Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Smiješno je spominjati suđenje kad Bologni nisu sudili čist penal u drugom poluvremenu. Ono je penal u 9/10 situacija. Tu sva priča oko suđenja staje. Glavno pitanje je zašto Juventus nije igrao prvo poluvrijeme. Imaš 7 dana da se pripremiš, igraš kući i nisi u stanju u 45 minuta uputiti šut u okvir. Sramota.
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
problem ekipe je vezni red i to je to. Nekad je u vezi bio Khedira Pirlo Vidal Pogba Marchisio a danas locatelli miretti fagioli
-
linethreader
- Kontakt:
Samo nek si jos jednom dokazao da pojma nemas o zivotu a kamoli fudbali ...Italia je napisao/la: ↑27 avg 2023, 23:26I Sarajevo ima najjaci tim i infrastrukturu u BiH, ali kada ga svake godine zakidaju sudije, savez i politika, sav smisao konstruktivnog razmisljanja pada u vodu.
Momci su na pocetku prvog poluvremena obezbijedili gol i lagani zavrsetak utakmice. Neko nam je to oteo. Dalja polemika je suvisna. Makar bili najgori, ali ne smije se sutiti na kradju i tako je jednostavno prihvatati i opravdavati.
JuventinoBihac je napisao/la: ↑28 avg 2023, 12:15problem ekipe je vezni red i to je to. Nekad je u vezi bio Khedira Pirlo Vidal Pogba Marchisio a danas locatelli miretti fagioli
To se najbolje vidjelo sinoć kad je ušao Pogba koji je šetajući kreirao vise dobrih napada nego Mireti i Fagioli zajedno u sezoni.
Nije problem ni vezni red, ni napad, ni odbrana!! Sve te igrače već treću godinu trenira, stavlja u ekipu i forsira jedan čovjek. Taj čovjek je problem ovoga Juventusa. On i oni koji ga drže u Juventusu!!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Pod hitno dovesti prvog strijelca spanske lige. Alvaro 
Ne riješimo li se Keana i njega ne dovedemo odosmo nigdje, tačno se u ova 2 kola vidjelo koliko nam devetke i ne trebaju pored problema u organizaciji (a Dusan i Milik su sasvim dovoljni uz Kenana). Samo ćemo se nervirati dodatno s njim.
Ne riješimo li se Keana i njega ne dovedemo odosmo nigdje, tačno se u ova 2 kola vidjelo koliko nam devetke i ne trebaju pored problema u organizaciji (a Dusan i Milik su sasvim dovoljni uz Kenana). Samo ćemo se nervirati dodatno s njim.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kostic izgleda u Romu…
A evo i desnog beka. Konacno. Ako se vec igraju raspale formacije, daj Kostica i Weaha lijevo, naucit Ilinga da igra defanzivu a Comenencia desno. 60 tekmi za PSV u zadnje 2 godine.
Zdrav Pogba, Chiesa i Dusan, Rabiot od ranije i ova mladost po stranama, top3 ne bi trebalo izostat.
Jos da mu neko salije stravu pa da igramo 433 ili 4312
Zdrav Pogba, Chiesa i Dusan, Rabiot od ranije i ova mladost po stranama, top3 ne bi trebalo izostat.
Jos da mu neko salije stravu pa da igramo 433 ili 4312
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
#Allegri assessing the first two matches of the season and the work in progress sees the problem is no longer in the offensive phase. Instead the coach works in training on the movements and synchronisms of the defensive phase (@CorSport )
Ma ja daj bas nam je jos to falilo
Cuj nije nam vise problem ofensiva.. boze dragi..kad smo mi to uobce igrali nesto ofensivno?
Kad smo imali nekakvu igru ,?
Ma ja daj bas nam je jos to falilo
Cuj nije nam vise problem ofensiva.. boze dragi..kad smo mi to uobce igrali nesto ofensivno?
Kad smo imali nekakvu igru ,?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma covjek se sa bas sprda zestoko. Uzima milione, desetine miliona, a nema ama bas nikakvu odgovornost prema rezultatima
[@FabDellaValle] #Juventus
Ne bas sjajna ideja, ali ako je to uslov da najgori igrac ekipe ispadne iz prvih 11, onda nek se desi.
Max Allegri
Brutalno je koliko je Allegri izgubljen slučaj, strasno.
