FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

anonimni
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 03 avg 2015, 00:36

manijakdokraja je napisao/la:
Yoyo je napisao/la:
manijakdokraja je napisao/la:Usput, eto pogledajte status postavljen prije 15tak minuta od donedanog vodje A.P i sve ce vam biti jasno.
Jeko a.p majke ti....svaka futa danas moze biti na tribini....
Aj ba napusi se kur.cine vise ti. Yebo te pun mi je i vas **** vise sto serete. Yebo te, nek znas ko je delalic, ko je ovaj onaj a ne znas one koji instinski klub. I sjasi vise dijete malo, postajes vrlo naporan
Pusti Aldina nek' pise sta hoce, nemoj se nervirati bezveze...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

staaarinavijac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la staaarinavijac » 03 avg 2015, 00:38

Neme fajde brinuti se zbog onoga što je već prošlo, pa tako ni ovog poraza , ali se treba brinuti da se ova dva poraza u PL - te dvije nepotrebne greške više NE PONAVLJAJU.
Odović je dovoljno zreo i kao čovjek i kao trener da ne pravi propuste koje nebi ni "obični " navijač pravio.
Kao stručnjak za taktiku i "čitanje" taktike protivničkog tima Odović je potvrđen bez daljnjeg.
Onako usput , imam utisak nakon ovih nekoliko mjeseci koliko je na trenerskoj klupi da je Odović karakterno ziheraš ( da se teško odlučuje na totalnu ofanzivu ili malo veći rizik ako postoji šansa da se dotuče protivnik ) , al' nadam se da sam u krivu.

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 03 avg 2015, 00:39

Jedno shvatite! Izgurat cemo i ovo zajedno !
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 avg 2015, 00:41

Polako momci, nemojte da džaba banovi lete.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 avg 2015, 00:51

zasto su igrali igraci iz prvih 11 kada je ionako izgubljen mec Djelmic Bajic Sadikovic itd. trebalo ih je sacuvati za cetvrtak jer ima se sansi za prolaz ,a mogo se makar remi izvuc sa radnikom sa drugim timom..

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 03 avg 2015, 01:00

Pa ljudi ja nevjerujem, tek prvi ooraz nedavno dozivili, 20 skoro odlicnih utakmica, i nako n jedne dvije utakmice toliko serete...pu koja smo mi gamad...
Halo bolan ko si ti da nakon prve utakmice i debija osudjujes nekog i pises takve stvari, da nikad ne zaigra lopte, da je retardiran, nakon samo jedne utakmice, u kojoj su svi bili losi..pa ti si najveci debil koji tako kazes, vjerovatno si tako govorio i za bogdanovica, kosorica nakon metalurga ccccc
Realno da je stavio memiju da smo zijanili sto ga nisi odmaro, da je stavio sehica i izgube mlad je on....nemoze stoki niko ugoditi, uslo nam je u krv, postali smo takva nacija, sve najbolje znamo i vidimo, a ljudi sa njima provode dnevno 8 sati, gledaju i zaboga ne vide sto ti vidis u 90 min.. pa nas da trener klop vodi i titulu uzmemo i finale lp i jednu sezonu krene nako lose (na kraju je izborio EL) pa sta bi ti, sve bi mu po spisku nakon 5 tekmi, a nakon 10...ccc

Meni je samo zao ako vec moramo placati danak, da mladi sticu iskustvo, prije svih hiros i ostali, i da u drugoj polusezoni dobijemo novog amira, memiju, dzenisa...

A nadam se da ce prica poceti u vezi tekme sa standardom, da je to jedan veliki uspjeh sto imamo tako aktivan rezultat i puno raje, ludilooo...

Znas nas, j e b o nas
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 03 avg 2015, 01:15

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 03 avg 2015, 01:16

Braco ko moze zaspati, blago njemu. Treba se smiriti, proci taj standard nekako, ali smo pod velikim pritiskom. Moramo dobiti Vitez away sljedece kolo.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

samoplavo
Kontakt:

