Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- skyisthelimit
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Halo, kometarisao sam Francusku i njihove domete. A ja smatram da su oni najvisi u evropi, kao sto i jesu bili prosle godine.
U cemu vi pronalazite udar na Srbiju, Kongo ma bilo koga ja stvarno ne znam. Poremecenost je inace odlika balkana(ca).
U cemu vi pronalazite udar na Srbiju, Kongo ma bilo koga ja stvarno ne znam. Poremecenost je inace odlika balkana(ca).
15.10 - 15.06 ...
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Sva priča se završava sa tim da je Srbija u finalu (koliko god to neki voljeli ili mrzili), a Francuska nije.
Činjenice, ne pretpostavke šta bi bilo kad bi bilo. Čak i vi što ste alergični na svaki uspjeh susjeda ili komšije bi trebali malo realnije da pišete, čisto za promjenu i dobrobit foruma.
Činjenice, ne pretpostavke šta bi bilo kad bi bilo. Čak i vi što ste alergični na svaki uspjeh susjeda ili komšije bi trebali malo realnije da pišete, čisto za promjenu i dobrobit foruma.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Yebo te, ovdje ako kažeš činjenicu koja ne ide u korist komšija, odmah ih omalovažavaš
Srbi, izvinjavam se što vas omalovažavam (tako kažu), ali Francuska sa Parkerom i Noahom je jača reprezentacija. Mislim ono, k'o da sam rek'o da je nebo plavo
.

Srbi, izvinjavam se što vas omalovažavam (tako kažu), ali Francuska sa Parkerom i Noahom je jača reprezentacija. Mislim ono, k'o da sam rek'o da je nebo plavo

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- AlfredBorden
- Kontakt:
de gandi nemoj svega tiNeverGiveUp je napisao/la:Sva priča se završava sa tim da je Srbija u finalu (koliko god to neki voljeli ili mrzili), a Francuska nije.
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:Yebo te, ovdje ako kažeš činjenicu koja ne ide u korist komšija, odmah ih omalovažavaš![]()
Srbi, izvinjavam se što vas omalovažavam (tako kažu), ali Francuska sa Parkerom i Noahom je jača reprezentacija. Mislim ono, k'o da sam rek'o da je nebo plavo.
To su pretpostavke. I Real i Barca imaju objektivno dva puta jaču ekipu od Atletica pa Atletico uze naslov prošle godine i za djelić sekunde im izbjegla i Liga Prvaka.
Valjalo bi vratiti stranice unazad čisto da se prisjetimo koliko rano se Srbiji prizivalo ispadanje od objektivnih stručnjaka foruma.
Re: Odg: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Bosna i Hercegovina je jača od USA.Lillard je napisao/la:A oni su se sureli u takvim sastavima pa to znamo unaprijed? Ne mozes nagadjat ipak je ovo kosarka.L-Train je napisao/la:nije nevjerovatno ali nije istina,Francuska sa najacim sastavom je bolja reprezentacija od najjaceeg sastava Srbije,tu se sva prica zavrsava.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nemaš nikakav argument da mi ovo pobiješ, ove dvije reprezentacije se nisu nikad susretale, a ne možeš nagađati, ipak je ovo košarka.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
ajde da zavrsimo raspravu : Francuska sa Tonijem i Žoakimom je 3x bolja reprezentacija od Srbije,ali bi Srbija mogla pobijediti u njihovom međusobnom duelu,kao i sto sutra moze pobijediti Ameriku 

skyisthelimit je napisao/la:Francuska slijedece godine u najjacem sastavu uzimaju evropsko zlato na svom terenu. Realno najjaci su u evropi.
Kao da je 100% sigurno da ce biti u najjačem sastavu
- skyisthelimit
filip13 je napisao/la:
Hoce, jer je to automatski kvalifikacije i za olimpijadu. Rekao je cini mi se i komentator na ftv.
15.10 - 15.06 ...
A sta je istina ili cinjenica o kojoj mozemo pricati ? Da je sam individualan kvalitet pao u vodu, pored timskog kvaliteta, sto je Srbija dokazala prosle godine protiv te Francuske sa sve Parkerom, a bez Teodosica. Ona jeste u teoriji bolja, ali se u praksi pokaze skroz drugacija prica. I sad su individualno jaci, pa su izgubili opet.L-Train je napisao/la:nije nevjerovatno ali nije istina,Francuska sa najacim sastavom je bolja reprezentacija od najjaceeg sastava Srbije,tu se sva prica zavrsava.
On cak nije ni najbitniji sto fali.AlfredBorden je napisao/la:imate pravo, parker i noah su isti nivo ko onaj car iz razvojne lige sto fali srbiji
Nerealno je porediti pune sastave srbije i francuske srbiji svaka cast za finale ali treba malo spustati loptu 

Ma gdje ćeš to reći, sad će te odmah napasti da si nacionalistaUnSub je napisao/la:Nerealno je porediti pune sastave srbije i francuske srbiji svaka cast za finale ali treba malo spustati loptu

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NeverGiveUp
- Kontakt:
'Ajmo malo izbjeći poentu da bi se opravdali 

skyisthelimit je napisao/la:filip13 je napisao/la:
Hoce, jer je to automatski kvalifikacije i za olimpijadu. Rekao je cini mi se i komentator na ftv.
Čuo sam,i to znaci da ce npr.Parker ako bude povrijedjen ipak igrati?
Zar je Noah igrao na E.P 2013
koji ucinak je imao,kada su uzei titulu 

Nije igrao,, zadnji put je igrao prije 3 god. kad su ispali od spanije kad je navarro primio od batumalumani je napisao/la:Zar je Noah igrao na E.P 2013koji ucinak je imao,kada su uzei titulu

Nece igrati Noah ni iduce godine jer ce biti preumoran od NBA finala.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
UnSub je napisao/la:Nije igrao,, zadnji put je igrao prije 3 god. kad su ispali od spanije kad je navarro primio od batumalumani je napisao/la:Zar je Noah igrao na E.P 2013koji ucinak je imao,kada su uzei titulu
![]()

- NeverGiveUp
- Kontakt:
Puma je napisao/la:Nece igrati Noah ni iduce godine jer ce biti preumoran od NBA finala.
AkoBogda

Puma je napisao/la:Nece igrati Noah ni iduce godine jer ce biti preumoran od NBA finala.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.