Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Navodno ce Jacky biti spreman prije. Barem tako je objavio na fejsu.
Odlican zrijeb.Ako zelimo nesta da napravimo onda je bolje da se na pocetku sastajemo sa jacim ekipama.Italijani nam leze,znali smo davati cak i 5 golova na tom San Siru,tako da sigurno nismo u podredjenom polozaju.Ako i ispadnemo opet ne treba kukati jer se onda okrecemo EPL i borbi za ulazak u top4.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
mene više brine što van persija hoće i real i barsa i siti
, a kakvo smo iskustvo dosad imali sa zadrzavanjem najboljih igrača teško da će ostat u arsenalu 

Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Izgleda da je Wenger spreman iskeširat 15 mil. funti ( op.a famozna cifra za nas
) za Lukasa Podolskog i da tako zeli da skine pritisak sa ledja Robina van Persia. Jos se spominje i neki wonder kid iz southamptona Luke Shaw mali 16 -17 godina ima, dere guzove izgleda. Mislim da bi Podolski bio sjajno pojačanje.

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Robin sigurno neće otići na kraju ove sezone, jer ne vidim pravu zamjenu u Arsenalu za njega. Wenger sigurno (jesam ja siguran
)neće dati 30/40 miliona za njegovu zamjenu, nego će sačekati sa prodajom, dok neki od "domaćih" igrača ne stasa ili skauti ne zapaze nekoga, ko je jeftin, neprimijećen, a sjajan napadač.
Za narednu ne znam, al' naredne će imati punih 29 ljeta.
Prava zamjena može biti Campbell, al' treba da sazrije. Trebaće mu najmanje 2 sezone. Ova sezona je privikavanje, iako igra solidno. I moguće Afobe, al' i on treba još iskustva.
Treći je Carlos Vela, iako sumnjam da on može biti i 4. napadač Arsenala, a kamoli direktna zamjena za RvP-a.
Četvrti, od koga bi moglo biti hljeba, je Wellington Silva. I on je mlad, tek 18 godina, možda bude od njega nešto. Zasad nema ništa, bar ništa speciAlno.
ZnaĆi, do 20-te godine, ako oni uspiju, biće prodaje Robina, a ako ostanu samo talenti onda
sumLjam. Doduše, Vela ima 22 godine, tako da od njega ,ipak ništa. Možda bude, al' možda. Ja bi' ga ček'o do 25-te, a dalje od toga, ne mogu i ne smijem. Grehota bi bilo.
I da, peta opcije bi bila Theo Walcott kao napadač. Al' i ta je još uvijek nedokazana. I on treba da sazrije, još sazrije, iako igra dobru sezonu. No, i prošle je, bar na početku, kasnije....Vidjećemo u šta će se pretvoriti, mlad je i on...

Za narednu ne znam, al' naredne će imati punih 29 ljeta.

Prava zamjena može biti Campbell, al' treba da sazrije. Trebaće mu najmanje 2 sezone. Ova sezona je privikavanje, iako igra solidno. I moguće Afobe, al' i on treba još iskustva.
Treći je Carlos Vela, iako sumnjam da on može biti i 4. napadač Arsenala, a kamoli direktna zamjena za RvP-a.
Četvrti, od koga bi moglo biti hljeba, je Wellington Silva. I on je mlad, tek 18 godina, možda bude od njega nešto. Zasad nema ništa, bar ništa speciAlno.
ZnaĆi, do 20-te godine, ako oni uspiju, biće prodaje Robina, a ako ostanu samo talenti onda

I da, peta opcije bi bila Theo Walcott kao napadač. Al' i ta je još uvijek nedokazana. I on treba da sazrije, još sazrije, iako igra dobru sezonu. No, i prošle je, bar na početku, kasnije....Vidjećemo u šta će se pretvoriti, mlad je i on...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
samo cu reci da je sedmoplasirani klub serije a , izbacio prvoplasirani i nepobjedljivi man.city ... tako da moze svasta covjek govoritiWindOfChange je napisao/la:Ti ljudi, poput ovog raikonenna, što vole talijanske klubove, kao da su bjesni, jer negdje u dubini duše znaju da je EPL-a jača od Serie A neuporedivo, i da petoplasirani klub EPL-e može se nositi sa prvim u Italiji.ensadek je napisao/la:Ovaj raikonenn nazor hoće da dokaže da je milan sila u odnosu na arsenal i da ce biti izraziti favorit u tom dvomecu,a komentari mu nemaju nikakvog črvstog osnova da mu povjerujemo![]()
KEVIN-PRINCE BOATENG27
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
Odakle ga je izbacio ?
Btw. vidiš, City nije nepobjediv, a uskoro neće biti ni prvoplasirani.

Btw. vidiš, City nije nepobjediv, a uskoro neće biti ni prvoplasirani.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kakva prodaja Van Persia????
Pa ni Henry ne bi bio prodan da pare nisu bile potrebne, tako nece ni RvP on ce ici u legende kao sto su Adams,Bergkamp i Henry, jer covjek i sa 35 moze puno ponuditi zato sto uopste ne koristi svoju brzinu vec snalazenje, a takav igrac moze dugo igrati..

