FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UltrasNotRed
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UltrasNotRed » 03 avg 2015, 09:05

Nije to toliko crno, exbabilon, zapravo sada klincima Zelje i postaje vruce. Realno se susrecu sa prvim kontinuiranim pritiskom u seniorskoj kategoriji, sad im je jesi ili nisi, a cinjenica je da su sami usli u tu situaciju.
Zadnja izmjena: UltrasNotRed, dana/u 03 avg 2015, 09:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 03 avg 2015, 09:06

storm_raider je napisao/la:Kakvi strucnjaci ovdje pisu, kakve mi samo Fergusone, Guardiole I Murinje imamo na birou, pa to je za ne povjerovati. Rade se strucne analize, a jedina referenca je osvojen Spanski Kup i izborena Europa sa ekipom Barcelone na FM 2011.

Ja u ovu ekipu vjerujem, ona ce da raste i sramota neka je svakoga ko kaze nesto protiv ove nase djece. Bio sam na utakmici i nisam se uopste iznervirao, mada jesam bio sokiran tim golom za 2:1. Desavace se oscilacije, bice toga jos mnogo, neka oni sada protiv Standarda izvuku dobar rezultat. Meni samo nije jasno kada se takve analize rade i prigovara Odi, sto se niko nije sjetio da posalje svoj CV na Zeljinu adresu. Potpuna podrska ovoj ekipi sa moje strane.

Sto se tice navijaca.. fuj, mnogi od nas ne zasluzuju ovu djecu! Neki idiot sa Sjeverne tribine se dere danas na Odovica da izvede Bajica, jer "sanja milione, nece da trci". Fuj!
Ma i ja sam ga čuo, ne opravdavam takvo ponašanje, ali brate ne može ni onako. Sa onakvim kretanjem nema šanse da dođe u šansu. Kad dobije loptu vidi se da umije, ali kretanje :crazy:
Meni bi bilo poštenije, vjeruj mi, da je rekao Odi: "Šefe nisam horan danas nikako, smirilo me, stavi Jocu nek igra"
Drag mi je Baja, naše je dijete, nedam na njega, ali meni smeta što nema onog žara koje igrač mora imati, a pogotovo kad igra za jedini svoj klub. Meni često naumpadne Ara kako je gino i sa koliko žara i emocije u zadnjoj polusezoni prije nego što je otišao. Bilo ga svuda od centra do šesnaest.
I još nešto, nedam na Koku, pričajte šta hoćete. Frajer gine, uzo je masu lopti koje drugi ne bi ni probali, prošao silom dosta puta itd. Onako se gine, a nije neki sad golemi znalac. Takav pristup očekujem od Baje, za njegovo dobro jer ako misli negdje da ide morat će poginuti ili će ostati samo pokušaj od igrača.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 03 avg 2015, 09:10

rodom s Mejtaša je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Kakvi strucnjaci ovdje pisu, kakve mi samo Fergusone, Guardiole I Murinje imamo na birou, pa to je za ne povjerovati. Rade se strucne analize, a jedina referenca je osvojen Spanski Kup i izborena Europa sa ekipom Barcelone na FM 2011.

Ja u ovu ekipu vjerujem, ona ce da raste i sramota neka je svakoga ko kaze nesto protiv ove nase djece. Bio sam na utakmici i nisam se uopste iznervirao, mada jesam bio sokiran tim golom za 2:1. Desavace se oscilacije, bice toga jos mnogo, neka oni sada protiv Standarda izvuku dobar rezultat. Meni samo nije jasno kada se takve analize rade i prigovara Odi, sto se niko nije sjetio da posalje svoj CV na Zeljinu adresu. Potpuna podrska ovoj ekipi sa moje strane.

