HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

sloboda72
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la sloboda72 » 22 nov 2016, 16:56

Zrinjevci čestitam jesenju titulu. Dvije stvari u vezi tekme. Sloboda je dužna plaće nekim igračima nakon Husića i ako se pobune, kažnjavaju ih klupom,Namjerno kažem u množini jer Jagodić ne sastavlja ekipu sam.Tako da su tek u drugom pol. postavili sve na svoje mjesto.Ulazak Veselinovića na desno krilo ,Stjepanović vraćen na svoje mjesto defanz., a Mehmedagić na štopera.Ta je postava trebala startati.(Mi smo u prvom igrali bez desnog krila a def. vezni je pokušavao biti ofanzivni).
Zrinjski je po meni, pao fizički, izgubio je svježinu. Marinkoviću i kolegi mu , trebalo je malo više vremena da to shvate.
Istina i Sloboda i Zrinjski počeli su sezonu nešto ranije,ali su imali i širi izbor igrača.
Sudije vas i dalje štite kao "nacionalni spomenik".Ne govorim o penalu ,nego cijeloj utakmici. U Evropi toga neće biti.To je ono što se zove "medvjeđa usluga". I još da se u svoje ime izvinem ,zbog verbalnih napada na rukovodstvo Zrinjskog u loži.Nije riječ o šovinističkim razlozima.Nekolicina gledalaca je sudsku nepravdu na terenu "fakturisala" ,ali naglašavam verbalno, rukovodećim ljudima Zrinjskog.
Mi nažalost imamo prestar stadion iz komunističkog vremena.Ne postoji arhitektonska barijera od zadnjeg reda publike do " vip loža" .
Ja volim FK Tuzla City

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 22 nov 2016, 17:46

sloboda72 je napisao/la:Zrinjevci čestitam jesenju titulu. Dvije stvari u vezi tekme. Sloboda je dužna plaće nekim igračima nakon Husića i ako se pobune, kažnjavaju ih klupom,Namjerno kažem u množini jer Jagodić ne sastavlja ekipu sam.Tako da su tek u drugom pol. postavili sve na svoje mjesto.Ulazak Veselinovića na desno krilo ,Stjepanović vraćen na svoje mjesto defanz., a Mehmedagić na štopera.Ta je postava trebala startati.(Mi smo u prvom igrali bez desnog krila a def. vezni je pokušavao biti ofanzivni).
Zrinjski je po meni, pao fizički, izgubio je svježinu. Marinkoviću i kolegi mu , trebalo je malo više vremena da to shvate.
Istina i Sloboda i Zrinjski počeli su sezonu nešto ranije,ali su imali i širi izbor igrača.
Sudije vas i dalje štite kao "nacionalni spomenik".Ne govorim o penalu ,nego cijeloj utakmici. U Evropi toga neće biti.To je ono što se zove "medvjeđa usluga". I još da se u svoje ime izvinem ,zbog verbalnih napada na rukovodstvo Zrinjskog u loži.Nije riječ o šovinističkim razlozima.Nekolicina gledalaca je sudsku nepravdu na terenu "fakturisala" ,ali naglašavam verbalno, rukovodećim ljudima Zrinjskog.
Mi nažalost imamo prestar stadion iz komunističkog vremena.Ne postoji arhitektonska barijera od zadnjeg reda publike do " vip loža" .

Nas stiti sudija,malo pogledaj faul koji je predhodio vasem golu,o ponistenom golu protiv Radnika da ne pisem,sudije su nam mozda obe utakmice ukrali pobjede ali nas ne vidis da ser:.. kao neki.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 22 nov 2016, 17:53

Mi kao da nismo gledali istu utakmicu,cist crveni za Fatica,faul kod prvog Slobodinog gola,2 puta oduzimanje ciste prednosti kod napada Zrinjskog,ulazak punim dzonom u Todorovicevu butinu bez sankcija.Ajde ti meni konkretno iznesi situaciju kad je nesto svirano na stetu Slobode.O jednim sumnjivom ofsajdu kod naseg napada necu ni pocinjat pricu,ponisten cist gol u Bijeljini za ovjeru pobjede,nedosviran penal u Sirokom za pobijedu itd,ohanite malo sa tim bezrazloznim izgovorima na sudije,i naravno zaboarvih tu Europu i penal za Legiju...

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 22 nov 2016, 17:55

Dobite sada Želju i sve će biti OK
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 22 nov 2016, 18:23

Ispada da smo zahvaljujuci sudijama tu gdje jesmo a realno fali nam barem 4 boda radi njihovih kardinalnih gresaka!