Dakle imas Rovellu za kog je bilo izvjesno da ce ostati i koji je regista klasični i jedini po vokaciji u cijelom timu i imas priucenog i prisiljenog registu Locatellia. I onda prodas tog jedinog registu, a onda shvatiš da je zapravo problem i dalje tu i da je Locatelli zapravo taj kojem se trebao traziti kupac. Ne da sam neki fan Rovelle, ali u svakom slučaju bih ga odabrao ispred ove prevare.
Allegri pokušava unistiti sve i jednog igrača svojom opsjednutoscu polivalencijom i stavom da oformljene igrace stavlja na nove pozicije, Chiesa napadac, Yildiz u vezi, Pogba - regista, Illing mezzala, Sandro stoper, McK desni bocni/wing back. Da ne govorimo o tome koliko je alergičan na ofanzivne bocne igrače koji bi u drugim sistemima bez problema igrali, a koje maksimalno sikanira jer se moraju prilagoditi slagiranoj 352 (Kostic i Illing na prodaju, a prosječni Cambiaso nakon 1 tekme neupitni prvotimac).
Pisao sam davno o tome kako se moraju dovoditi igrači sa jasno definisanom pozicijom i za jasno definisan sistem, sa par polivalentnijih. Kod gmaza je sve obratno. Vjerovatno ste čitali ovaj intervju koji je dao gdje je rekao da Chiesa mora ubijediti sebe da je napadac. Neka mu puste snimke Chiese iz Viola ili onog EP-a gdje je bio najbolji igrač pa da vide šta momak igra.
Dakle imas Rovellu za kog je bilo izvjesno da ce ostati i koji je regista klasični i jedini po vokaciji u cijelom timu i imas priucenog i prisiljenog registu Locatellia. I onda prodas tog jedinog registu, a onda shvatiš da je zapravo problem i dalje tu i da je Locatelli zapravo taj kojem se trebao traziti kupac. Ne da sam neki fan Rovelle, ali u svakom slučaju bih ga odabrao ispred ove prevare.
Allegri pokušava unistiti sve i jednog igrača svojom opsjednutoscu polivalencijom i stavom da oformljene igrace stavlja na nove pozicije, Chiesa napadac, Yildiz u vezi, Pogba - regista, Illing mezzala, Sandro stoper, McK desni bocni/wing back. Da ne govorimo o tome koliko je alergičan na ofanzivne bocne igrače koji bi u drugim sistemima bez problema igrali, a koje maksimalno sikanira jer se moraju prilagoditi slagiranoj 352 (Kostic i Illing na prodaju, a prosječni Cambiaso nakon 1 tekme neupitni prvotimac).
Pisao sam davno o tome kako se moraju dovoditi igrači sa jasno definisanom pozicijom i za jasno definisan sistem, sa par polivalentnijih. Kod gmaza je sve obratno. Vjerovatno ste čitali ovaj intervju koji je dao gdje je rekao da Chiesa mora ubijediti sebe da je napadac. Neka mu puste snimke Chiese iz Viola ili onog EP-a gdje je bio najbolji igrač pa da vide šta momak igra.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ovaj Mig je slucaj za izucavanja
Najveca trenerska prevara ti trener,igra nikad gora,nikad jadnija,klub nikad vise nije ponizen nego sto sa njim,cirkus pravi postali a on u svakom postu zeli Pogbu da zaj.ebe sa Fagiolijem,Miretijem....
#allegriOUT
Najveca trenerska prevara ti trener,igra nikad gora,nikad jadnija,klub nikad vise nije ponizen nego sto sa njim,cirkus pravi postali a on u svakom postu zeli Pogbu da zaj.ebe sa Fagiolijem,Miretijem....
#allegriOUT
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Mi očigledno nemamo banke ni za jednog igrača koji bi bio pojačanje…
Ma jok, imamo mi para nego Allegri preferira da ne dolaze kvalitetni igraci
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
| Allegri: “In football; you can't always win, and you can't always lose. However, you can work on growth objectives, and in this regard, I am satisfied with the work over the last two years.” #Juventus
Ako je on zadovoljan s ovim dosada nakon 2 sezone onda smo u velikim ****
Ako je on zadovoljan s ovim dosada nakon 2 sezone onda smo u velikim ****
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.