neko koga je bila milina gledati i on je definitvno jedan od drazih igraca koji su igrali za Zelju. Ime Josipa Kvesica uvijek ce odzvanjati dolinom i nikad ga necemo zaboraviti :tokralju:

Za Standard ne znam sta da kazem, jednostavno bez ikakvog pritiska jer stvarno nemamo sta izgubiti, a prolazom bi dobili nevjerovatno puno. Gledam ove nosioce u plejofu ima onako zanimljivi protivnika recimo: Cirih ako prodje, Slovan Liberec, Bate Borisov, Steaua koja ima dosta problema. Nismo ni od koga jaci, ali ko zna kad bi srece imali svasta se moze desiti. Naravno daleko smo mi od toga, ali eto masta moze svasta :)
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 03 avg 2015, 14:41

I taj stadion mozemo mi navijaci sredit. Kad bi se na fb napravio event i na oficijalnoj stranici cak ili barem onim navijackim to oglasavalo odredit datum i vrijeme pozivaju se dobrovljci za pomoc klubu ocistit pomest obrisat. Klub obezbijedi potreban alat, sendvic i sok mozda cak i ulaz za sledecu domacu dzabaluka sto da ne i ja sam siguran da bi dosao fin broj raje, momaka i djevojaka prije svega ma pojeli bi to. Misljenja sam da se mi trebamo malp vise potrudit, da svi zajedno rastemo. Proslu polusezonu su momci na terenu bili odlicni, evropske tekme do sad ali smo mi malo zatajili a i ovo je onako ideja, mozda moze proc.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 03 avg 2015, 14:46

Kako nas sve podici nakon ove blamaze. Raja je toliko razocarana da se to rjecima ne moze opisati.

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 03 avg 2015, 14:48

Ovi porazi u premijer ligi su očekivani nije toliko ni do umora više je do glava igrača .Pratim rezultate i ostalih klubova u regionu koji igraju evropu svi su u krizi ,hajduk spašava bod protiv slavena u splitu,partizan gubi od novog pazara,dinamo ni blizu kao što bi trebao igrati itd.Nemamo širinu ali niko nije očekivao da ćemo se ovako potrošiti u evropi niti je neko mogao očekivati da ćemo se ovako opariti kvesić+evropa +džeko+ulaznice još ako se proda bajić pa da dovedemo još par igrača.Ovoj ekipi treba 7-10 odmora i sve će biti u redu .Ako izbacimo standarda to bi vrh i veliki uspjeh za klub što sportski što finacijski.Zato nama jedino preostaje da ispunimo koševo i pomognemo koliko možemo igračima i klubu jer mislim da su to zaslužili.Nemam neke velike argumente ali mislim da ljudi u klubu i oko kluba rade veliki posao za našeg želju.

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 03 avg 2015, 14:50

Sta vam je ba nije smak svijeta pa nismo barselona jbt ....bice 25 milja siguran sam...nema to veze s ovom tekmom isto kao sto dobri rez u evropi nemaju veze s losom posjetom na grbavici. Nije fazon ...ko vise voli zelju neke patetike ..izgubili boze moj idemo dalje necemo o radniku 7 dana pisati....napunimo lavor!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 avg 2015, 14:51

Da je nama proci Standard.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

CARSON

Post Postao/la CARSON » 03 avg 2015, 15:00

Yoyo je napisao/la:Sta vam je ba nije smak svijeta pa nismo barselona jbt ....bice 25 milja siguran sam...nema to veze s ovom tekmom isto kao sto dobri rez u evropi nemaju veze s losom posjetom na grbavici. Nije fazon ...ko vise voli zelju neke patetike ..izgubili boze moj idemo dalje necemo o radniku 7 dana pisati....napunimo lavor!
Tacno tako vec sam napisao da smo prosle sezone protiv brca i radnika osvojili samo bod pa sta
nasa djeca i mi smo zasluzili da jos uzivamo u evropskoj prici ima vremena kad cemo se opet vratiti nasoj ligi.
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: jedva cekam cetvrtak kad citav stadion bude pjevao ZELJOOOOO ZELJOOOOOOOOOOOOOOOO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 30 gostiju.