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 22 nov 2016, 18:41

sloboda72 je napisao/la:Zrinjevci čestitam jesenju titulu. Dvije stvari u vezi tekme. Sloboda je dužna plaće nekim igračima nakon Husića i ako se pobune, kažnjavaju ih klupom,Namjerno kažem u množini jer Jagodić ne sastavlja ekipu sam.Tako da su tek u drugom pol. postavili sve na svoje mjesto.Ulazak Veselinovića na desno krilo ,Stjepanović vraćen na svoje mjesto defanz., a Mehmedagić na štopera.Ta je postava trebala startati.(Mi smo u prvom igrali bez desnog krila a def. vezni je pokušavao biti ofanzivni).
O kojim sucima ti pricas, pa fatic je za ono ponasanje zasluzio 4 zuta kartona, a dobio samo jedan.. da je on iskljucen kad je trebo biti (Jagodic ga izveo na poluvremenu, a mislio je i ranije), dobili bi lagano.. vi u tuzli stvarno imate nekih problema, svak vam kriv, ovaj put sudac, koji je realno sudio, to sto vasi igraci igraju mesarski to ste sami krivi.. a to vase seljacko ponasanje na tribini nek ide vama na dusu, jos cekate mesu kod kapije i psujete mu u lice, ko da je momak nesto kriv..
HŠKZ!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 nov 2016, 19:49

hskzmostar je napisao/la:Ispada da smo zahvaljujuci sudijama tu gdje jesmo a realno fali nam barem 4 boda radi njihovih kardinalnih gresaka!
Ne ni govora ,ali generacija Žižovića,Žuržinova, Đurića, Matka i drugih bila je "Real" spram ovog Zrinjskog ,meni je bio gušt gledati kakav su oni fudbal igrali.Nisu ih sudije štitile ,pa sjetite se Orašja i onih pogibeljnih startova kad je Slišković izveo(s pravom) ekipu.
Ali oni su bili dominantni i osvajali su i prvenstvo i kup.Sad ,realno ,jedino Tomić bi mogao igrati u onom Zrinjskom.Znam ja da je sve manje pravih igrača u našoj ligi i da se od ovog što imamo pokušava zadržati interes publike.Vama će stvarni rival do kraja ostati Radnik.
Oni su ostali na onoj Petrovićevoj "doktrini" uglavnom nepismenih fudbalera seljačke provenijencije,koji mogu trčati i udarati protivnika (osim Obradovića koji zna sa loptom).
Ja volim FK Tuzla City

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 23 nov 2016, 05:39

sloboda72 budi sretan sa poklonjenim bodom sa strane Zrinjskog.
I pored onakvog suđenja protiv nas smo sami krivi za izgubljene bodove u Tuzli i Bijeljini,
a bit ćemo isto sami krivi što će titula opet doći u Mostar.
Inače si me dobro nasmijao sa starom našom ekipom koja je igrala kao Real iz Madrida, ili si mislio možda na Reala iz Saragosse;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 nov 2016, 20:58

Taramba je napisao/la:sloboda72 budi sretan sa poklonjenim bodom sa strane Zrinjskog.
I pored onakvog suđenja protiv nas smo sami krivi za izgubljene bodove u Tuzli i Bijeljini,
a bit ćemo isto sami krivi što će titula opet doći u Mostar.
Inače si me dobro nasmijao sa starom našom ekipom koja je igrala kao Real iz Madrida, ili si mislio možda na Reala iz Saragosse;)
Zrinjski osvajač Kupa BiH 2008

HŠK ZRINJSKI - FK SLOBODA 2:1 (1:0) , (4:1) na penale , 04. 6. 2008

Mostar.Stadion pod Bijelim brigom.Gledalaca 4 000.Sudija Mrković, pom.Tutun i Lepir. Žuti kartoni :Đurić (Zrinjski) i Prodanović (Sloboda).
Strelci: 1:0 Džidić 4, 1:1 Tosunović 55, 2:1 Landeka 67.

NK ZRINJSKI : Mitrović, Džidić, Nikolić, Landeka, Matko, Selimović(Smajić), Ivanković, Pezu(Perajica), Žižović, Karadža i Đurić.Trener Dragan Jović.

FK SLOBODA: Jović, Prodanović, Mikelini, Čejvanović, I.Babić, Okanović, Zoletić, Jahić, Kasapović(Lamešić), Tosunović i Huseinović.Trener Sakib Malkočević.

penali
1:1 Ivanković i Osmanhodžić iskoristili prvu seriju.
2:1 Đurić pogodio za Zrinjski, Tosunović šutirao preko gola
3:1,Huseinović promašio gol.
4:1 KRAJ! Davor Landeka je pogodio odlučujući penal za Zrinjski

NISAM PRONAŠAO SNIMAK ,DJELIMIČNI, ILI CIJEJE UTAKMICE U MOSTARU,AKO IMAŠ POSTAVI

.................................................................................

