FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

godrina
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la godrina » 01 avg 2015, 23:58

delinjo je napisao/la:
godrina je napisao/la:fino lijevo krilo i jos jedno POJACANJE za ravnopravnu borbu za titulu, konkurencija se bas pojacala a i ova sezona zahtjevnija nego inace
Ma to samo pod cijenu da prodjemo u evropi jos...ako nedaj Boze ispadnemo...onda nema potrebe...ovo je dovoljno za titulu..ili bar borbu za titulu
ma ne znam ni za titulu, nije da ja ne vjerujem ovim momcima daleko od toga al dobro vidjet cemo
ako ikome vjerujem to su oda i greda valjda oni bolje znaju
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

amar92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amar92 » 02 avg 2015, 00:01

Kako nam je lijeva strana deficitarna (bek i krilo) mislim da bi bilo dobro dovesti nekog igrača koji moze pokriti obe te pozicije. Subić je idealan ali ako nije preskup. Jel neko zna gdje je sad Urdinov? :)
Sto se tice odlazaka mislim da bi nam najlakse pao (mislim na to da kvalitet ekipe ne bi puno patio) odlazak Bajića. Joco je igrač za prve postave i vjerujem da bi ga dostojno zamijenio, a opet za tu poziciju imamo igrače kao sto je Dzenis i Thiago.
Steta sto je Colic otisao, mislim da bi bili opasniji sa njim u ekipi, a Memiju gurnuti na desno krilo ali dobro sad.

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 02 avg 2015, 00:01

godrina je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
godrina je napisao/la:fino lijevo krilo i jos jedno POJACANJE za ravnopravnu borbu za titulu, konkurencija se bas pojacala a i ova sezona zahtjevnija nego inace
Ma to samo pod cijenu da prodjemo u evropi jos...ako nedaj Boze ispadnemo...onda nema potrebe...ovo je dovoljno za titulu..ili bar borbu za titulu
ma ne znam ni za titulu, nije da ja ne vjerujem ovim momcima daleko od toga al dobro vidjet cemo
ako ikome vjerujem to su oda i greda valjda oni bolje znaju
A vidis da smo svi stavili evropu kao prioritet...ali mislim da bi svi dali titulu za neku grupnu fazu al to je sad mastanje..ali vjeruj osvajamo je i ove godine :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 02 avg 2015, 00:02

salle86 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:Ma drug nemoj se brinuti ako ode ..to ce biui za fine pare...ali necemo ni pretjerivati **** ga ti...nek on samo nastavi zabijati...za ostalo cemo lako...nisam te napao nego...bezze unosis nervozu nemas razloga opusti se :D
đelmić ima ugovor još pola godine
ako ode to će biti za krompir ili džabe, prije ovo drugo
mislim da me nisi skontao no nebitno sad
bilo bi lijepo osigurati ga na još 2 godine, mislim da je pokazao da je pojačanje
Ma drug produzit ce ne brini se :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 avg 2015, 00:04

grupnu fazu svi sanjamo, mastamo o tome i ona je sad jos podaleko ima i standard i jos jedna jeb.ena stepenica
po mom misljenju ovu sezonu ne bi smjeli zavrsit bez nekog pehara mada ja bi im sve oprostio samo da udjemo u tu grupu
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 avg 2015, 00:06

Prolaz standarda bi bilo i vise nego odlicno, iznad svih ocekivanja i nadanja.
Nerealno je govoriti o toj grupnoj fazi to je jos druga dimenzija za nas nemojte biti ko pitari. Odigrati jako u cetvrtak sta Bog da i onda se okrenuti premijer ligi.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 avg 2015, 00:08

Ja ipak mislim da mi sutra igramo neku utakmicu ako ste zaboravili.
DRUG NEBI TI PUNCA

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 avg 2015, 00:10

hah malo nas ponijelo mastanje, naravno sutrasnja utakmica je samo za malu nijansu manje vazna od cetvrtka ako se uopste smije tako reci

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 avg 2015, 00:12

Red je da sutra prekinemo tu losu tradiciju sa Radnikom na Grbavici.. :kafa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Damek
Kontakt:

Post Postao/la Damek » 02 avg 2015, 00:15

corleone87 je napisao/la:Red je da sutra prekinemo tu losu tradiciju sa Radnikom na Grbavici.. :kafa:
:clap:

CARSON

Post Postao/la CARSON » 02 avg 2015, 00:16

godrina je napisao/la:grupnu fazu svi sanjamo, mastamo o tome i ona je sad jos podaleko ima i standard i jos jedna jeb.ena stepenica
po mom misljenju ovu sezonu ne bi smjeli zavrsit bez nekog pehara mada ja bi im sve oprostio samo da udjemo u tu grupu
:crazy:
Sta vam je kakva su ovo mastanja, kakve grupe kakva titula :crazy: :crazy od toga sigurno nema ništa ali po meni to uopste ne treba da nam bude prioritet a to su ovo naša djeca dokazala znači pomalo sređivati stadion i gurati našu djecu to je jedini ispravan put zamislite da u četvrtak igramo na grbavici bar 30posto bi nam veće bile šanse za prolaz nego na Koševu