Sto se tice navijaca.. fuj, mnogi od nas ne zasluzuju ovu djecu! Neki idiot sa Sjeverne tribine se dere danas na Odovica da izvede Bajica, jer "sanja milione, nece da trci". Fuj!
Ma i ja sam ga čuo, ne opravdavam takvo ponašanje, ali brate ne može ni onako. Sa onakvim kretanjem nema šanse da dođe u šansu. Kad dobije loptu vidi se da umije, ali kretanje :crazy:
Meni bi bilo poštenije, vjeruj mi, da je rekao Odi: "Šefe nisam horan danas nikako, smirilo me, stavi Jocu nek igra"
Drag mi je Baja, naše je dijete, nedam na njega, ali meni smeta što nema onog žara koje igrač mora imati, a pogotovo kad igra za jedini svoj klub. Meni često naumpadne Ara kako je gino i sa koliko žara i emocije u zadnjoj polusezoni prije nego što je otišao. Bilo ga svuda od centra do šesnaest.
I još nešto, nedam na Koku, pričajte šta hoćete. Frajer gine, uzo je masu lopti koje drugi ne bi ni probali, prošao silom dosta puta itd. Onako se gine, a nije neki sad golemi znalac. Takav pristup očekujem od Baje, za njegovo dobro jer ako misli negdje da ide morat će poginuti ili će ostati samo pokušaj od igrača.
Slazem se,ulijenio se u posljednje vrijeme..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 03 avg 2015, 09:21

Sabura, bice sve kako treba... najveci promasaj smo mi navijaci :P

sta mislite koliko je on line prodato clanskih???? odgovor je 8!!!!! Mrdnite guzice, i punite stadion, a svi su se urotili protiv naseg kluba...

U meni inat radi, ne znam sta treba da u vama proradi!!!!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 03 avg 2015, 09:25

egocentrik je napisao/la:
manijakdokraja je napisao/la:Ma treba se tu puno toga rijesiti. Previse se toga desavalo prije a sve je kulminiralo smrcu Mirze Allahrahmetile.
Kazu gledaj svoju avliju, ali moram.
Iako otvoreni forum nije mjesto za ovakvu diskusiju, zelim dobrom namjerom da se obratim.
Dijelimo istu čaršiju jbg
Imali smo i mi kriznih situacija od agenture pa do povratka na sjever do pokojnog Vedrana.
Mnogi pripadnici prijeratnih Tm su zivote izgubili braneci ovaj grad, da li bi ova vasa garnitura isto reagovala za ne daj Boze slicnu situaciju???
Dok se jos pregovaralo o ulasku kriminala na jug trebalo se organizovati i odmah u startu rascistiti da je to mjesto podrske vasem klubu. Vasa vodeca struktura je to sve dozvolila jer je i ona imala kintu od toga.
Ko da za FKS ne navija nijedan kriminalac, ali zna se da petljanje u navijanje ne moze doci u obzir, kao ni da se sjeverna tribina koristi za sve osim za ono za sto sluzi.
Tesko je sad uraditi nesto pametno jer ste u velika **** upali, ali bih iskreno volio da se tribina vrati navijacima iskrenim a da mutne radnje po livadama i sumarcima obavljaju.
Nemojte nam samo vi savjete davati i pisati o nama jer dva smo svijeta različita.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 avg 2015, 09:49

Ja sam bio na zapadnoj tribini nakon 20 godina i fin pregled mogu rec.E prva greska nedaju Capljicu da udje nesto mu traze fol takvo naredjenje onda Livaja odron kao i Diata znaci nemamo klupe u slucaju da se povrjedi Memija pusiona.Dado rikno i mislim da u cetvrtak nece moc ni hodat.Plakali smo za Stokicem tu je ali neigra.Pozitivno su samo pare za koje smo kukali eto zaradili smo prodace se i Dzeko dakl disate zaradicemo od evrope i Dzeke 3 milona maruna.Evropa se zavrsava u cetvrtak jer nasi nemogu disat vise a titula se sinoc zavrsila jer mi nemamo klupe.Eto ja idem i dalje na tekme a sto kaze juce Benjo da smo u finalu lige sampiona nebi nas juce vise bilo.Mi nemamo vise masu navijaca mi smo postali mala grupa bolesnika.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 03 avg 2015, 10:10

