HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Mi smo postali ko pitari prekucavanja ovo ono ,pa lagano na zemlju !
- hskzmostar
- Kontakt:
Problem su njegove izjave o bivsem klubu,idiot,Modric je ovdje bio na posudbi kao i on pa prica o svom prvom klubu pozitivno a gdje on kloc u premijer ligi glumi frajera a ovaj drugi osvaja Ligu prvaka!kontinen je napisao/la:Da ste mu manje psovali prije gola i svašta govorili možda ne bi slavio
Ja opet Zelji cestitam iskoristili su ponudjeno i obrukali nas,bit ce bolja liga 6 i zanimljivija!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Zaslužena pobjeda Sarajlija na Mostarskome Blatu.
Malo smo se previše opustili zadnjih utakmica,
nismo navikli na poraze, a pogotovo ne kod kuće.
Od beton obrane je ostao samo propuh,
Marinović ne mijenja početnu postavu osim u slučaju kartona ili povreda
Vrijeme je za promjene, da se ubije uspavanost,
idemo pokušati uzeti ta tri boda u Vitezu pa se dobro odmoriti, a onda pripremiti za proljetni put prema petom naslovu, kojeg i gospodin Petrović predviđa Zrinjskome
Marinović ne mijenja početnu postavu osim u slučaju kartona ili povreda

idemo pokušati uzeti ta tri boda u Vitezu pa se dobro odmoriti, a onda pripremiti za proljetni put prema petom naslovu, kojeg i gospodin Petrović predviđa Zrinjskome

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- hskzmostar
- Kontakt:
Samo jako,poraz je morao doci kad tad,mozda je i ovaj rekord malo opterecenje na psihu igraca.Taramba je napisao/la:Zaslužena pobjeda Sarajlija na Mostarskome Blatu.
Marinović ne mijenja početnu postavu osim u slučaju kartona ili povreda![]()
- brkatasomina
- Kontakt:
Poraz kao naručen i u pravo vrijeme. Na pauzemo cemo zalsuzeno kao prvi. A onda na polusezoni mali remont i rekuperacija.
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
- hskzmostar
- Kontakt:
Od uprave samo odlicne vijesti,bit ce zanimljiv ovaj zimski prijelazni rok,mozda nas napuste Katanec,Tomic,Mesanovic to su navodno nasi najtrazeniji igraci ali pripremaju se odlicni transferi koji ce nam pomoci da odbranimo titulu!
- brkatasomina
- Kontakt:
U ovoj ligi nema zamjena za navedene...s toga malo ne realne te izjave...
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
- hskzmostar
- Kontakt:
Npr Obradovic je bolji napadac od Mesanovica,Tomic igra toplo hladno ,nije konstanta njegov izostanak se nebi toliko osjetio,imas igraca njegovog kalibra koliko god hoces,mozda trenutno ne u BiH ali u okruzenje 100%,znam samo da bi nam Katanec bio udarac da ode!brkatasomina je napisao/la:U ovoj ligi nema zamjena za navedene...s toga malo ne realne te izjave...
Igraci sa kojima se pregovara navodno nisu iz premijer lige,toliko znam!
- hskzmostar
- Kontakt:
Steta sto se npr Kouadio nije forsirao umjesto Peke,lik nam nije nikakva prevaga na terenu,krilni napadac a ima goru statistiku od Duljevica!
Svaka njegova utakmica je bila za zaborav!
Svaka njegova utakmica je bila za zaborav!
Više od samog poraza u subotu me je zabolilo to što nismo napravili poštenu šansu pred njihovim golom.. Šta je tu je i dalje smo na plus 4, sad dobit Vitez, a na zimu razmislit da li se možda treba zahvaliti nekim igračima koji su strašno pali u formi.. Ja bi vratio Zakarića, taj momak sa 7 kila viška je Messi za ostale krilne igrače u ligi.. Nadam se promjenama u Vitezu, Jakovljević i Čolić imaju kartone, Vasilj na gol, Jović na jedno od krila, možda i Žeravica.. Kouadia nemojte spominjati u kontekstu ozbiljnog nogometa, pa taj lik je ko muha bez glave, bar ono što sam ja vidioo
HŠKZ!
Pozdrav
Kakav je igrac Petrak, prica se da bi mogo kod nas na zimu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- hskzmostar
- Kontakt:
irfo je napisao/la:Pozdrav

Nije los
Sacekacemo petak a onda podvuc crtu i na kalendarsku godinu ali i na polusezonu iako cu odmah napisati ,bez obzira na poraz u subotu i na rezultat koji bude u Vitezu,za mene je uspjesna.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Katastrofalan termin sutra, ali šta ćemo...Umjesto da se sa pobjedom u nedjelju pozdravimo sa vrlo dobrom polusezonom, uprava još jednom uspijeva sve usrat.Također, dosta se spominje povratak Crnova, što mi nije nimalo drago čut... 

- Evolve
- Kontakt:
Mozda lik kod vas opet procvijeta, al u nas je sad mozemo rec sigurno jedan od najvecih transfer promasaja DOSAD.
Samo neznam kako ce biti primljen kod vas navijaca....
Samo neznam kako ce biti primljen kod vas navijaca....
NK Široki Brijeg
Ja sam davno čuo od dobro pouzdanih izvora iz Mostara da Crnov ima želju da se vrati kod vas i da je se preporucivao Suli preko nekih ljudi ali je Sula rekao nema šanse. Danas mi prijatelj isto govori da ce u Zrinjski iako sumnjam ja da ce on u vas...
...
Kolko košta obraz Ivane
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- hskzmostar
- Kontakt:
Crnov neka se vrati,isprica i dokaze ponovo,neg odradi pripreme besplatno i ako zadovolji neka ga,nije ni Todorovic seprtlja neka igracina budimo realni a smatra se nedodirljivim,raskid da Filipovicem i Sivricem treba odraditi kao i sa Pekom,eno je Arezina opet bez kluba mozda da i njega vratimo!? 

Zakarić raskino s Belupom, jedino bi njega vratio, ova dvojica pomenutih više nam ne trebaju, oni su zatvorili svoja vrata u Zrinjskom.hskzmostar je napisao/la:Crnov neka se vrati,isprica i dokaze ponovo,neg odradi pripreme besplatno i ako zadovolji neka ga,nije ni Todorovic seprtlja neka igracina budimo realni a smatra se nedodirljivim,raskid da Filipovicem i Sivricem treba odraditi kao i sa Pekom,eno je Arezina opet bez kluba mozda da i njega vratimo!?
HŠKZ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.