Post Postao/la samoplavo » 03 avg 2015, 01:54

Da malo probam dati svoje mišljenje o aktuelnim temama:
Poraz-plod manjka snage i nedovoljno širokog rostera.
Livaja-on da zna igrati igrao bi, nije namjerno odigrao loše. Ne treba momku ništa reći i psovati, koliko sam vidio trudio se, ali ne zna. Rješenje Livaje leži u pitanju ko ga dovede u Želju i ko otjera tri bolja od njega.
Jug-tribina je mjesto za navijače i mangupe, a zna se šta znači MANGUP. Kad sam pričao sa poznanikom da određenim nije mjesto na tribini, počeo je priču kako sve tribine su pune kriminalaca, odatle se kreće i da to treba biti tako. Spomeneš ljepša vremena, vratiš se na Dževada Begića i njegove priče i dobiješ odgovor "Druga vremena, hvala Bogu da danas nije tako, danas je to ozbiljnije". Odavno se po jugu skupljaju ljudi koji ne znaju nabrojati 5 igrača i to se vidi. Dođu tu da se gledaju sa drugim klošarima, da se ispušu koliko mogu i da misle da su važni... Želje nema 2 posto tu. I onda ovi koji dođu zbog Želje padnu u drugi plan. I to je tako, ne možemo mi pričat o tim furkama svjetskim, neće niko da glavu gubi. Kad se treba mlatit po gradu, tu su, ko veću ludost uradi taj je veći Željovac. Ne onaj koji kupi člansku, godišnju, dres, dolazi na treninge i živi s klubom. Pogrešne vrijednosti. Ja lično znam dosta likova koji se "cijene" jer su ludi, oni su jao predstavnici, a isto tako znam da ih boli neka stvar ko igra i koliko završi tekma. Dok se to ne promijeni i dok se ne počnemo curati na Srbe sa tim frakcijama, strujama i pm nikad normale biti neće. Normalan navijac normalan momak ne može prići ni blizu vrhu, čast izuzecima.
Toliko fine i normalne raje vidim kako sjedi na jugozapadu npr. Al eto, odavno je otislo u neku stvar, bilo je pitanje kad ce ovo se desiti.

Standard cemo proci, a od zarađenih para se mora proširiti roster. Prošle godine Kokot i Đelmić i umalo prvaci nismo bili.

Edit: sto se tice juga, ima par momaka, svaka im cast, trude se. Ali padnu u drugi plan jer se svasta nakotilo... Jbg
Zadnja izmjena: samoplavo, dana/u 03 avg 2015, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 03 avg 2015, 01:57

Trebamo smiriti strasti zbog utakmica koje slijede. U ligi u iduca dva kola gostujemo Vitezu i Sirokom, tesko da cemo osvojiti svih sest bodova . Nakon cetri kola mogla bi se desiti situacija da od mogucih 12 imamo 4 boda. Neki ce dizati halabuku. Ali i u takvoj situaciji , ljudi dragi nista nije gotovo. Ne vjerujem da ce se iko odvojiti i kao predhodne dvije sezone prvenstvo ce se rijesavati u zadnjim kolima. Do toga ima dosta i ne treba razbijati glavu. I ja bih volio da imamo najbolju gol razluku, maksimalan broj bodova i da od prvog do tridesetog kola budemo lideri . Ali zelje su jedno, mogucnosti drugo.

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 03 avg 2015, 02:03

AsharaK je napisao/la:Braco ko moze zaspati, blago njemu. Treba se smiriti, proci taj standard nekako, ali smo pod velikim pritiskom. Moramo dobiti Vitez away sljedece kolo.
Daj AsharaK skupi tu raju i dodji s manijacima. Imas kaficu od mene, samo daj da napunimo tribinu i uzmemo 3 bobe, sto radi morala pred Siroki, sto radi Viteza kojem dugujemo jako navijanje s obzirom da se zadnji put "izjalovilo" radi Mirze rahmetli.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 avg 2015, 06:21

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Stani malo. Nije fazon sto smo izgubili, bilo je poraza i prije, nije smak svijeta.
Druge stvari su u pitanju.
Nezalaganje! Neznanje! Pogresne procjene!
I sve to u trenutku kada smo u nevjerovatnom naletu, ne rezultatski, nego gradimo nesto za bolje sutra. To je problem.
kako mozes reci neznanje!?
jos jucer si svrsavao diveci se Rijadovim makazicama, Amirovim fintama, Ogijevim probojima, Odinoj maestralnoj taktici itd.

ovi momci, Oda i Sablja znaju! to potvrdjuju utakmice protiv Ferenca.
one im samo trebaju postati rutina. to je proces i danasnji poraz je crna tacka na tom putu.

od danasnjeg poraza mi jedino teze pada licemjetstvo unutar armije navijaca.
Hm. Neznanje se odnosi na limitiranost bekovskog dvojica. Nikako mi nije jasno ko je bio toliko bezobrazan pa da zakljuci kako su oni nama potrebni.

