NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
UTakmica sezone za nas ce biti proviz Rudara za 2 kola ako to dobijemo 99% smo opstali, jer Rudaru sutra dolazi Sarajevo, pa idu Borcu pa nama..tezak raspored, mislim da ako sve bude regularno i bez pustanja da mozemo nekako opstat, da hoce samo ova sezona zavrsit..
Joj sa Rudarom ce bit petljavina ziva mogu mislit utakmice 0-0 mozda daj ba...
losi smo jarani do mila boga sreca pa jarani nam iz Viteza dolaze zadnje kolo...
losi smo jarani do mila boga sreca pa jarani nam iz Viteza dolaze zadnje kolo...
Da kažem da mi je žao što smo pobjedili danas, bilo bi dosta nesportski od mene. Ipak vjerujem da ostajete u ligi bez obzira na sve. Pored Leotara, Rudar je najbliži ispadanju. Sve najbolje do kraja sezone, i da se riješite tih ljudi koji ometaju napredak Zvijezde.
Živjeli !
Živjeli !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jel i ta dogovorena kao ova danas, pustit ce nas bit ce 1:0 haha, dobar si combecombe80 je napisao/la:Joj sa Rudarom ce bit petljavina ziva mogu mislit utakmice 0-0 mozda daj ba...
hahaha, tjesim se jaro da je dogovoreno... steta sta je sa naseg klupa postalo... od 2500 navijaca mi spali na 300 daj ba... kanal teski.. FUJJ.... :zvijezde:
kuknjava

ja sam prvi mislio da je dogovoreno da ce biti 1:1 ali...
igraci su se kolko tolko borili u drugom poluvremenu....sudija dzeriz teski prije je bio crveni kad je igrac Veleza (zadnji) srusio Jugovića nego kada je Vilić dobio al hajde
igraci su se kolko tolko borili u drugom poluvremenu....sudija dzeriz teski prije je bio crveni kad je igrac Veleza (zadnji) srusio Jugovića nego kada je Vilić dobio al hajde
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Ja se samo nadam da sutra Sarajevo stavlja tacku na I sto se tice ispadanja iz PL ove godine.
Kako je Zvijezda nisko pala zbog pojedinaca.Bas zbog njih bi volio da direktno odlučujemo o svojoj sudbini kada je opstanak u pitanju, a ne da opstanemo ako Rudar izgubi,Travnik,Vitez ili Mladost,Radnik.Realno,Rudar je u rangu sa nama,mozda i bolji u ovom momentu.Zbog ličnih interesa sa Zvijezdom se eksprimentise,trguje, a time nama živce ebu.Prvi bih potpisao da ovakvi ispadnemo,a ne da opstanemo sto sutra mozda Sarajevo dobije Rudara. 

Imas dvanaest stranaca, a samo sest moze biti u zapisniku.Sest stranaca na "grbaci",nako jel.
U Zvijezdi imas krizu morala,ljudskosti,postenja i to je vec hronicno postalo. 

nema se to kome reci ljudi imaju dobar postotak od tih 12 igraca...jad i cemer smo postalirasta1922 je napisao/la:Imas dvanaest stranaca, a samo sest moze biti u zapisniku.Sest stranaca na "grbaci",nako jel.U Zvijezdi imas krizu morala,ljudskosti,postenja i to je vec hronicno postalo.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
DA nazalost mislio sam da je ovo prolazna neka faza ali nista od nas nazalost, samo smo dobili tamburu Leotara, protiv Sirokog vjerovatno namjestaljka ostalo nismo nikog dobili od jeseni, jad tuga čemer, jebote repa pa bolje bi igro ja mensicini sa svoji 100 kila ali eto nedase jarani... nedase da nasa zvijezda proradi morase nesto mijenjati sve je manje ljudi i sto je naj naj naj gore u svemu tome mene ljudi nepitaju vise hocemol na utakmicu mene pitaju jesam li poludio da idem gledat nasu utakmicu... e to je žalost nevidjena....
:zvijezde:
kuknjava

Definitivno,nismo zasluzili opstanak.Rudari,lavovskom borbom danas bez sreće nadigrali Sarajevo,Slavija Borac,Mladost i Travnik podjednako dobri.Jarni se zali na realizaciju,nazalost,u sljedećem kolu ga golijada protiv Zvijezde ostavlja na klupi Sarajeva 

yebte mi sve ako protiv sarajeva ne bude 6-0. vjerujem da ce borac pustiti rudaru i onda nastaje yeba
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jest da nisu u nekim odnosima,al će im pustiti.I onako Borac ne moze u Europu.A i da im ne puste,Rudar će svojom borbenosću dobiti Borac.U Gradačcu će biti ključna utakmica sa Rudarom.Fizički su spremniji,ali i muski igraju.Mislim da će nas onakve glat dobiti.Travnik nas neće pustiti jer i oni nisu sigurni.Jedini spas vidim u Vitezu,ali i tu mora kesa da radiastra1922 je napisao/la:yebte mi sve ako protiv sarajeva ne bude 6-0. vjerujem da ce borac pustiti rudaru i onda nastaje yeba

Kakav je ono penal za Velež i crveni za vasmirzard je napisao/la:ja sam prvi mislio da je dogovoreno da ce biti 1:1 ali...