OVO JE JE SAMO KRATKI TV IZVJEŠTAJ PRVE UTAKMICE FINALA KUPA U TUZLI.(GOLOVI I PENAL). SLOBODA -ZRINJSKI 2:1 ,15. 05. 2008.

.................................................................................

OVO SU GOLOVI SA PRVENSTVENE UTAKMICE ,SLOBODA - ZRINJSKI 1:2 ,OD 06. 04. 2008. U TUZLI
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 25 nov 2016, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 24 nov 2016, 13:02

Željo u subotu značajno oslabljen bez Siniše Stevanovića i Kosorića, pobjeda je jedina opcija, moja prognoza 2:0 za nas (Mešanović, Todorović) :opaopa: :opaopa:
HŠKZ!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 24 nov 2016, 21:39

mara1905 je napisao/la:Željo u subotu značajno oslabljen bez Siniše Stevanovića i Kosorića, pobjeda je jedina opcija, moja prognoza 2:0 za nas (Mešanović, Todorović) :opaopa: :opaopa:

Zeljo je mrtvi prosjek bh lige,imaju Stevanovica koji ima internacionalno iskustvo i samo zahvaljujuci njemu i Lendricu kojeg odbijanci pogadjaju ne bore se grcevito za ligu 6,ako analiziramo njihovu igru po lijevoj strani kao da je nema zato ce tu prevagu morati uzeti Peko i Colic dok ce Todorovic i Stojkic vec po strani nesto odraditi pogotovo jer nema tog Stevanovica mada je i on kur...od igraca ,kao muha bez glave.
Pravog veznog igraca nemaju sem onogo sporog seljaka ,mal kosat a ja Bekric se zovce,proslu utakmcu samo galamio i penale trazio,onako selj...ekipa koja bi mogla dobiti po guzi.ci!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 24 nov 2016, 22:19

....................Kozic................

Colic..Jakovljevic..Katanec....Subic

...........Ordagic...Tomic.............

Stevanovic...Bilbija............Todorovic

.................Obradovic

Navodno iduce godine :D

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 24 nov 2016, 23:55

hskzmostar je napisao/la:....................Kozic................

Zamisljao sam skoro istu ekipu ali ne kod vas haha,samo sto je na golu bio Piric,u napadu Mesanovic,i Kosoric stoper

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 25 nov 2016, 10:05

hskzmostar je napisao/la:....................Kozic................

Ma Kozić i Čolić po meni nisu ništa pokazali, ponavljam na golu Vasilj ili Bandić, desno vratit malog Galića.. Što se ostalog tiče teško da će Tomić ostati u BH ligi i naredne sezone, dok Bilbija ako nastavi ovako vrlo lako će napraviti izlazni transfer..
HŠKZ!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 25 nov 2016, 10:34

Mucno za Bilbiju,seceras nazalost,odlican za ove lige ali nesto vise vrlo tesko.

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 25 nov 2016, 14:26

Do kad Tomić ima ugovor?
...

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 25 nov 2016, 21:51

Orjuna je napisao/la:Do kad Tomić ima ugovor?
Istice mu na zimu iduce godine!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 25 nov 2016, 22:02

Ako zeljini igraci citaju ova priopcenja svog kluba svaki dan vjerujem da nece biti fizicki konkurentni na terenu,mozda prvih pola sata ako kakvo priopcenje ne uleti uoci same utakmice!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 26 nov 2016, 19:26

Jbg bili ste bolji ,a sto bi cestitali niste ni vi nama titulu jesenju danas cestitali,zajeb...ubili ste nas ,bolji ste za klasu bili na blatu,bolje se snalaze manje kvalitetni igraci na nakaradnom terenu i to je to,nama sliijedi pauza nakon Viteza u kojoj cemo se jos pojacat i krenuti na titulu
Pozdravite sup...Lendrica ,onakav kreten odavno nije bio pod BB,okrenuo prvom klubu u profesionalnoj karijeri ledja ,tako bi i vas prodao za male pare!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 26 nov 2016, 19:29

Raonffa je napisao/la:@hskzmostar

Dobro si nas skautirao :urnebes:

Jbg zajeb..se,.od nasih bi se jedino danas krmak u onom blatu snasao! :urnebes:
Cestitam

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.