FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Isto zmija ona na nokiji jbtDenchiNL je napisao/la:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Kakva je ovo formacija?
Sent from my E6653 using Tapatalk
Ma igra se momak malo..

kakva god ti želišQUARESMA 18<<< je napisao/la:Kakva je ovo formacija?

4-5-1, 4-3-3, 4-2-3-1
to je nebitno, šta će raditi na terenu je mnogo važnije.....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I realno, kako ti nakon ovog imas pravo da kritikujes bilo kojeg trenera zbog taktike?

premalo je slova u alfabetu i prostora na ovom forumu da ja tebi to objašnjavam.....a šta je taktika a šta formacija to tek ne bih s tobom.....Zip je napisao/la:I realno, kako ti nakon ovog imas pravo da kritikujes bilo kojeg trenera zbog taktike?![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PitarBordo
- Kontakt:
Da li može neko da mi objasni kojom linijom je ovaj kompresovani došao do nivoa da se njegova pika i da on određuje šta je iskren navijač, a šta ne. Lik zadnjih 6-7 mjeseci ovdje samo vrijeđa navijače FK Sarajevo. Od nazivanja idiotima, neznalicama, mrziteljima, uvrijeđene mlade, pljuvači pa do kačenja na većinu postova samo da bi obezvrijedio i uvrijedio sagovornika. Ko je, molim vas, ovog lika proglasio mjernom jedinicom "iskrenog navijača FKS"? Kako neko ko kaže "ako nemaš šta dobro da kažeš onda šuti" može biti shvaćen ozbiljno od strane bilo koga sa gramom zdravog razuma?
Pa evo otvorite mu postove i idite redom, ovo je smiješno. I onda kad neko dođe da vodi argumentovanu rasrpavu, napiše tuce arguemanta i iznese mišljenje, ovaj lijepi grupe smajlija na to, dakle trola, uopšte ne vodi konverzaciju ili diskusiju većinu vremena samo trola komentare i i dalje vrijeđa raju ovdje.
Kakav intelektualni promašaj ljudskog poretka majko mila.
Pa evo otvorite mu postove i idite redom, ovo je smiješno. I onda kad neko dođe da vodi argumentovanu rasrpavu, napiše tuce arguemanta i iznese mišljenje, ovaj lijepi grupe smajlija na to, dakle trola, uopšte ne vodi konverzaciju ili diskusiju većinu vremena samo trola komentare i i dalje vrijeđa raju ovdje.
Kakav intelektualni promašaj ljudskog poretka majko mila.

Samo Saraj'vo.
kao i uvijek tvoji prejaki argumenti koji tebi daju za pravo da se zoveš forumašemZip je napisao/la:![]()

- Osttribine
- Kontakt:
Sretno nama koji danas idemo u Vitez, od Cale i igraca ne znam vise sta ocekivati, daj Boze neku pobjedu pa kako god, igraj bordo bijeli.
Iskreno, od Čale ne možemo mnogo očekivati u prvoj utakmici i ako k9jim slučajem kiksamo ne trebamo mu zamjeriti jer nije kriv.Osttribine je napisao/la:Sretno nama koji danas idemo u Vitez, od Cale i igraca ne znam vise sta ocekivati, daj Boze neku pobjedu pa kako god, igraj bordo bijeli.
Ali eto nadati se najboljem i da pobjedimo.
- Osttribine
- Kontakt:
Ma iskren da ti budem meni je Cale i zao sto se uhvatio u kostac sa ovakvim stanjem i sa igrackim kadrom, a i upravljanjem kluba od strane onih nespobnjakovica u upravi. I ja se nadam kao i svi mi da ce ovo na dobro izaci, ali da ce biti tesko hoce i to ne samo u danasnjoj tekmi nego i narednim koje slijede.hilmo je napisao/la:Iskreno, od Čale ne možemo mnogo očekivati u prvoj utakmici i ako k9jim slučajem kiksamo ne trebamo mu zamjeriti jer nije kriv.Osttribine je napisao/la:Sretno nama koji danas idemo u Vitez, od Cale i igraca ne znam vise sta ocekivati, daj Boze neku pobjedu pa kako god, igraj bordo bijeli.
Ali eto nadati se najboljem i da pobjedimo.
Mislim da cemo ako nista vidjeti borbenije Sarajevo, a to je danas potrebno.Osttribine je napisao/la:Sretno nama koji danas idemo u Vitez, od Cale i igraca ne znam vise sta ocekivati, daj Boze neku pobjedu pa kako god, igraj bordo bijeli.
Samo dobro oznojiti dres, i uz kvalitet koji imamo mislim da bi trebali doci do bodova.
Ne vidim da bi mogli losije igrati iz vise razloga..
Prvi je sto je Cala tu, odlican motivator, prva tekma.. Sigurno da ce vise trcanja i htjenja biti..
Ovaj stranac sto me proziva, ja sam s tobom davno zavrsio.

