Nije ni milijardu puta dovoljno napisati nesto.
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Uvijek ista rasprava
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovako da razjasnimo:
- U kvalifikacijama za SP se gleda GOL RAZLIKA!!
Nasa gol razlika je +23, njihova +6, pa eto racunajte.
- U kvalifikacijama za SP se gleda GOL RAZLIKA!!
Nasa gol razlika je +23, njihova +6, pa eto racunajte.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 14 okt 2013, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Historijski trenutak,ni na sta drugo ne mislim samo na ovo !!!!!!!
- crvenocrni
- Kontakt:
Mala ispravka. Mi smo trenutno na +23 a Grci na +6 sto znaci da Grci moraju dobiti svoju tekmu sa minimum 19-0 da se imaju cemu nadat. Kako? Pa tako sto ako mi dobijemo 1 razlike mi smo na +24 a ako oni dobiju sa 18 i oni su na +24 ali imace manje datih golova kao i losiji medjusobni omjer tako da je takva situacija. Znaci moraju dat 18 golova vise od nas u svojoj pobjedi.Goalgetter je napisao/la:Grci moraju minimalno 16:0 dobiti Lichtenstein, da bi i u slucaju nase pobjede, zavrsili prvi
Primjer: Mi dobijemo 3-1, oni moraju dobit 20-0, mi dobijemo 5 razlike oni moraju 23 itd...
Kolko ce kurbana sutra da pobjegne ljudi su okupirani utakmicom heheheh.
- Goalgetter
- Kontakt:
U pravu si. Ne znam otkud mi tabela, na jednoj nasao +15 u nas, a Grci +5crvenocrni je napisao/la:Mala ispravka. Mi smo trenutno na +23 a Grci na +6 sto znaci da Grci moraju dobiti svoju tekmu sa minimum 19-0 da se imaju cemu nadat. Kako? Pa tako sto ako mi dobijemo 1 razlike mi smo na +24 a ako oni dobiju sa 18 i oni su na +24 ali imace manje datih golova kao i losiji medjusobni omjer tako da je takva situacija. Znaci moraju dat 18 golova vise od nas u svojoj pobjedi.Goalgetter je napisao/la:Grci moraju minimalno 16:0 dobiti Lichtenstein, da bi i u slucaju nase pobjede, zavrsili prvi
Primjer: Mi dobijemo 3-1, oni moraju dobit 20-0, mi dobijemo 5 razlike oni moraju 23 itd...
I jos nesto a ZVANICO PO PRAVILIMA .... zaboravili ste da je 10:0 posljednji regularni a bez sumnje rezultat. U slucaju veceg poraza sljedi zvanicno razmatranje rezultata i igre u sumljivoj utakmici. Zvanicni organizatori natjecanja su o svemu mislili. Tako mozete zaboraviti sve te nenormalne rezultate. Samo da mi pobijedimo aBogda...crvenocrni je napisao/la:Mala ispravka. Mi smo trenutno na +23 a Grci na +6 sto znaci da Grci moraju dobiti svoju tekmu sa minimum 19-0 da se imaju cemu nadat. Kako? Pa tako sto ako mi dobijemo 1 razlike mi smo na +24 a ako oni dobiju sa 18 i oni su na +24 ali imace manje datih golova kao i losiji medjusobni omjer tako da je takva situacija. Znaci moraju dat 18 golova vise od nas u svojoj pobjedi.Goalgetter je napisao/la:Grci moraju minimalno 16:0 dobiti Lichtenstein, da bi i u slucaju nase pobjede, zavrsili prvi
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sanse Grcke da Lihtenstajn dobiju 18-0 su ravne onoj da ja pokrenem FIFU 14

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
nisam znao za ovo svaka cast ...give this man a medalbparena je napisao/la:I jos nesto a ZVANICO PO PRAVILIMA .... zaboravili ste da je 10:0 posljednji regularni a bez sumnje rezultat. U slucaju veceg poraza sljedi zvanicno razmatranje rezultata i igre u sumljivoj utakmici. Zvanicni organizatori natjecanja su o svemu mislili. Tako mozete zaboraviti sve te nenormalne rezultate. Samo da mi pobijedimo aBogda...crvenocrni je napisao/la:Mala ispravka. Mi smo trenutno na +23 a Grci na +6 sto znaci da Grci moraju dobiti svoju tekmu sa minimum 19-0 da se imaju cemu nadat. Kako? Pa tako sto ako mi dobijemo 1 razlike mi smo na +24 a ako oni dobiju sa 18 i oni su na +24 ali imace manje datih golova kao i losiji medjusobni omjer tako da je takva situacija. Znaci moraju dat 18 golova vise od nas u svojoj pobjedi.Goalgetter je napisao/la:Grci moraju minimalno 16:0 dobiti Lichtenstein, da bi i u slucaju nase pobjede, zavrsili prvi
- crvenocrni
- Kontakt:
Ma ovo je samo zvanicno da se zna
A mi svi znamo da Grci i kad bi dogovorili sa njima ne bi bili u stanju dat toliko golova na jednoj utakmici 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja mislim da Grci nisu dali ukupno 19 golova u svojoj historiji.
Samo da pozdravim raju I da pozelim srecu zmajevima iz dalekog Mexica
Probacu kako gledat utamicu a ako ne praticu forum pa cu se orjentisati jer ne mogu jbg koji stream nakaciti kad je net na brodu brz ko I legenda u muvanju treba
Probacu kako gledat utamicu a ako ne praticu forum pa cu se orjentisati jer ne mogu jbg koji stream nakaciti kad je net na brodu brz ko I legenda u muvanju treba
Thomas Müller - Fußballgott
da ti nisi ona andrea mendozadon_burza je napisao/la:Samo da pozdravim raju I da pozelim srecu zmajevima iz dalekog Mexica
- Goalgetter
- Kontakt:
don_burza je napisao/la:Nisam al slicne njoj konzumiram
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ne znam na koji grad misliš,ali Mostar će sutra da gori!LBJ MVP je napisao/la:Nadam se da u gradu neće biti sranja ko obično za bajram.Ipak je ovo poseban dan za cijelu naciju.
Yebote,slavi jedna uređena Belgija,slavi Kolumbija koja je već bila na SP-u,slave svi taj uspjeh...e možeš onda zamisliti kombinaciju Bajram+plasman na SP.
Naravno da priželjkujem da sve prođe bez problema,bez neželjenih scena...ali jedno je sada govoriti a jedno sutra kad nastupi euforija i totalno ludilo.
Teško će se tu moći kontrolirati masa željna lijepih vijesti i radovanja.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
[youtube][/youtube] HAAAAJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE jos jedna pobeeeedaaa i titulaaaaaaaaaaaa
nisam na farumu dugo, da pitam zna li neko kada je planiran povratak igraca abd nakon pobjede?
oko pola 2 menščiniiMirsad94 je napisao/la:nisam na farumu dugo, da pitam zna li neko kada je planiran povratak igraca abd nakon pobjede?
- skyisthelimit
Nadam se da ce sutra cijela Bosna i Hercegovina biti na nogama
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.