FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ova sezona mora biti uspjesna, barem jedan trofej !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
vidim ovde se turkish zirat bank sponinje kao gen sponzor je li to oni fakat su ili je to neka paljevina bomabsticnog tipa???tm8782 je napisao/la:E ovo je janje o kojem je kolega @vrbanjusa pisao. Hvala vrbanjusa. Hvala Edine.
51%--------49%
Dovesti dva dobra igraca ako se proda Dzeko, trebamo iskoristiti sve ove pare. Jos ako prodjemo Standarda, vrijedi pokusati ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Probati Maskerana i Riberija dovesti.. boli nas briga imamo para sadAsharaK je napisao/la:Dovesti dva dobra igraca ako se proda Dzeko, trebamo iskoristiti sve ove pare. Jos ako prodjemo Standarda, vrijedi pokusati ...

Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
pa sad...AsharaK je napisao/la:Dovesti dva dobra igraca ako se proda Dzeko, trebamo iskoristiti sve ove pare. Jos ako prodjemo Standarda, vrijedi pokusati ...
nije da nije svima želja da se to uradi ali treba biti realan
taman da dovedemo 2 superkvalitetna igrača niti9 nam oni garantuju prolazak u grupe LE a niti titulu u PL
tako da istina bili bi jači nego sad ali sumnjam bliži grupama/tituli nego li smo sad
ja bih najsretniji bio da produžimo ogovor na po 5 godina svim ovim našim draguljima (bajić,memija, amir,dado,dženis) + ovim nekim kvalitetnim igračima koji su se pokazali u europi uz bolje uslove (po njih) te zagarantujemo premije za titulu...pa kud puklo
EDIT: igračima definitivno dati premije za prolazak standarda, ako treba i po 10 milja najzasluženijim, 8 onim manje te po 5 svim ostalim
30 ljudi staviti na spisak, 10 po 10 milja, 10 po 8 milja i 10 po 5 milja, taman pola od onog što ćemo dobiti od uefe ako odemo u play-off
**** ga široke sam ruke nešto

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ih kad arap ima masla i guzicu mažesalle86 je napisao/la:pa sad...AsharaK je napisao/la:Dovesti dva dobra igraca ako se proda Dzeko, trebamo iskoristiti sve ove pare. Jos ako prodjemo Standarda, vrijedi pokusati ...
nije da nije svima želja da se to uradi ali treba biti realan
taman da dovedemo 2 superkvalitetna igrača niti9 nam oni garantuju prolazak u grupe LE a niti titulu u PL
tako da istina bili bi jači nego sad ali sumnjam bliži grupama/tituli nego li smo sad
ja bih najsretniji bio da produžimo ogovor na po 5 godina svim ovim našim draguljima (bajić,memija, amir,dado,dženis) + ovim nekim kvalitetnim igračima koji su se pokazali u europi uz bolje uslove (po njih) te zagarantujemo premije za titulu...pa kud puklo
EDIT: igračima definitivno dati premije za prolazak standarda, ako treba i po 10 milja najzasluženijim, 8 onim manje te po 5 svim ostalim
30 ljudi staviti na spisak, 10 po 10 milja, 10 po 8 milja i 10 po 5 milja, taman pola od onog što ćemo dobiti od uefe ako odemo u play-off
**** ga široke sam ruke nešto

treba za rotaciju bar još dva solidna. svjesni su toga i mislim da hoće biti.
Legenda...black64 je napisao/la:mescini 100% evo objavili ovo navijaci
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
na kojem mjestu u timu po tvom mišljenjuChWilla je napisao/la:treba za rotaciju bar još dva solidna. svjesni su toga i mislim da hoće biti.
premije su titostruja je napisao/la:ih kad arap ima masla i guzicu mažesalle86 je napisao/la:igračima definitivno dati premije za prolazak standarda, ako treba i po 10 milja najzasluženijim, 8 onim manje te po 5 svim ostalim
**** ga široke sam ruke nešto![]()
![]()
![]()
teško da iko smije garantovati da ćemo dobiti standarda i zaraditi dodatnih 700k (minimum) ali sa premijama od 200k ti imaš 20% motivisanije igrače a time i veće šanse za zaraditi 500k dodatnih
treba prepoznati momenat
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
nemam ja mišljenja, ja sam fudbal igrao samo u parkovima i po terminima 

Slozio bi se sa tobom.ChWilla je napisao/la:treba za rotaciju bar još dva solidna. svjesni su toga i mislim da hoće biti.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
ma ne zezam se ozbiljno pitamChWilla je napisao/la:nemam ja mišljenja, ja sam fudbal igrao samo u parkovima i po terminima

ne zezam se ni ja bogami. mislim da je kvalitet bitniji od pozicija.
razmišljao sam i ja o tome pa mi opet naumpadne mogul ta djeca išta miđić šehić hasanović hiroša malog sam gledao.....
Lijevo krilo pod hitno 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
- Kontakt:
Vaznije od svega toga produziti ugovor s Djelmicom, a isto to uraditi s Kokotom. To je najvece pojacanje..
đelmić esencijalan, pokazao se u najvećim utakmicama koje smo igrali zadnjih godina. znali smo da je dobar za naše lige, al' malo ko je očekivao da isto može i protiv standarda u belgiji.
kakav je greda za posuditi