Los ti pokusaj.
U prvom timu Zrinjskog standardni :Bilbija kao najbolji asistent i strelac,Todorovic kao najbolji i najopasniji napadač te Baric na desnom boku bez ikakvih problema igra standardno. SVA TRI IGRAČA OTIŠLI IZ SARAJEVA BEZ ODŠTETE. NISU VALJALI STRUČNJACIMA A NI NAVIJAČIMA. Bilbiju se pozivalo za sve i svašta iako je čovjek dao nekoliko odlučujućih golova u Kupu, Kupu UEFA i prvenstvu.Baric prozivan na svaki kontakt s loptom. Todorovic istekao ugovor i nismo htjeli produžiti ugovor sa najbržim igračem lige.Onda se čudimo što smo tu gdje jesmo.zagorski je napisao/la:Zipe,veliki i iskreni navijacu... Duska nije mislio na navijace,nego na rukovodstvo,da njima niti je rezultat proritet niti promovisanje mladih igraca i da ga je kao navijaca fks (kojem je naravno stalo do rezultata) stid toga.A da je covjek 100% u pravu dokazuju rezultati,kao i zadnji transfer-rok.Zip je napisao/la:Ne znam sta pokusavas, al ako navijacu nije rezultat na prvom mjestu onda ne kontam zbog cega idemo na tekme, navijamo??jurisicduska je napisao/la:Koji rezultat ba? Gledate li vi utakmice, znate li koji smo na tabeli? Kakav rezultat, eno onaj izjavi da ćemo preko kupa u europu. Šta je vama, dozovite se.
Rezultat kod nas ne da nije na prvom mjestu, akademija ne da nije na prvom mjestu. Kod nas je na prvom mjestu utaliti se i rastalit. I pustite se s tim rezultatima. Mi nemamo rezultat nikakav, čak je sramotan, ja se stidim ovih rezultata.
Napokon tekma.. Jedva čekam da vidim kako će to izgledati, jer sigurno je da će biti neki vid napretka, normalno nećemo sad očekivati petardu, ali mislim da je njih Čala dobro nabio u guzicu. Šta vi očekujete?
Naprijed Sarajevo!!

Naprijed Sarajevo!!