Zaista o igri ne mogu niti imam snage, ono je dno dna, povedem djete od 2 god vc na jugu kriminalan, jos zavrnu vodu, treba ih javno pitati zasto, i pitamo se sto grbavica ne ispunjava uslove, onaj prilaz jugu sa istoka strasan, sramota, eh livaja je prica za sebe,napisao bi jos mnogo toga al ne mogu, nemam snage
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 03 avg 2015, 10:20

Ajzea je napisao/la:Mene samo zanima način na koji bi mi trebali zadrzati Amira. Nije normalan, sve joj zna !
Ja sam prvi rekao nešto o jugu a zbog čega? Iskreno ne vala zbog kopa, već zbog toga što su navijali 20 minuta a zatim sjeli i to je valjda bilo to. Za Zelju se navijalo od prve do posljednje minute kada se za opstanak borilo a ne sada kada se igrači, ne uzimajući ovu utakmicu u obzir, spremni da odgrizu uho kako bi nas obradovali.
pirlo mamlaze fuj !!!! :puke: :puke:
Ja se izvinjavam svima koje sam uvrijedio postom ali pisao sam vruce glave sad sam se ohladio malo. Ali i dalje mislim da se treba sa tribina navijati za Zelju a ne za imena neka i po meni ako treba spominjati nekog onda je to heroj i zlatni ljiljan nas.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 03 avg 2015, 10:26

Realno mi smo pokradeni jucer. i to se nastavlja vec dvije tri godine. Znam da se necemo oglasiti do jedno 10-te kradje al treba voditi racuna i o tome na vrijeme.

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 03 avg 2015, 10:33

amko27 je napisao/la:Realno mi smo pokradeni jucer. i to se nastavlja vec dvije tri godine. Znam da se necemo oglasiti do jedno 10-te kradje al treba voditi racuna i o tome na vrijeme.
bgt jesil ti gledao tekmu ? :?

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 03 avg 2015, 10:42

Nije do sudije, do nas je...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 avg 2015, 11:00

Ja jos ovo i da zavrsim, okrecem se Standardu al moram olaksat dusu, majke nek im trpe ja necu.
Volim Zelju to mi niko ne moze osporiti, ali takva je ne briga o navijacima da je to postalo bezobrazno. Od dzungle na jugu, preko prljavstine na sjeveru, do nemogucnosti bar da stand sa vodom postave, do wc poslije kojeg sihre moras skidat.
Pa do kada vise?
Da se razumijemo, ovo su sve stvari koje se mogu odraditi, nista posebno.
Nemoj me pisat i koristit to sto svi volimo Zelju, a bukvalno mi potezima govorit ko ti hebe mater!

Eto toliko.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

frootloops
Kontakt:

Post Postao/la frootloops » 03 avg 2015, 11:04

amko27 je napisao/la:Realno mi smo pokradeni jucer. i to se nastavlja vec dvije tri godine. Znam da se necemo oglasiti do jedno 10-te kradje al treba voditi racuna i o tome na vrijeme.
Pokradeni? Ma daj nemoj te pitarske price. Posteno smo izgubili, okrenut se Standardu!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 03 avg 2015, 11:12

Neandertalac je napisao/la:Ja jos ovo i da zavrsim, okrecem se Standardu al moram olaksat dusu, majke nek im trpe ja necu.
Volim Zelju to mi niko ne moze osporiti, ali takva je ne briga o navijacima da je to postalo bezobrazno. Od dzungle na jugu, preko prljavstine na sjeveru, do nemogucnosti bar da stand sa vodom postave, do wc poslije kojeg sihre moras skidat.
Pa do kada vise?
Da se razumijemo, ovo su sve stvari koje se mogu odraditi, nista posebno.
Nemoj me pisat i koristit to sto svi volimo Zelju, a bukvalno mi potezima govorit ko ti hebe mater!

