FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DBR1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DBR1987 » 11 sep 2016, 23:10

Ima tu i tako igraca koji se bez odstete mogu dovest i to svaki put treba iskoristit ...
Realno mi jos dugo vremena necemo moci platiti odstetu za nekog boljeg igraca ....
Tako da se nemozemo nadati nekim jakim pojacanjima ....ako neko osrednji eksplodira kod nas dobro za nas i to je to ....
Ovi invalidi koji dovode igrace kod nas nisu sposobni ni da "pohvataju" te sto nas pojacat mogu ....

Situacija kakva jeste govori da ne idemo na bolje nego da stagniramo .... nazalost ...
Tan je prije sve biznismen i njega zanimaju pare tj profit....
Da smo prosle godine prodali Duljevica za fine pare....... pa ove godine napravili jos jedno 2-3 takva transfera mi bi bili u ocima ljudi koji nas vode profitabilni .... ovako nemozes ocekivat neke pomake ....
Zato je i kaNp tu gdje jeste zato je sve stalo ....
Jednostavno i ono sto je krenulo kako treba usralo se sa dovodjenjem skarta i silnih raskida ugovora, i sad klub placa cijenu za to... Nama treba citava sezona i da izadjemo u evropu i da uzmemo trofej da nadoknadimo dio toga ...Bez toga, bez nekog upumpavanja para od strane vlasnika mi jos 2 godine necemo nadoknadit ovo sto se prokockalo ....

MOJE MISLJENJE :salut:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 sep 2016, 23:10

Besic je napisao/la:
sekac je napisao/la:
Besic je napisao/la:sekac imas pp
nema brate nisam dobio ništa
Ma zezam te :mrgreen:
:clap: :thumbup:
Sarajevo ljubavi moja!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 sep 2016, 23:14

jurisicduska je napisao/la:Gledam ovu tabelu i skontam da Sarajevo nikad gore u post ratnoj historiji normalno će izaći u europu. Liga definitivno nije polučila kvalitet, vraćaj na 18.
Ne bih se slozio Duska. Kvaliteta lige se je malo podigla, a ovo nase 4 mjesto je da tako kazem ''klimavo'', prvo po nasoj igri (koju nemamo), a onda jos po bodovnim razlikama, jer su zaista male i recimo 1 poraz ili neodlucen rezultat (pod uslovom da ovi ispod nas dobiju) i eto nas na 7-8 mjestu :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 11 sep 2016, 23:26

Hocel iko ista napisat o Saudivoj povredi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 11 sep 2016, 23:26

Da smo prodavali najbolje igrace do sad bi uzeli bar 2 mil u zadnje 2 sezone(bez cimijevog transfera),mogli smo kupit par finih igraca, ali smo ih pustali i jos im placali da idu jbg. Tako je kad imas debile u upravi, bolje bi djeca koja igraju Fm vodila transfer politiku.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 sep 2016, 23:28

Realno dobro je kakav fudbal igramo.

Donji dom Željezničar, Čelik, Olimpic, Široki. Sve trofejni klubovi.

Što se tiče moje prognoze za ligu 6, Sarajevo, Zrinjski, Sloboda, Mladost, Željezničar, Široki/Radnik . Sudeći po rasporedu od sad i do sad. Tako je najrealnije.

Pored standardnih ovih nas Zrinjskog Slobode i Željezničara nekako mi prirodno da Široki bude isto u ligi 6, mada Mladost, Radnik i Krupa se ne šale.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 11 sep 2016, 23:33

Ako ovaj Sisoje digne sidro, neko drugi upada na slobodino mjesto. To bi mogla biti ova Krupa.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 sep 2016, 23:54

socrates je napisao/la: Jokeru svaka ti šorvana vrijedi,da nije tebe da pravis balans na ovoj temi,i jos nekih forumasa,ja fkt ne bi imao apsolutno potrebu ulaziti ovdje. I tako mnogo vise citam nego pisem,ono sto se procitati moze a da ne izaziva povracanje. :thumbup:
Ma nece nam ovdje niko prodavati muda pod bubrege, dok god budemo u stanju da ih samaramo argumentima.. :thumbup:
Bahati, bahati Željkan!
1946

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 12 sep 2016, 00:07

Joj gola,da nebi gare ništa!!!Polako preuzimamo epitet sadakaša od komšija hahaha
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 sep 2016, 00:15

Imali smo nafake kod gola i osvojili 3 boda vrijedna ko kuca, ali zato nam 2 ponajbolja igraca mozda na duzi period pauziraju. Pobjeda skupa, preskupa, heroin los i nikakav!
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 sep 2016, 00:19

Zip je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ti ako si medju hordama ja sam licni savjetnik bakiru izetbegovicu.
Lazove, koji je to clan hz imao pravo pristupa treninzima? Koji to clan hz ima informacije o transferima u kubu.
Zasto lazes debilu!? Lagao si i ranije al sad kad se pokusavas napraviti clanom hz licno vrijedjas sve nas koji smo ili smo bili u hz!
LAZOVE ODVRATNI
Zbog cega vrijdas momka?
Gdje to pise da je on rekao da je clan hz? O cem ti pricas djecace dragi?