Jedini koji su licemjeri su ovi kao ti, koji pokusavaju da opravdaju odgovorne za sramotu koju su nam priredili. Nije stvar u porazu, jos jednom ponavljam...

Evo jutro je, hladna glava i tek mi sad nije dobro.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 03 avg 2015, 06:31

Igraci se ne biraju izmedju sebe ,nego ima trener koji bira igrace. Ovo je Odina greska 100%,vidi se iz aviona da nemaju snage pa nije trebo ni onu 3 odmarat I onako je stavio Kokota I Niki but na poluvremenu.
Ovo nije pljuvanje Ode nego kritika koja ima svoje mjesto.
Isto tako ko dovodi ove prinove ne pojacanja odma mu otkaz uruciti I nek se pusi. Minimalno nam jos treba 3 dobra igraca,jer titula je vec gotova treba ganjat kup I vozdra.

Sto se tice navijaca 12 igraca eh tu je zabrinjavajuca situacija :( ne znam da li sad postoji neko u ovom trenutku da moze ujediniti sve to,prije je bilo drugacije ali eto znaju svi sve samo sute.
Dosta stvari se stavlja pod tepih samo ova Europska prica izvlaci to sve I zamazuje oci.
Vidis da zadnjih godinu dana navijaci pizzzde o svim stvarima oko kluba ,malo nam ta Europa donijela radosti I to je to.
Postali smo ko pitari svi kofole protiv nas ,skupo ovo skupo ono ,daj popuste daj privilegije daj stadion daj vam tuki da izbijete oci ,drsss!
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 03 avg 2015, 07:14

Haj ba ne serite vise....
Yebo majku sve strucnjak do strucnjaka.....

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 03 avg 2015, 07:19

Vruća, hladna glava, isto ti ga dođe...Loše smo odigrali, skroz loše. Osim par pojedinaca (Hadžiahmetović), ostalo nije bilo ni blizu nivoa kojem težimo. Kvesić nama već dosta fali, Mladenović možda i nije tako loš bek, ali u poređenju sa Kvesom, hmmmm....S druge strane Livaja, u početku totalno pogubljen, poslije k"o malo bolji, ali sve u svemu tanko. Stoperi tu i tamo ok, previše su ostavljani sami tako da...Amir sasvim ok, njegov kvalitet se vidi prilikom svakog dodira, nema tu priče. Sadiković u prvom poluvremenu tanko, u drugom kada ga je Oda približio golu dosta bolji, generalno umor je kod njega vidljiv. Đelmić djelovao dosta umoran, potrošen. Šteta za stativu, Avdukić sjajno odbranio. Diatta, e tu sam fakat zbunjen. Da čovjek u 15-oj minuti na škrge diše, e svašta. Imao par finih poteza, ali sve u svemu nije to to, barem meni. Bajić mi djeluje najumorniji od svih i tu se trebalo rotirati od početka, sa Stokićem krenuti, sumnjam da bi nešto slabije odigrao. Beganović, također, dasta slab, nedorečen. Djeluje mi kao da bi mogao više pružiti na poziciji špica, ovako mi je nekako previše daleko od gola. Sve u svemu ovo mora puuuuuuno bolje u narednim ligaškim utakmicama, o Standardu da i ne pričam. VOLIM TE ŽELJO!!!

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 03 avg 2015, 08:26

Sve sto moze makar malcice doprinjeti da se belgijanci opuste, dobro je doslo. Palite se bez veze. Koga briga za radnike i kukuruz ligu? Treba zaradit dvogodisnji budzet, a mozda i vise od toga. Uz neke nefudbalske stvari, to je prioritet. Ko nema zivaca da istrpi, neka odmori malo od Zelje.