Eto toliko.
Nemoj tako sad ce paljba po tebi ;) Nema se pravo na zalbu, plati kartu za ono juce i 1km je previse..a da ne govorimo o vodi npr. jedino ima sok kod onog lika od kojeg rak dobijes kad pijes :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 03 avg 2015, 11:15

Pa ovaj aut kod drugog gola sudije su morali da vide, glavni, pomocni, a i cetvrti.... Kojom logikom je isao da je ono aut za radnik na kraju krajeva

Mislim nemojte ko prosle sezone nakon 15 takvih situacija u 15 utakmica da sabiramo utiske, zato i govorim, a ne da bih bio pitar ili ovakav, onakav. Znaci treba reagovati na vrijeme

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 03 avg 2015, 11:17

PIsao sam prije tekme sa Borcem kako se fino mogla iskombinovati ekipa da budu svi prilično odmorni sem Memije. Opet ne mogu da vjerujem da je Oda pao na ispitu tto se tiče kombinacije igrača. Dodatno je umorio Đelmića, Baju (koji igrao sve tekme svih 90 min i nikako mu ne mogu zamjeriti jučerašnji malo manje trčanje nego obično) i Sadikovića koji vrše u suštini i najveći pritisak na odbranu Standarda. Ne mogu da vjerujem da je Livaja sposoban da zamijeni Memiju (a vdijeli smo da nije), a da Stokić nije sposoban da zamijeni Baju ili Tiago đelmića. Po onome što sam ja gledao od ovih novih igrača Livaja je jdini promašaj. Diatu i beganovića izbacuje na pouvremenu umjesto da je odmorio Baju i Đelmića. što je najgore ova dvojica uopšte nisu bili loši. Možda se Beganović malo manje kretao nego inače ali to je to. Svaka čast Odi za taktike u Evropi ali na ove dvije tekme mi je potvrdio, nakon derbija, da je ziheraš trener. I nemojte ovo shvatit kao tjeranje Ode ili slično nego samo kao moje viđenje jučeranje tekme. Naravno da i igrači ne smiju sebi dozvoliti da im se dešava da shvataju olako da je tekma gotova nakon vodstva i treba ih kazniti za ponovno zezanje. Ove godine nema opuštanja na bilo kojoj tekmi lige jer svi igraju sa 120%. Sad nismo dobili ni bodove, pala je euforija što će sigurno ticati na posjeetu u čet, a opet imamo umorne ključne igrače, sem Blagojevića i Koke koji su kao malo odahnuli i Memije.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 03 avg 2015, 11:17

amko27 je napisao/la:Pa ovaj aut kod drugog gola sudije su morali da vide, glavni, pomocni, a i cetvrti.... Kojom logikom je isao da je ono aut za radnik na kraju krajeva

Mislim nemojte ko prosle sezone nakon 15 takvih situacija u 15 utakmica da sabiramo utiske, zato i govorim, a ne da bih bio pitar ili ovakav, onakav. Znaci treba reagovati na vrijeme
Aut je bio kilometar od naseg gola

frootloops
Kontakt:

Post Postao/la frootloops » 03 avg 2015, 11:19

Tacno se trazi prilika kad ce se nesto popljuvati. Tajming je odlican, a svi dobro znamo da je lahko pronaci neku stvar da se pljuje. Sto se ovo nije pisalo protiv Madjara, isto se moglo vidjeti ko dolazi na treninge? Zanima me bas? Da smo pobjedili 3:0 kladim se da niko ne bi spomenuo ovo.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 03 avg 2015, 11:26

zao mi tribine samo zato sto smo mogli u ovom trenutku izdic se, i opet biti najbrojniji na bh sceni..ali kako hoce, gurat cemo nekako..

falite nam neopisivo i ti i Rascic :plac:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 03 avg 2015, 11:34

Eto gotovo je, Dzeko u Romi, 23 mil € + 2 bonusa.
embrace the chaos

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.