Ocekivao sam više od mentalne gromadedarker10 je napisao/la:ma svakakomoj uzor-S.G je napisao/la:Ma dobija ovo Nole..

Ipak ovo je jedan od lošijih meceva Novaka koje sam gledao, jednostavno nije to vise onaj Nole izgleda da se zasitio.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ocekivao sam više od mentalne gromadedarker10 je napisao/la:ma svakakomoj uzor-S.G je napisao/la:Ma dobija ovo Nole..
Kupio sam karte za DC u osijeku.Navijam za njega uvijek, u svakom meču, ali ako ga potencijalno dobar rezultat u Melburnu natjera da odustane od DC-a tebi na vrata dolazim!!!bodi123 je napisao/la:Djokovic ovim porazom zatvara sebi No.1 sigurno jos pola godine najmanje, a Rafa ima zivotnu priliku da se vrati na pravi put finalom u Melburnu, hajde nemoj usrati sada molim te.![]()
Novak.
Idem u Osijek i ja, ali cekam da potvrdi dolazak, nije jos sigurno. Ali mu se sada nevjerovatno otvorio zrijeb, necu mu oprostiti ako usere nikako.samosarajvo je napisao/la:Kupio sam karte za DC u osijeku.Navijam za njega uvijek, u svakom meču, ali ako ga potencijalno dobar rezultat u Melburnu natjera da odustane od DC-a tebi na vrata dolazim!!!bodi123 je napisao/la:Djokovic ovim porazom zatvara sebi No.1 sigurno jos pola godine najmanje, a Rafa ima zivotnu priliku da se vrati na pravi put finalom u Melburnu, hajde nemoj usrati sada molim te.![]()
Novak.
VAMOS
Zverev ce biti tezak mec to sam po samom zrijebu rekao, ali shvati da je sada psihicki skroz drugo razmisljanje, sada Rafa zna ako dobije Zvereva i Raonica da ga u polufinalu ceka laksi teniser, a ne najveca boljka zadnje 3 godine - Djokovic, i to ti je automatska olaksica za 70%.RN87 je napisao/la:Pa sta se otvorilo covjece? Zverev i Raonic su uz Mareja prvi favoriti za naslov, kako je to otvoreno? Niko sretniji od mene ako Rafa osvoji, ali pretesko.
Ne treba pretjerivati bgm, jos je Rafa ranjiv i pitanje je ima li snage da dodje do finala.Vise ni igra ni sam tenis nije sporan, samo kondicija.bodi123 je napisao/la:Zverev ce biti tezak mec to sam po samom zrijebu rekao, ali shvati da je sada psihicki skroz drugo razmisljanje, sada Rafa zna ako dobije Zvereva i Raonica da ga u polufinalu ceka laksi teniser, a ne najveca boljka zadnje 3 godine - Djokovic, i to ti je automatska olaksica za 70%.RN87 je napisao/la:Pa sta se otvorilo covjece? Zverev i Raonic su uz Mareja prvi favoriti za naslov, kako je to otvoreno? Niko sretniji od mene ako Rafa osvoji, ali pretesko.
Naravno da se otvorilo i sada mora krv propisati i dati 300% sebe da konacno ode u to finale, a tu sta bude. Necu mu nikako halaliti ako usere ovo sad, ali naravno da idemo korak po korak, prvo Marcos.
VAMOS!
Ajde bjezi odavdeEffenberg je napisao/la:Kakav Zverev, Nadal ce da pokaze tom prepuhanom celjadetu ko je direktor tenisa bio i ostao!
Evo gledam ja.spahija je napisao/la:Da li neko gleda mec dvojice mentalnih gromada. Fognini protiv Pairea, ima tu svega - svadje sa sudijama i navijacima..
I ja. Mislim da ova dvojica zaslužuju invalidsku penzijuarelinho je napisao/la:Evo gledam ja.spahija je napisao/la:Da li neko gleda mec dvojice mentalnih gromada. Fognini protiv Pairea, ima tu svega - svadje sa sudijama i navijacima..![]()
Paire i Fognini
![]()
kakva poslastica za ljubitelje tenisa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.