21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 25 jun 2014, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sahranili su cijelu naciju,ubili su nas sinoc,razvalili gore nego poplava.
Toliko su ljudi prazni,klonuli,sve je utihnulo.
Sarajevo je sinoc grmilo,ludnica,nada ,vjera...danas je to pospan grad,grad u soku,sve mirno,sve pusto.
Nema gledanja tekmi,poluprazni kafici......
Boli kako su razocarali.
Halal I'm bilo da su 5-0 zijanili,da sam samo jednom vidio da su tim ,da su ekipa,da se bodre,da sam vidio zelju,onaj zar u ocima.
Vidio sam potonule zombije.
Nije bilo zelje,bilo I'm je svejedno,kontam sanjam,iako sam slutio ovo poslije egipta.
Toliko sam volio tog dzeku,jer ga licno znam,a jucer mi se zgadio.
Nije to ni zbog promasaja ni trke ni osmijeha na kraju.
Vec zbog 2 stvari,kod jedne sanse pjana mu prigovori sto nije uradio nesto,on ga ono ko klosar **** I kaze sta je ,I ona faca odbojna nafurana,sve vise djeluje arogantno,bez dusei naseg smeka.
Nije vise dijamant,vec nesto drugo,to mu se na faci vidi.
Mislim da je opasno pukla tikva medju nasim,jer nesto nije bilo ok,ono nisu bili zmajevi,ono je nesto neobjasnjivo.
Pape jest fulio postavku,I zestoko zajebo,ali je ocito da su ga neki bojkotovali,pa tu truda nije bilo.
Bolila ih je kita .
Pa kako mozes tako,tebi to ne znaci,digla bi vam se cijena,za sva vremena nasi bi igraci bili na cijeni.
Kako vam nije zao onog naroda.
Pa da vidite sta je vas poraz uradio naciji,od srama ne bi sebi mogli doci.
Bili ste nada ovom narodu.
Ne mogu opisat onaj osjecaj sinoc koliko smo zeljno cekali tekmu.
Obecali su pokaxat koliko je bosna mocna,a pokazali su nesto drugo....
Sarajevo je sinoc grmilo,ludnica,nada ,vjera...danas je to pospan grad,grad u soku,sve mirno,sve pusto.
Boli kako su razocarali.
Halal I'm bilo da su 5-0 zijanili,da sam samo jednom vidio da su tim ,da su ekipa,da se bodre,da sam vidio zelju,onaj zar u ocima.
Nije bilo zelje,bilo I'm je svejedno,kontam sanjam,iako sam slutio ovo poslije egipta.
Vec zbog 2 stvari,kod jedne sanse pjana mu prigovori sto nije uradio nesto,on ga ono ko klosar **** I kaze sta je ,I ona faca odbojna nafurana,sve vise djeluje arogantno,bez dusei naseg smeka.
Mislim da je opasno pukla tikva medju nasim,jer nesto nije bilo ok,ono nisu bili zmajevi,ono je nesto neobjasnjivo.
Pape jest fulio postavku,I zestoko zajebo,ali je ocito da su ga neki bojkotovali,pa tu truda nije bilo.
Bolila ih je kita .
Pa kako mozes tako,tebi to ne znaci,digla bi vam se cijena,za sva vremena nasi bi igraci bili na cijeni.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ista situacija u Zenici, vjeruj mi. Danas prošetao gradom. Osjeti se neka depresija, zamor, nevjerica. S kim god popričaš, svi pokisli, niko spavati nije mogao. Tačno se vidi da je ovo bio metak u srce našem narodu. Egzekucija iscrpljenog čovjeka, koji je na momenat uspio skinuti breme prebjednog života u ovoj zemlji, samo da bi mu se sinoć na leđa sručila deset puta veća lavina. Neka je na čast svima koji su zaslužni.barbarez je napisao/la:Sahranili su cijelu naciju,ubili su nas sinoc,razvalili gore nego poplava.
Boli kako su razocarali.
Bolila ih je kita .
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Priredit ce oni nama jos sr.nja, sa Safetom ili bez njega!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
nazalos tako ce bitiElegant je napisao/la:Priredit ce oni nama jos sr.nja, sa Safetom ili bez njega!