Svakim danom potvrdjujes da si jedno isfrustrirano deriste.
Ako ko laze ovde onda si to ti...

Jel to mora biti clan hz da bi bio medju navijacima koji navijaju?
Boze sacuvaj..
Jesam ti ja fino rekao, i to vise puta, da me zaobilazis u sirokom luku i da me ne citiras, nikad, ni za sta. Zasto te zanimaju moje lazi?
Znaci ne obracam se tebi, nisi mi uopste bitan! I ti se kacis na svaki moj post! Ko je ba tu isfrustriran?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 12 sep 2016, 01:40

stavite jedan drugoga na ''ignor'' i mirna bosna

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 sep 2016, 01:44

TobeYarabi je napisao/la:stavite jedan drugoga na ''ignor'' i mirna bosna
Govorim mu to mjesec dana a frajer doslovno ceka moj post da me citira, i na kraju kaze da sam ja isfrustriran...
Majkl/ermin avdic je jedan obicni lazov i uhljeb! Nema potrebe da ga dezurna provalija zip brani od mojih rijeci kad to govori pola ove teme!
Znaci zipe, 'isfrustrirani djecak' ti govori da ga stavis na ignore i nikad vise ne citiras. Narodski, govori ti da odyebes!

A svima ostalima, s obzirom da sutra najvjerovatnije necu ni ulazit na ovaj forum, zelim sretne i hairli blagdanske dane, onako iz srca. Veselite se ovoj pobjedi uz bajram.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 sep 2016, 06:43

Zip je napisao/la:
Ako Faruk ne pdradi svoj dio posla, on ce biti smjenjen..
Kao sto je to bio slucaj sa trenerima, Ibrakovicem, Selimovicwm, itd...
Ibraković sam otišao , dino odlazi na kraju ovog mjeseca sam
nijedan od njih nije smjenjen.... :thumbup:
RichmanBiH je napisao/la:Sta li ste vi radili ovih 15 dana. Pa vrbanjusa bi uigrala pila akcije.
ne izlazi se iz krize lijepim fudbalom, nego zalaganjem i trudom, bit će još ružne igre....pogotovo s ovim kadrom...
Zip je napisao/la:Ja nzm sto neko nije pravio karton da se ocisti protiv Olimpika.
Pa idu nam 4 teske tekme, to se moralo pametnije uraditi.

Uz povredu Saida i Dulje, bgmi u velikim smo problemima.
ovo samo ti i Majklica možete napisat, mi ne možemo dobit 11 panjeva na terenu trenutno sa najboljim sastavom , a dečki bi čistili kartone :facepalm: :clap: :urnebes: :urnebes: šta ima mourinho i pep :damn: :urnebes: :oops: :salut: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 12 sep 2016, 07:45

Bajram Serif Mubarek Olsun Bordo braco :bih: :bih:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 12 sep 2016, 08:07

Bajram Šerif Mubarek Olsun svim ljudima bordo boje, pa i ostalima koji su ovdje sa nama.
Sabrine mi moje!

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 12 sep 2016, 08:21

DenchiNL je napisao/la:
ovo samo ti i Majklica možete napisat, mi ne možemo dobit 11 panjeva na terenu trenutno sa najboljim sastavom , a dečki bi čistili kartone :facepalm: :clap: :urnebes: :urnebes: šta ima mourinho i pep :damn: :urnebes: :oops: :salut: :rol:
Stavljanje puno smajlija je odlika velikih trenera.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 12 sep 2016, 08:24

joker90 je napisao/la:Imali smo nafake kod gola i osvojili 3 boda vrijedna ko kuca, ali zato nam 2 ponajbolja igraca mozda na duzi period pauziraju. Pobjeda skupa, preskupa, heroin los i nikakav!
Žao mi je ovo napisati, ali Said na žalost nije trenutno među boljim igračima ni u ovoj jadnoj konkurenciji. Četković ublehaš je bio tri puta bolji juče. Pa proigrali smo kad je Said izašao (i Almir do duše).

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 12 sep 2016, 08:24

Bajram Serif Mubarek Olsun svoj bordo braci da ove dane provedete u sreci i bericetu sa svojim najmilijim :bih:
04.10.2009 !!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 12 sep 2016, 08:34

slika

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 35 gostiju.