FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Zoricu i ostale uposlenike "strucnog staba" :
Na zapadu su mladi izmedju 13-19 godina jer ti brojevi u sebi sadrze "teen" (seventeen, eighteen,..). Sa 20 vise nisi u toj "mladoj" grupi.
Osim toga ti mladi treba da i klubu koji ih izgradjuje i trpi ostavi par godina kvalitetne igre prije nego se prodaju u inostranstvu a ne da sa 24 proigra 3 mjeseca i odmah se proda. Nije ni cudo gdje smo kad nam ljudi koji vode klub ovako razmisljaju. Balijska logika. Tugo.
Na zapadu su mladi izmedju 13-19 godina jer ti brojevi u sebi sadrze "teen" (seventeen, eighteen,..). Sa 20 vise nisi u toj "mladoj" grupi.
Osim toga ti mladi treba da i klubu koji ih izgradjuje i trpi ostavi par godina kvalitetne igre prije nego se prodaju u inostranstvu a ne da sa 24 proigra 3 mjeseca i odmah se proda. Nije ni cudo gdje smo kad nam ljudi koji vode klub ovako razmisljaju. Balijska logika. Tugo.
Necemo nikog ni potceniti ni preceniti, ali mi smo prosek lige bre!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ta tabela nije stvarna pa sta ti mislis da mozes napravit u photoshopu a da mi ne primjetimo jel znamo mi da smo mi u vrhu pa sta hoces ti bolan pljuvac mi imao stadion i kamp i akademiju jest da nismo ni 1 djete nikad izbacili al nema veze nek se kotejoker90 je napisao/la:Necemo nikog ni potceniti ni preceniti, ali mi smo prosek lige bre!
-
- Kontakt:
Ne boli mene Boga mi što smo u **** kojim jesmo, Sarajevo je uvijek dio mene i biće u kantonalnoj ligi ako bude igralo možda čak i više. Sve utakmice idem širom Bosne, bodrim, nerviram se, potežem obraz gdje god treba šta god treba, pomažem, odmažem. Sve radim da nam bude bolje.
Mene ljudi boli što smo mogli više, što imam osjećaj da je jedna historijska prilika prokockana i što ne znam kad će se opet ukazati, to me rastavi na proste faktore. Bole me prazne tribine, boli me odnos prema dresu i grbu, boli me što nemamo identitet. Boli me što generacije koje dolaze se nikad neće povezati na način na koji smo se mi povezivali sa klubom. Boli me što smo postali glavni predmet šprdnje. Boli me što se moram porediti sa Zrinjskim, Krupom i kurcem palcem. Boli me što ovi ljudi ne znaju šta je Sarajevo.
Mene ljudi boli što smo mogli više, što imam osjećaj da je jedna historijska prilika prokockana i što ne znam kad će se opet ukazati, to me rastavi na proste faktore. Bole me prazne tribine, boli me odnos prema dresu i grbu, boli me što nemamo identitet. Boli me što generacije koje dolaze se nikad neće povezati na način na koji smo se mi povezivali sa klubom. Boli me što smo postali glavni predmet šprdnje. Boli me što se moram porediti sa Zrinjskim, Krupom i kurcem palcem. Boli me što ovi ljudi ne znaju šta je Sarajevo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Koliko je zalosno kad citas i kaze covjek pa ja imam samo jednog napadaca.Hej najavljujes neke pobjede u autobusu imas jednog jedinog spica
Saric povreda ,opet duo RR
Moj Cala ako uspijes do zime napraviti nesto treba ti dati zvanje madjionicar
Nek nam je bog na pomoci.