Celik!3,2,2.
pa ni nasri ni fabregas nisu smjeli biti prodani ili barem jedan od njih pa su oba otišla, često se stiče dojam da arsenal ne zna zadržat svoje najbolje igrače. samo da više pročepe sa tom jednom titulom sve bi bilo drugačije
Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ni Nasri ni Fabregas nisu isto sto Robin, on je navijao za Arsenal od malih nogu, ova dvojica nisu, i on ne zeli nigdje ici niti ima kakve DNKa i druge fazone.. Drugacije je to sa Nasrijem koji nije htio produziti i Cescom koji je htio ici..
Celik!3,2,2.
valjda će presudit to navijanje za arsenalAllGunsBlazing je napisao/la:Ni Nasri ni Fabregas nisu isto sto Robin, on je navijao za Arsenal od malih nogu, ova dvojica nisu, i on ne zeli nigdje ici niti ima kakve DNKa i druge fazone.. Drugacije je to sa Nasrijem koji nije htio produziti i Cescom koji je htio ici..

Vođa zna.
Nije ni odbio pregovore nego je samo rekao da će se o tome pričat na kraju sezone što je pametno jer postići će dosta golova i povećati sebi cijenu. On trenutno zarađuje "mizernih" 80.000, recimo samo 20 hiljada više od Diabya i Bendtnera što je smiješno u najmanju ruku. Iduci ugovor će mu bit zadnji pravi u karijeri i normalno da želi što više para, realno zalužuje nekih 130.000.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dobro znas kakve su plate u Arsenalu, mislim ipak da ce dobiti nekih 120k sedmicno kao sto je imao Cesc, i da ce biti igrac sa najvecom platom, uostalom ja ne mislim da njeg toliko pare interesuju onda bi sigurno i otisao u City, da dobija 200k
Celik!3,2,2.
arsenal ce u februaru vidjeti kakve je lose srece sto su izvukli milan,milan je za klasu jaci od arsenala svi spominju nesta 2008 g. pa ljudi sa ce 2012 milan se od tada drasticno promijenijo milan barsi dao 4 gola a da nemoze jednom arsenalu daj molim vas nemojte me nasmijavati kako je arsenal favorit

A treba li tebe možda podsjetiti da arsenal nikada nije ispao u eliminacijskoj fazi lige prvaka od italijanskih klubova?EDIX je napisao/la:arsenal ce u februaru vidjeti kakve je lose srece sto su izvukli milan,milan je za klasu jaci od arsenala svi spominju nesta 2008 g. pa ljudi sa ce 2012 milan se od tada drasticno promijenijo milan barsi dao 4 gola a da nemoze jednom arsenalu daj molim vas nemojte me nasmijavati kako je arsenal favorit![]()
![]()
![]()
![]()
I evo jedan klip za tebe
[youtube][/youtube]
Trostruki prvaci evrope ovo sebi nikad ne bi dozvolili da izgube 1:5 nakon 3:0 na hajberiju za inter,i onda ti i dalje pričaj kako je milan favorit.

Izvini @ensadek, ali kakve ovo veze ima sa predstojecim dvomecom u 1/8 finalaTrostruki prvaci evrope ovo sebi nikad ne bi dozvolili da izgube 1:5 nakon 3:0 na hajberiju za inter,i onda ti i dalje pričaj kako je milan favorit.

Kakve veze imaju obracun Arsenala i Intera iz 2003/2004. sa utakmicama izmedju Arsenala i Milana u 2012oj?
Extra ti je logika.

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Verminator produzio do 2015

Gibbs na treningu pred city,mozda ga vidimo sutra

Gibbs na treningu pred city,mozda ga vidimo sutra

Rođen s tobom da budem
Uh, kad bi počeo, bilo biiii...ma koga... 
Onda bi Djuro mog'o i na klupu.
Nekako me nije strah pred sutranju tekmu. Ne znam zbog čega.

Onda bi Djuro mog'o i na klupu.

Nekako me nije strah pred sutranju tekmu. Ne znam zbog čega.

AW je rekao za Gibbsa da se vraća možda protiv vukova (ako se ne varam
) dok je vjerovatnije da će nastupit protiv Aston Ville.
Izgleda da Jenkinsona nema do kraja sezona, ispočetka rekli 3 sedmice, pa onda 5-6 i sad izgleda da ga neće ni bit. Nadam se da ćemo dovest onu Čelzijevu doktoricu, to bi bilo najbolje pojačanje.

Izgleda da Jenkinsona nema do kraja sezona, ispočetka rekli 3 sedmice, pa onda 5-6 i sad izgleda da ga neće ni bit. Nadam se da ćemo dovest onu Čelzijevu doktoricu, to bi bilo najbolje pojačanje.
Sezone il' godine ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.