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 avg 2015, 00:17

CARSON je napisao/la:
godrina je napisao/la:grupnu fazu svi sanjamo, mastamo o tome i ona je sad jos podaleko ima i standard i jos jedna jeb.ena stepenica
Sta vam je kakva su ovo mastanja, kakve grupe kakva titula :crazy: :crazy organizacije toga sigurno nema ništa ali po meni to uopste ne treba da nam bude prioritet a to su ovo naša djeca dokazala znači pomalo sređivati stadion i gurati našu djecu to je jedini ispravan put zamislite da u četvrtak igramo na grbavici bar 30posto bi nam veće bile šanse za prolaz nego na Koševu
Tako je, ja sanjam grbavicu i drazi mi je taj istok ako budemo pravili nego grupe i titula bgm .

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 02 avg 2015, 00:17

corleone87 je napisao/la:Red je da sutra prekinemo tu losu tradiciju sa Radnikom na Grbavici.. :kafa:
Red je i da nas dodje barem 6000 na jednu utakmicu na Grbavici
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 avg 2015, 00:18

terabajt je napisao/la:Prolaz standarda bi bilo i vise nego odlicno, iznad svih ocekivanja i nadanja.
Nerealno je govoriti o toj grupnoj fazi to je jos druga dimenzija za nas nemojte biti ko pitari. Odigrati jako u cetvrtak sta Bog da i onda se okrenuti premijer ligi.
Ja to drug vise mastam ono da nam dodje protivnik kao standard...ali :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 avg 2015, 00:19

Ma drug kad bi to bilo moguce oprostio bi im 5 godina bez titule ..ono osjecaj kada svako drugi cetvrtak idemo na evropske utakmice u lavor :D...mastamo malo jbg ..al dok ima sanse ja se nadam i uvijek cu :)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 avg 2015, 00:20

CARSON je napisao/la:
Sta vam je kakva su ovo mastanja, kakve grupe kakva titula :crazy: :crazy od toga sigurno nema ništa ali po meni to uopste ne treba da nam bude prioritet a to su ovo naša djeca dokazala znači pomalo sređivati stadion i gurati našu djecu to je jedini ispravan put zamislite da u četvrtak igramo na grbavici bar 30posto bi nam veće bile šanse za prolaz nego na Koševu
Pa smijemo valjda mastati i nadati se potajno???ali da je nama sutra 3 boda osvojiti...prije svega to ;)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 avg 2015, 00:30

CARSON je napisao/la:
ova djeca su pokazala da mogu igrati ozbiljno i napasti titulu i od toga po meni ne trebamo bjezati

frootloops
Kontakt:

Post Postao/la frootloops » 02 avg 2015, 00:34

Ljudi poceli ste kao pitari i ako ima ista odvratnije to je pisati neke stvari koje nemaju veze s mozgom. Kakva grupna faza? Imamo male sanse da prodemo Standard ali imamo kakve takve su ali treba biti oprezan. Zaista nam nisu potrebne te djecije price i onda ce te pljuvati po svemu zivo. Ovaj delinjo je toliko srao prvo poluvrijeme a sad fol masta neke grupne faze.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 avg 2015, 00:52

frootloops je napisao/la:Ljudi poceli ste kao pitari i ako ima ista odvratnije to je pisati neke stvari koje nemaju veze s mozgom. Kakva grupna faza? Imamo male sanse da prodemo Standard ali imamo kakve takve su ali treba biti oprezan. Zaista nam nisu potrebne te djecije price i onda ce te pljuvati po svemu zivo. Ovaj delinjo je toliko srao prvo poluvrijeme a sad fol masta neke grupne faze.
:clap: :clap:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 avg 2015, 00:56

frootloops je napisao/la:Ljudi poceli ste kao pitari i ako ima ista odvratnije to je pisati neke stvari koje nemaju veze s mozgom. Kakva grupna faza? Imamo male sanse da prodemo Standard ali imamo kakve takve su ali treba biti oprezan. Zaista nam nisu potrebne te djecije price i onda ce te pljuvati po svemu zivo. Ovaj delinjo je toliko srao prvo poluvrijeme a sad fol masta neke grupne faze.
Seljacino ko je srao...jesam se ja tebi obratio...srao sam po Bajicu ...poserem ti se u usta...sta me spominjes ...preskoci moje postove...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ideneide, ristagrad i 23 gosta.