Saric povreda ,opet duo RR

Moj Cala ako uspijes do zime napraviti nesto treba ti dati zvanje madjionicar
Nek nam je bog na pomoci.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 sep 2016, 13:40, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa onda ne treba ishitreno reagovsti vec fino procitati na sta se odnosilo.zagorski je napisao/la:Zipe,veliki i iskreni navijacu... Duska nije mislio na navijace,nego na rukovodstvo,da njima niti je rezultat proritet niti promovisanje mladih igraca i da ga je kao navijaca fks (kojem je naravno stalo do rezultata) stid toga.A da je covjek 100% u pravu dokazuju rezultati,kao i zadnji transfer-rok.Zip je napisao/la:Ne znam sta pokusavas, al ako navijacu nije rezultat na prvom mjestu onda ne kontam zbog cega idemo na tekme, navijamo??jurisicduska je napisao/la:Koji rezultat ba? Gledate li vi utakmice, znate li koji smo na tabeli? Kakav rezultat, eno onaj izjavi da ćemo preko kupa u europu. Šta je vama, dozovite se.
Rezultat kod nas ne da nije na prvom mjestu, akademija ne da nije na prvom mjestu. Kod nas je na prvom mjestu utaliti se i rastalit. I pustite se s tim rezultatima. Mi nemamo rezultat nikakav, čak je sramotan, ja se stidim ovih rezultata.
I nema potrebe da glumis nekom advokata.
To sta je cilj uprave ja pojma nemam, ne ulazim u to. Sumnjam da im je cilj da budemo losi.
Trenutno je tako kako jeste, nismo dobro startali, al od sutra abd se sve moze promjeniti.
To je poenta svega.jurisicduska je napisao/la:
SARAJEVO
Sutra ako se ne bude vidio makar mali napredak i neki koji stvarno su mrtvi prosjek ne budu na klupi pa probaj sta bilo , ne moze nam ni Guardiola pomoc . Kad imas dobar tim Uscuplic osvaja trofeje, jest da eventualno to ne traje dugo kao sto smo vidjeli , al ona ekipa je bila 10 puta bolja na jedno 5 pozicija
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
bila je bolja ali nam i oni nisu valjali jer su bili pijanice itdpaulus je napisao/la:Sutra ako se ne bude vidio makar mali napredak i neki koji stvarno su mrtvi prosjek ne budu na klupi pa probaj sta bilo , ne moze nam ni Guardiola pomoc . Kad imas dobar tim Uscuplic osvaja trofeje, jest da eventualno to ne traje dugo kao sto smo vidjeli , al ona ekipa je bila 10 puta bolja na jedno 5 pozicija
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Mlad igrač je do 20 godina, sve preko toga nije. U našoj ligi sa 20 godina si vec trebao imati jednu sezonu u kojoj si bio redovan i jos 1-2 u kojoj si ulazio sa klupe.
Sabrine mi moje!
- TobeYarabi
- Kontakt:
ogadicemo im fudbal 

-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A pogotovu vidiš koliko je to smiješno kada uzmeš u obzir da je recimo ovaj Walcott debitovao sa svega 16 god.za southampton (gledam evo njihovu tekmu protiv arsenala pa to reče ovaj komentator), pa skontaš kako to izgleda u normalnoj ligi...a ne kao kod nas gdje je igrač 'mlad' do 30.god.BosnianKingdom je napisao/la:Mlad igrač je do 20 godina, sve preko toga nije. U našoj ligi sa 20 godina si vec trebao imati jednu sezonu u kojoj si bio redovan i jos 1-2 u kojoj si ulazio sa klupe.
- bordoakapitar
Haha Kovacici... Jel' ti Bimo zemo ili samo komsija? Svejedno, zalosno razmisljanje za covjeka u godinama. Ili si strumf il' te yebe IQ...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Bice da je IQ, strumf nikad. Kovacici cijeli su bordo bijelibordoakapitar je napisao/la:Haha Kovacici... Jel' ti Bimo zemo ili samo komsija? Svejedno, zalosno razmisljanje za covjeka u godinama. Ili si strumf il' te yebe IQ...

Zadnja izmjena: Ex1t, dana/u 10 sep 2016, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Numquam Desistemus!
Sutra moraju nasi pobjediti ne znam ali moraju inace odosmo u **** krasni raja se uzelila pobjeda na sta je nas klub spao... 

04.10.2009 !!
Pobjeda pod moranjem svaki ostali rezultat nas baca u crvenu zonu odnosno ligu za opstanak 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
----------------pavlovic----------
kadusic---novakovic--balic---bekic
--------mihojevic--radovac-----
crnkic------husejinovic----dulja
---------------ahmetovic--------------
aBd pobjeda kakva takva, ne treba ocekivati odma neku leprsavost u igri jer mi nismo imali igre, trenutno su nam bodovi neophodni kako god ih osvojili.
aBd pobjeda kakva takva, ne treba ocekivati odma neku leprsavost u igri jer mi nismo imali igre, trenutno su nam bodovi neophodni kako god ih osvojili.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Bordo masinerija krece u nove pobjede, ajmo Čala legendo nasa!
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Ma jasno brate, pobjeda pa makar i iz sumnjive situacije, ne zanima me, 3 bobe su sada života vrijedne!mensur55 je napisao/la:----------------pavlovic----------

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.