["]
Sto prije skotas da nije problem njihov odlazak nego ne dovodjenje adekvatnih zamjena koji su isti ili bolji od njih to ces se manje brukati.Ako hoces iskorak iz ove lige onda to neces napraviti sa Bilbijom, Todorovicem i Baricem.Sa njima smo osvojili ligu, i umjesto dovodjenja boljih igraca i pojacavanja ekipe mi smo sve rasprodali i rastjerali, doveli igraci koji nisu ni za federalne.Cija je to krivica sam zakljuci, moja sigurno nije.
U prvom timu Zrinjskog standardni :Bilbija kao najbolji asistent i strelac,Todorovic kao najbolji i najopasniji napadač te Baric na desnom boku bez ikakvih problema igra standardno. SVA TRI IGRAČA OTIŠLI IZ SARAJEVA BEZ ODŠTETE. NISU VALJALI STRUČNJACIMA A NI NAVIJAČIMA. Bilbiju se pozivalo za sve i svašta iako je čovjek dao nekoliko odlučujućih golova u Kupu, Kupu UEFA i prvenstvu.Baric prozivan na svaki kontakt s loptom. Todorovic istekao ugovor i nismo htjeli produžiti ugovor sa najbržim igračem lige.Onda se čudimo što smo tu gdje jesmo.[/quote]zagorski je napisao/la:Zipe,veliki i iskreni navijacu... Duska nije mislio na navijace,nego na rukovodstvo,da njima niti je rezultat proritet niti promovisanje mladih igraca i da ga je kao navijaca fks (kojem je naravno stalo do rezultata) stid toga.A da je covjek 100% u pravu dokazuju rezultati,kao i zadnji transfer-rok.Zip je napisao/la:Ne znam sta pokusavas, al ako navijacu nije rezultat na prvom mjestu onda ne kontam zbog cega idemo na tekme, navijamo??jurisicduska je napisao/la:Koji rezultat ba? Gledate li vi utakmice, znate li koji smo na tabeli? Kakav rezultat, eno onaj izjavi da ćemo preko kupa u europu. Šta je vama, dozovite se.
Rezultat kod nas ne da nije na prvom mjestu, akademija ne da nije na prvom mjestu. Kod nas je na prvom mjestu utaliti se i rastalit. I pustite se s tim rezultatima. Mi nemamo rezultat nikakav, čak je sramotan, ja se stidim ovih rezultata.
Sto prije skotas da nije problem njihov odlazak nego ne dovodjenje adekvatnih zamjena koji su isti ili bolji od njih to ces se manje brukati.Ako hoces iskorak iz ove lige onda to neces napraviti sa Bilbijom, Todorovicem i Baricem.Sa njima smo osvojili ligu, i umjesto dovodjenja boljih igraca i pojacavanja ekipe mi smo sve rasprodali i rastjerali, doveli igraci koji nisu ni za federalne.Cija je to krivica sam zakljuci, moja sigurno nije.
Todorovic...ma sta najbrzi pa taj je "letio" po terenu.... Samo kad se sjetim kukesija.General61 je napisao/la:U prvom timu Zrinjskog standardni :Bilbija kao najbolji asistent i strelac,Todorovic kao najbolji i najopasniji napadač te Baric na desnom boku bez ikakvih problema igra standardno. SVA TRI IGRAČA OTIŠLI IZ SARAJEVA BEZ ODŠTETE. NISU VALJALI STRUČNJACIMA A NI NAVIJAČIMA. Bilbiju se pozivalo za sve i svašta iako je čovjek dao nekoliko odlučujućih golova u Kupu, Kupu UEFA i prvenstvu.Baric prozivan na svaki kontakt s loptom. Todorovic istekao ugovor i nismo htjeli produžiti ugovor sa najbržim igračem lige.Onda se čudimo što smo tu gdje jesmo.zagorski je napisao/la:Zipe,veliki i iskreni navijacu... Duska nije mislio na navijace,nego na rukovodstvo,da njima niti je rezultat proritet niti promovisanje mladih igraca i da ga je kao navijaca fks (kojem je naravno stalo do rezultata) stid toga.A da je covjek 100% u pravu dokazuju rezultati,kao i zadnji transfer-rok.Zip je napisao/la: Ne znam sta pokusavas, al ako navijacu nije rezultat na prvom mjestu onda ne kontam zbog cega idemo na tekme, navijamo??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- franklampard8
- Kontakt:
-
- Kontakt:
danas se ne nadam ničemu,biće pravo malo čudo ako uzmemo 3 boda
VVVBK
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.