FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne pobijedil se danas mi smo ljudi down, zato zapeti ko da je zadnja
- corleone87
- Kontakt:
Koja gospoda ovi iz Balzana

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
danasnji sastav: Antolovic
Livaja
Uzelac
Kosoric
Bogdanovic
E.Sadikovic
Hadziahmetovi
Blagojevic
Diatta
Beganovic
Stokic
Maksimalno odmorit igrace za Standard

Livaja
Uzelac
Kosoric
Bogdanovic
E.Sadikovic
Hadziahmetovi
Blagojevic
Diatta
Beganovic
Stokic
Maksimalno odmorit igrace za Standard

Prenosi li ko danas tekmu za nas baustelce, jbt sta je ovo ne moze se raditi nema koncentracije samo misli uz Zelju.Volim te Zeljoooo !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
mislim da ne.
A jesam levat, napiso sam hocel biti gdje prijenos 
Oplaka

Oplaka

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Mora se uci maksimalno ozbiljno. Radnik ima vrhunskog trenera, par iskusnih igraca ( Zizovic, Avdukic) i jos par igraca koji su veoma kvalitetni. Oda ce vjerovatno odmoriti Amira, mozda Blagojevica jedno poluvrijeme. Samo je pitanje ko ce na klupu, Amir ili Dado.. Tu ce negdje i Kokot biti i to je to. Ostali ce vjerovatno igrati svi..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Nadam se da ce makar 1/4 europa navijaca biti danas na Grbavici ! Hajde pokazite sad koliko volite svoj klub. Ne samo u europskim utakmicama vec i u ovim ligaskim gdje je podrska potrebnija! Svi na Grbavicu !!
Sta su sad napisali?corleone87 je napisao/la:Koja gospoda ovi iz Balzana![]()
Danas utakmica od ogromne vaznosti za nas. Bit ce jako teska i za gledati, a pogotovo za igrati. Nadam se nekoj laganoj pobjedi, ali sve upucuje na veliku bitku za 3 boda. Nasi MORAJU pobijediti danas jer poslije 2 kola zaostatak od 5-6 bodova za glavnim konkurentima nije nikako dobar pocetak sezone, pogotovo sto ce nam i iduce kolo doci 2-3 dana poslije evropske tekme, a ako Belgijance kojim slucajem prodjemo "agonija" se nastavlja...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
koliko ce dobiti zeljeznicar ako Dzeko ode u Romu za 23 mil eura .... imal ikakve nade da mozda ove godine se ulozi nesto od tih para u stadion (ili od Dzeke ili od Evrope)
A danas mislim da morate pobijediti , dva poraza na otvaranja nisu ono sto vam treba ako se zelite boriti za titulu
A danas mislim da morate pobijediti , dva poraza na otvaranja nisu ono sto vam treba ako se zelite boriti za titulu
- zubanovic89
- Kontakt:
Gotovo izgleda

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Kad ode i ako ode,znače se sve...Pistol je napisao/la:koliko ce dobiti zeljeznicar ako Dzeko ode u Romu za 23 mil eura .... imal ikakve nade da mozda ove godine se ulozi nesto od tih para u stadion (ili od Dzeke ili od Evrope)
805.000 € bi dobili.Pistol je napisao/la:koliko ce dobiti zeljeznicar ako Dzeko ode u Romu za 23 mil eura .... imal ikakve nade da mozda ove godine se ulozi nesto od tih para u stadion (ili od Dzeke ili od Evrope)
Idemo danas po pobjedu. Nadam se nesto laksoj utakmici iako svi ocekujemo tezak mec. Idemo rusiti tu tradiciju

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
To je gotova stvar ljudi 
@vrbanjusa hvala

@vrbanjusa hvala

Pratim malo ovaj turnir u Foči, rezultate i sve ostalo. I zapalo mi je za oko da se domaćin, odnosno Sutjeska dobro pokazala na ovom turniru. Uzimajući u obzir gdje ta djeca treniraju i kako treniraju, a uspjeli su da pobjede Crvenu Zvezdu 3-2, minimalno izgubili od Olimpije koja će igrati sa nama u finalu. Znači da sigurno postoji talenat kod te djece i da bi bilo lijepo kada bi mogli vrbovati neke od njih da pređu u naš omladinski pogon. Šteta je da nam se ta djeca nalaze pred nosom, a da odlaze po Srbiji i da drugi uzimaju pare na njima. Trenutno mi pada na pamet mladi reprezentativac Rade Krunić koji je za 2 godine od Sutjeske dogurao do transfera u Italiju. A trenutno je član Empolija.
DRUG NEBI TI PUNCA
u foči se oduvijek samo rađalo 

...isti sam ti drugMirsad94 je napisao/la:Prenosi li ko danas tekmu za nas baustelce, jbt sta je ovo ne moze se raditi nema koncentracije samo misli uz Zelju.Volim te Zeljoooo !

Mislim da bi bilo uredu da kako napravite stream za clanove kluba koji nisu u mogucnosti doci danaas 

Idemo Željo danas 2:0 bez puno srkleta, vakat je. 
i da ne zaboravim:
Prodaja ulaznica za današnji susret sa Radnikom počinje od 15 sati. Također, prodaja godišnjih ulaznica i članskih kartica će se odvijati u istom terminu.

i da ne zaboravim:
Prodaja ulaznica za današnji susret sa Radnikom počinje od 15 sati. Također, prodaja godišnjih ulaznica i članskih kartica će se odvijati u istom terminu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Trenutno korisnika/ca: grbavicka1921, perodeformero i 23 gosta.