DRUG NEBI TI PUNCA
penal je cist onaj nas prosijak namjerno rukom igro a crveni je mogao progledati kroz prstebagrcavi je napisao/la:Kakav je ono penal za Velež i crveni za vasmirzard je napisao/la:ja sam prvi mislio da je dogovoreno da ce biti 1:1 ali...
igraci su se kolko tolko borili u drugom poluvremenu....sudija dzeriz teski prije je bio crveni kad je igrac Veleza (zadnji) srusio Jugovića nego kada je Vilić dobio al hajde![]()
![]()
![]()
jao komedije
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Zvijezda ce ispasti, zar je tolika financijska kriza?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
ovi zadnji porazi kao da nekome u upravnom odboru odgovaraju,da se prije same skupštine 16.04 zauzmu početne pozicije oko preuzimanja kluba.... nešto je trulo u državi Danskoj-ne mogu da vjerujem da se nije mogla odraditi utakmica sa Veležom,nešto ovdje smrdi nekome itekako odgovara ovo sadašnje stanje u Zvijezdi...
nije druze tolika kriza veca je u slaviji radniku mladosti travniku samo sto mi imamo desetak stranaca od kojih svaku utakmicu imamo po 5 na tribinama.England je napisao/la:Zvijezda ce ispasti, zar je tolika financijska kriza?
u klubu se muti i mulja moraju igrati igraci koji ne zasluzuju da igraju.
jedan music koji se vucarao po mancester sitiju sad isao drogbi u galatu mora igrati jer ima jakog babu daje neke pare za klub a nasi levati stavljaju ga u prvu postavu svaku utakmicu i nije ih briga ako ispanemo uglavnom on mora igrati.zalosno je sto taj momak ni u jednoj utakmici nije nista uradio. a igra na najvaznijoj poziciji u timu.trener je marioneta mutafina i igra kako ovaj svira..... tufek ima kredita jer je on svoju licencu dao kada nam je bio odovic trener.
u klubu su nam tzabranili treninge niko nesmije gledati samo zato da mogu muljati i da niko nista nezna sta se radi u klubu.......iskreno volim zvijezdu vise od svega al nebi mi bilo zao da ispanemo samo da se stanje malo popravi.da mozemo ko ljudi doci na stadion pogledati trening mi vise i neznamo ko nam igra u klubu.onaj nas kadric slika po par slika na treninzima svaki put ima nekih novih igraca

zalosno je sta bi od onako organizovanog kluba ciji su navijaci i simpatizeri zajedno sa njim disali
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Meni nije jasno da su doveli Zvijezdu u takvu situaciju, pretezak raspored imate, a Vitez zadnje kolo ce igrati ko da vise, tu nema kalkulacije , plati ili te nema! Stvarno vrlo cudne stvari u Zvijezdi.astra1922 je napisao/la:nije druze tolika kriza veca je u slaviji radniku mladosti travniku samo sto mi imamo desetak stranaca od kojih svaku utakmicu imamo po 5 na tribinama.England je napisao/la:Zvijezda ce ispasti, zar je tolika financijska kriza?
u klubu se muti i mulja moraju igrati igraci koji ne zasluzuju da igraju.
jedan music koji se vucarao po mancester sitiju sad isao drogbi u galatu mora igrati jer ima jakog babu daje neke pare za klub a nasi levati stavljaju ga u prvu postavu svaku utakmicu i nije ih briga ako ispanemo uglavnom on mora igrati.zalosno je sto taj momak ni u jednoj utakmici nije nista uradio. a igra na najvaznijoj poziciji u timu.trener je marioneta mutafina i igra kako ovaj svira..... tufek ima kredita jer je on svoju licencu dao kada nam je bio odovic trener.
u klubu su nam tzabranili treninge niko nesmije gledati samo zato da mogu muljati i da niko nista nezna sta se radi u klubu.......iskreno volim zvijezdu vise od svega al nebi mi bilo zao da ispanemo samo da se stanje malo popravi.da mozemo ko ljudi doci na stadion pogledati trening mi vise i neznamo ko nam igra u klubu.onaj nas kadric slika po par slika na treninzima svaki put ima nekih novih igraca![]()
zalosno je sta bi od onako organizovanog kluba ciji su navijaci i simpatizeri zajedno sa njim disali
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.