Odvratno je nekog dizat u nebesa, a poslije samo par dana pljuvat preko svake mjere. Jadno. :kafa:
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 03 avg 2015, 08:35

modusvivendi je napisao/la:Kao otrovan sam, a takav sam poslije svakog Željinog poraza. Razmazio me Željkan itekako zadnjih nekoliko godina, pa i to da nakon nekoliko mjeseci izgubimo zaredom tri utakmice. Nije lako to podnijeti, zena i djeca vide da sam tuzan, ubijen nekako, pa i ne pitaju nista. Maloprije mi zena pridje, kaze ja ne mogu da vjerujem koliko ti svog Želju volis, nekad se zapitam da li ti nas troje ista znacimo naspram njega. Nisam ni prokomentirao to, samo sam je gledao, a u glavi lete misli i skontam da zaista ovakav osjecaj moze prouzrokovati neko koga volim neprocjenjivo. Djed moj je bio jedan od clanova prve uprave kluba, evo ga i na mom avataru medju ovim ljudima. Bio je jedan od osnivaca, medju prvim koji je stao uz Dimitrija i njegovu ideju, uz Želju. Tu ljubav i bolest je prenio i na mene, do zadnjeg dana je samo o Želji pricao, nista sinovi, nista unucad, praunucad, samo Željo i to je to. Otisao je sa zastavom gore, tako je zelio. Udavih vas sa ovom svojom pricom, ali eto, ovako se vama mogu anonimno ispovijediti, ovim ostalim uzivo oko mene ne mogu, ne kontaju oni to.

Igru necu komentirati, vuna mi je samo da ne upadnemo u zaista losu seriju, crnu seriju rezultata i da uprava ne uradi najgoru mogucu stvar, a to je da otjera Odu i Mulalica. Sve je ovo sastavni dio nogometa, ja ga pratim jako dugo, Želju sam gledao i u Engleskoj, i na Islandu, ma nema gdje nisam prije rata pogotovo i nagledao sam se svega od svog Željkana. Ali sve to me formiralo i ne bih danas bio ovo sto jesam da nije ovakvih poraza kao sto je ovaj danas.

Volim te Željo
Odavno nisam bolje nešto pročitao. Svaka čast.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 03 avg 2015, 08:44

Ova me utakmica podsjeti na Metalurg ali jbg idemo dalje..poraz u nezgodno vrijeme,kad je atmosfera bas bila na vrhuncu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 03 avg 2015, 08:56

Zadnja linija ima katastrofalne oscilacije. Jednostavno je Zeljo vrlo tanak u obrani. Svaka ekipa koja stane visoko stvori probleme. Centralni bekovi su Zelji veliki problem, igraju dosta staromodno, povlace se, takticki su tanki, a psiholoski se tresu. Nema mirnoce, to se najbolje vidi kada vezni red nema trkacki nivo, ogromni problemi nastaju. Tu Zeljo mora dovesti pravog igraca Kosoric i Bogdanovic nisu igraci za velike rezultate. O Mladenovicu i Livaji je bespredmetno pricati, premalo su igrali. Nadam se da ce se uspjeti izvuci iz ovoga jer su si stvorili probleme i smanjili prostor za kiks. U ovoj sezoni kada 6 ispada vec nakon dva kola pocinju kvalifikacije, pa Vitezu je vec sada domaca sa kojom mogu izgubiti sve ili dobrim rezultatom probati dici. Vec nakon treceg kola bi moglo dosta toga usmjeriti sezonu. Realno gledajuci moras biti izrazita klasa optimist da prodjes Standard koji je ipak tri klase kvalitetniji. Jucer su cijelu tekmu napadali po desnoj strani, onaj Kasmi sto je usao protiv Zelje zadnjih 20 minuta strasno igra, toliki pritisak je radio po desnoj strani, tako da ce imati kombinaciju vise, hebenu.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 03 avg 2015, 08:57

U glavi samo navire, jos sebi ne dolazim. S porazom smo izgubili par hiljada za cetvrtak garantujem, igracima je pao moral garantujem, najvecu utakmicu sezone docekujemo otrovani. Valjda se igraci i struka uspiju izdici iznad ovoga.

Usput, tri bolja desna beka smo pustili i doveli smo Livaju kao zamjenu. Ko god je to aminovao, pod bilo kakvim uslovima nek se dobro zapita.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amidzaa, Blackwargreymon, Cwirek, ELDIABLO20, istokzeljo, Levin, Pablo11, Paromlinac, pinki, Proximic i 76 gostiju.