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Emotivno prazni i više nego nakon pobjede protiv Litvanije koja je bila nedovoljna za drugi krug.
+1Neutral je napisao/la:Emotivno prazni i više nego nakon pobjede protiv Litvanije koja je bila nedovoljna za drugi krug.
Gledam sad na faceu repriza od neki dan i onaj Fejzic daje intervju pred nesretnu Nigeriju ' trce oni ko crnci'
jbm ti zivot u ovoj repki ne znaju ni recenicu sastavit, svi zajedno, na bosanskom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Meni lično teže je pala ta Pirova pobjeda protiv Litvanije nego ovo. Protiv Litvanije su svi igrali na full max levelu, trčali znači poginuli na terenu i zato mi je žao. Ono sinoć nije bilo ni 60% mogućnosti tako da ne žalim previše osim što mi je žao naroda što su kao popišani izašli iz utakmice koju smo već unaprijed pobijedili.Neutral je napisao/la:Emotivno prazni i više nego nakon pobjede protiv Litvanije koja je bila nedovoljna za drugi krug.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Digla se takva atmosfera pred ovu utakmicu da je bilo nezamislivo da mozemo izgubiti niko ama bas niko se nije nadao porazu ..
Tako smo smatrali Nigerijce amaterima a oni nas napravise takvim , ne bih nazvao da su nas oni napravili , napravili smo sami sebe igrom i onim balkanskim mentalitetom "lako" cemo .
Nije se ta sva euforija i sigurnost u pobjedu trebala prenjet na igrace a izgleda da jeste ..
Ovaj poraz me bas podsjetio na baraz 2009 i 2011 protiv Portugal nakon prve utakmice izjave 2-0 , 3-0 sigurni 100 % u pobjedu svi , te nakve smrtovnice Portugala , Nigerije mezari tbj. e stvarno smo
i onda hladan tus , mnogo ljudi nije spavalo plakalo se jucer po Bosni i Hercegovini bili smo tuzni , ali vratit cemo se mi jaci izaci cemo kao pobjednici , bit ce jos velikih utakmica i nadam se velikih pobjeda nase jedne nam jedine ! PS . kazu ljudi laka nam grupa bila u kvalifikacijama mi smo prosli kroz tu grupu lako reklo bi se zasluzili prolazak i ostvarili ga pa ljudi moji kakva je ona noc bila 15.10.2013 nakon pobjede u Litvaniji
Ako ostane Pape ili dodje neki novi selektor nase reprezentacije samo podrska idemo do Eura 2016
Tako smo smatrali Nigerijce amaterima a oni nas napravise takvim , ne bih nazvao da su nas oni napravili , napravili smo sami sebe igrom i onim balkanskim mentalitetom "lako" cemo .
Nije se ta sva euforija i sigurnost u pobjedu trebala prenjet na igrace a izgleda da jeste ..
Ovaj poraz me bas podsjetio na baraz 2009 i 2011 protiv Portugal nakon prve utakmice izjave 2-0 , 3-0 sigurni 100 % u pobjedu svi , te nakve smrtovnice Portugala , Nigerije mezari tbj. e stvarno smo

Ako ostane Pape ili dodje neki novi selektor nase reprezentacije samo podrska idemo do Eura 2016

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
A jesu vala i nasli kad ce se poje.bati, pred jednu tako vaznu utakmicu..zar to nije moglo cekati da se zavrsi SP pa onda nek se guraju ako treba iz aviona..ovako sjebase sve dobro sto je bilo, mozemo se mi tjesiti tim historijskim odlaskom na SP, ali realno svako zna da su dobro usrali motku, jer apsolutno nije bilo potrebno a mogli smo daleko dogurati..ovako sad gledaj neke Kostarike i Chile kako igraju...jeb.em ti SP sad, proso cejf jutro u 2 sata!
- undefined007
- Kontakt:
Od svega mi je najviše žao naroda našeg. Pored svih nedaća poplava, nepravde i ko zna čega više ne desi se i ovo. Sjebani smo svi podobro. Žao mi je nekako najviše onih 50 hiljada budaala sa dočeka reprezentativaca poslije Kaunasa. Žao mi je živaca potrošenih i zdravlja potrošenog u tekmama sa Slovacima. Žao mi je prije svega ona mlada tri života, mlada 3 krajišnika koji su živote dali e toga mi je najviše žao. Onog običnog čovjeka, igrači će biti i proći ....
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
- sigurnoable
- Kontakt:
I jos na to dodaj da jucer u jutro nigdje nikoga zbog nedjelje, prolazis ulicama i vidis usamljene zastave kako se vijore uz pomoc vjetra a svi smo se nadali da cemo ih mi citavu noc i jutro sa svojim rukama nosati i ponosno vijoriti kroz BiH.undefined007 je napisao/la:Od svega mi je najviše žao naroda našeg. Pored svih nedaća poplava, nepravde i ko zna čega više ne desi se i ovo. Sjebani smo svi podobro. Žao mi je nekako najviše onih 50 hiljada budaala sa dočeka reprezentativaca poslije Kaunasa. Žao mi je živaca potrošenih i zdravlja potrošenog u tekmama sa Slovacima. Žao mi je prije svega ona mlada tri života, mlada 3 krajišnika koji su živote dali e toga mi je najviše žao. Onog običnog čovjeka, igrači će biti i proći ....

- undefined007
- Kontakt:
Ubijen si unutar sebe nemaš volje ni za čim ... ne znam nisam ovakav bio nikad
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
- Donnie Darko
- Kontakt:
A žrtvovao sam cijeli ispitni rok maltene zbog ovih utakmica 

Ma izaći ćemo još jači iz ovoga. Plačemo ali vratit ćemo se još jači, nije ova generacija rekla svoju posljednju riječ u to sam siguran. Idemo u kvalifikacije hladne glave, idemo ostvariti taj plasman i idemo svi zajedno u Francusku da pokažemo kako se igra i kako se navija za svoju reprezentaciju.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- undefined007
- Kontakt:
kakve smo traume preživljavali u slovačkoj i protiv litvanije nismo mi ovo zaslužili ...
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
barbarez je napisao/la:Sahranili su cijelu naciju,ubili su nas sinoc,razvalili gore nego poplava.
Boli kako su razocarali.
Bolila ih je kita .
Nije tacno neki su gorili od zelje a nekima je uskraceno...mag genije takticar na vidjelu

Safate mrsss povedi Borceta i Balju kuci sa sobom... kakve ublehe

Ko visoko leti fakat nisko pada, i pali su zestoko u ocima naseg naroda. Pojedinci su se poceli i suvise nego arogantno ponasati (Spaha i Dzeko). Kazu napraviti spahi oprostajnu tekmu? Cega ba sutnuti ga iz repke jednom i za sva vremena samo zbog ove i pariske blamaze gdje nas je doticni ukopao. Sajo jos nesto govorio sam ja da se ekipa ne vodi na pripreme u STL I Chicago gdje je leglo nase seljadije i birtija. Zar nisu moglu uzeti kakav kamp u sredini Floride da ih niko ne ometa gdje su uslovi ekstra za pripremiti se za Brazila, sama sparina i vrucina daleko od birtija i seljakluka.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- undefined007
- Kontakt:
Balkan ovo je Balkan i balkanski mentalitet... nikad mi nećemo biti na nivou najboljih a realno možemo
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.